מה?!?? אתה צוחק! אני המום!!
מ מWIי New member 17/1/08 #104 ממה שכתבת בהודעה.. החלפת זוגות, וכו ואני בטוח שזה לא נכון. אם כן אז לא בציבור שלנו.. ספרדים ושאר הערב-רב
ממה שכתבת בהודעה.. החלפת זוגות, וכו ואני בטוח שזה לא נכון. אם כן אז לא בציבור שלנו.. ספרדים ושאר הערב-רב
א או טו טו אתאיסט New member 17/1/08 #105 אל תקרא לספרדים ערב רב כי להם משה נתן את התורה! דיברתי על אחינו החילוניים שאצלהם קיים מצב כזה בר מינן המראה על חוסר הצלחה בזוגיות למרות שהם בדקו לפני.
אל תקרא לספרדים ערב רב כי להם משה נתן את התורה! דיברתי על אחינו החילוניים שאצלהם קיים מצב כזה בר מינן המראה על חוסר הצלחה בזוגיות למרות שהם בדקו לפני.
מ מWIי New member 17/1/08 #108 חחח אתה מתכוון: שלא אפגע בערב-רב ולבזותם ולדמותם ל.. כי להם משה רבינו מסר את התורה. משא``כ לספרדים... (קליטה איטית אך בסוף קולט..)
חחח אתה מתכוון: שלא אפגע בערב-רב ולבזותם ולדמותם ל.. כי להם משה רבינו מסר את התורה. משא``כ לספרדים... (קליטה איטית אך בסוף קולט..)
א או טו טו אתאיסט New member 20/1/08 #125 עוד קללה אחת אני יתחיל גם! לקלל, ואני יודע מצוין, גם בלי הפורטונה שלך... מה תוסס שם לעזאזאל?
א או טו טו אתאיסט New member 20/1/08 #127 קיש תוכע'ס א ריין א ריין את הפירוש אל תבררי אצל פורטונה... [קצת היסטוריה~השומר ביסודי אצלינו היה צועק את זה על הילדים , פעם אחת המנהל שמע אותו ומאז לא ראינו אותו יותר, אם תדעי את הפשט במשפט הזה, תכתבי לזיכוי הרבים-אני עדיין לא יודע]
קיש תוכע'ס א ריין א ריין את הפירוש אל תבררי אצל פורטונה... [קצת היסטוריה~השומר ביסודי אצלינו היה צועק את זה על הילדים , פעם אחת המנהל שמע אותו ומאז לא ראינו אותו יותר, אם תדעי את הפשט במשפט הזה, תכתבי לזיכוי הרבים-אני עדיין לא יודע]
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 20/1/08 #131 אם אתה יודע את כל זה אז למה אתה עדיין לא יודע מה זה קיש תוכע'ס א ריין א ריין?
א או טו טו אתאיסט New member 20/1/08 #132 אינה דומה שמיעה לראיה וכיון שלא ראיתי את זה, שכחתי מיד איך שאמרו לי... עכשיו התעדכנתי בפירוש אך זה גס בצורה מחרידה, פלא איך הם חשבו על זה בפולין ...
אינה דומה שמיעה לראיה וכיון שלא ראיתי את זה, שכחתי מיד איך שאמרו לי... עכשיו התעדכנתי בפירוש אך זה גס בצורה מחרידה, פלא איך הם חשבו על זה בפולין ...
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 20/1/08 #133 טוב, נבקש מהמנהלים לצנזר... וכנראה שאתה לא יודע מה הלך בפולין שלפני המלחמה לא היו שם רק אדמורי"ם וחצרות. יצר נעוריו של האדם לא נולד בעליה הראשונה.
טוב, נבקש מהמנהלים לצנזר... וכנראה שאתה לא יודע מה הלך בפולין שלפני המלחמה לא היו שם רק אדמורי"ם וחצרות. יצר נעוריו של האדם לא נולד בעליה הראשונה.
א או טו טו אתאיסט New member 20/1/08 #134 אני דוקא התכוונתי לאדמורי"ם בחצרות (בחדרים ובמיטות)... סתם. אני עובד על משהו מצונזר כמו 'קיש ציצי א ריין א ריין' חה חה חה מנהלים למחוק!
אני דוקא התכוונתי לאדמורי"ם בחצרות (בחדרים ובמיטות)... סתם. אני עובד על משהו מצונזר כמו 'קיש ציצי א ריין א ריין' חה חה חה מנהלים למחוק!
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 20/1/08 #135 כוונות עובדות רק במקום אחד לאדמורי"ם ולחצרות שלום. וגם לנשים.
א או טו טו אתאיסט New member 20/1/08 #136 לנשים שלהם? או לפילגשות (נערת ליווי בתנ"כית) יש ספר של ד.ר. סלע על האדמורי"ם בקטעים אלא-כל-כך נעימים האלו.. אל תתבלבלי בין האדמורים לתנועת המוסר..
לנשים שלהם? או לפילגשות (נערת ליווי בתנ"כית) יש ספר של ד.ר. סלע על האדמורי"ם בקטעים אלא-כל-כך נעימים האלו.. אל תתבלבלי בין האדמורים לתנועת המוסר..
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 20/1/08 #137 לא. לנשים שאילולי שכוונה הייתה עובדת רק במקום אחד, הרי שצנזורך היה פוגע בגופן.