התאמה מינית

התאמה מינית

בוקר טוב לחברים. אקדים ואומר: שאלתי היא רצינית, ואין בכוונתי לעשות צחוק מהעבודה. ואי לכך אשתדל לדבר בלשון נקיה. ולעצם השאלה: כידוע יש אנשים שלא מתאימים אחד לשני מינית. לא מספקים אחד את השני. אקיצער הם לא יהנו ביחד במיטה. ובהתאם לזאת אני שואל, מה איתנו החרדים? הרי אנו לא `טועמים` אחד תשני לפני החתונה. ומין, כמה שאצלינו לא מדברים עליו, הוא חלק חשוב ממערכת יחסים תקינה בין בני הזוג.. איך היהדות מתמודדת עם זה? אשמח אם לא יהיו כאלה שיעשו צחוק מהשאלה. (רק לי מותר.. חחע) המשך יומנעים לכולם!

ממyמקים

New member
שאלתך יפה!

תשובתי היא: כמו כל דבר, גם את זה אפשר לשפר! ובהרחבה: אפשר לתרגל דברים, ואפשר ללמוד יותר איך ומה לעשות, עד שמגיעים לדרך הנכונה! ברור שכשיש דברים שעלולים לפגום בקשר שבין איש לאשתו, ובשלום בית, צריכים לתקן אותם ביסודיות!

ממyמקים

New member
אחיך??? פחחחחחחחחחחחחחחח

סתם נשמה, אתה אחי גם אם לא בא לך! כמו שכתוב: "ויאמרו איש אל אחיו אבל אשמים אנחנו".

רוב הבעיות של אי הנאה...

במיטה נגרמות עקב כך שהיה נסיון עם פרטנר/ית אחר/ת. אך במגזר החרדי זה לא יכול לקרות. ובמיוחד שבציבור החרדי אין כמעט אופציות מיניות בעוד שהציבור החילוני שאינו שומר הלכה יש לו יותר אופציות.

אגב, שמעתי ש..

רוב ההגבלות במיטה הם בגדר מידת חסידות. אבל בעקרון אפשר הכל.. ויש הרבה אמת בדבריך.. אך כמו שכתבת, רוב הבעיות. אבל יש כאלה שלא התנסו עם אחרים ובכל זאת לא נהנים. אגב, אתה בן 16?

אז בא אלמד אותך כמה דברים...

בדיני צניעות בין איש לאשתו ובדיני עריות, אין כזה דבר מידת חסידות ולא מידת חסידות. יש דינים לתלמיד חכם ולעם הארץ. אלו החילוקים. רוב הדברים אסורים לגמרי, וישנם דברים שאסורים רק לת``ח. דוקא השבוע בתחילת השבוע למדנו בדף היומי, שיש ע``ז מחלוקת. ע``ש

אץ קוצץ

New member
מאיפה המידע הזה ../images/Emo35.gif

"רוב הבעיות של אי הנאה במיטה נגרמות עקב כך שהיה נסיון עם פרטנר/ית אחר/ת" מאיפה אתה מביא את זה? "ובמיוחד שבציבור החרדי אין כמעט אופציות מיניות" אין כמעט? אולי ההלכה מגבילה קצת, אבל מכאן ועד "אין כמעט אופציות מיניות" הדרך ארוכה.

ההלכה מגבילה הרבה...

במיוחד למי ששומר אותה. מהיכן אני יודע שאין בעיות? תדבר עם אנשים שנמצאים בתחום. בגידות זהו דבר כבר יותר מצוי.

אץ קוצץ

New member
עם כל הכבוד לך

אבי שיחי' ורבי עוסקים ב"תחום" כך שכמדומני שאני מכיר את המצב

אץ קוצץ

New member
מאנשים ספציפיים?

אני מדבר על אדם שהדריך בחייו כבר אלפי חתנים בציבור החרדי

19עוזי

New member
שאלה מסריחה

לא אוהב כאלה שאלות, תשאלי את זה בפורום חילוני יש הרבה כאלו.

שומר 23

New member
אני איתך

בקטע של לא אוהב כאלה שאלות בפורום.. אבל אם אתה באמת רוצה למנוע כאלה שאלות תשאל שאלות אחרות ``שיענינו את הציבור``

למעלה