אז מתאימה לך עבודה כזו
שתעבדי בה 8:00 עד 13:00, ובמשכורת של 2700 שקל ? ומדוע לדעתך יש גמישות בריפוי בעיסוק יותר מאשר בתכנות ? (מה עם המחוייבות למטופלים שלעיתים אתה נקרע בדיסאוננס מטורף של ללכת לעזור לאחרים כאשר הילדים שלך חולים ?) אביטלתל, אני חייב לומר לך משהו... לפני החג ביום שלישי, יצאנו אשתי ואני לקנות מתנה לחתונה. פגשנו במשביר עובדת, במחלקה של המצעים המגבות (נו זה שאנחנו מרפאים בעיסוק לא מחייב שנהיה יצירתים...) העובדת המנוסה, עם חיוך הבנה וידע על המוצרים שתחת ידה, "תפרה" לנו מתנה מושלמת בכל פרמטר שביקשנו. המוכרת היתה מאוד מרוצה מזה שיכלה לעזור, מהעובדה שאנחנו יצאנו מרוצים, וגם מכך שהקניה כמובן רשומה על שמה... מדוע הסיפור הזה, כיוון שלה היה קשר ישיר עם הלקוח... וסיפוק מידי... כשאני עבדתי בתעשיה הזו, היה חסר לי הקשר עם הלקוח המידי, היום אני רואה שלמשל אחי, שעובד בחברת הייטק אחרת משפיע בצורה עקיפה... אבל לא פחות ממני... (מספיק שהחברה שהוא עובד בה תרמה 100 מחשבים, או הקימה מתנס ואז הוא עשה יותר לפחות בהיקף) אחותי למשל בחברה, שבה היא עובדת גם הייטק, מעורבת בפרוייקט "ציונות 2000") יש אפשרויות רבות צריך לתפור לך את האפשרות המתאימה... וזה לא קל ולא פשוט לעשות זאת במסרים... האמת היא שאת צריכה לעשות הערכה של ההסטוריה העיסוקית שלך+ הערכה של המצב העכשיו שלך מבחינת הצרכים האישיים והמשפחתיים + נטיות ויכולות אישיות+ מצב השוק בסביבת המגורים שלך... בקיצור תהליך... לי זה נשמע כמו הערכה עיסוקית מחודשת איך לך זה נשמע ? שריד