התאמה חד צדדית....

tigw

New member
התאמה חד צדדית....

אחרי זמן לא קצר של שיחות ודיבורים על לאן הקשר שלנו הולך, אני והחבר נפרדנו.
ניסינו לחשוב זמן רב מה מפריע לקשר ומה לא הולך טוב. לי היה טוב, לו היו הרבה דברים שהפריעו לו ובשיחת הפרידה הסופית הוא אמר לי "ויכול להיות שאנחנו פשוט לא מתאימים".
אני מרגישה שהוא הכי מתאים שיכול להיות לי. הוא לא הגבר המושלם, יש בו חסרונות רבים שכל אחת אחרת לא הייתה מתפשרת עליהם. אבל אני מרגישה שבשבילי- הוא הכי מתאים שיש. מקשיב, מכיל, עוזר, לא נטפל לשטויות, ובעיקר סבלני מאוד.
והוא? אני לא מתאימה לו.
זה הגיוני בכלל? נתקלתם בדבר כזה?
ואולי פשוט עוד לא ראיתי מספיק...?

princesssss

New member
היי

לא כל כך מכירה את הסיפור כי לא פירטת...אבל אם הוא המיועד שלך הוא יהיה שלך בסופו של דבר.
אל תפעילי את הראש שעות נוספות כשאין מקום לפתרונות...אם לא הסתדר...תנסי להבין מאיזה מקום הדברים שהוא אמר נאמרו...
ואולי תגיעו לעמק השווה.
זה שאת חושבת שהוא המיועד לך..לגטימי כמו כל אחד ואחת שנמצא במערכת יחסים ומאוהב.
יכול להיות שישנם דברים שצריך לפתור..

בכל יום ובכל שעה

נפרדים זוגות "לא מתאימים ".
לך היה טוב, ולחבר הפריעו הרבה דברים והקשר "לא הלך טוב".
לפי מה שכתבת החבר שלך חושב/מרגיש שהקשר איתך כפי שהוא , כמו שזה מתקיים בינכם,לא נכון לו .
את שואלת אם זה הגיוני ?
הגיוני מאוד, וגם מתסכל וכואב מאוד בודאי.

הוא מתאים לה, היא לא מתאימה לו.
בכל יום, בכל שעה נפרדים זוגות מאלפי סיבות.
בסוף אפשר לקרוא לכל זה אי התאמה.

לפעמים, כשהרבה דברים מפריעים בהתנהגות של השני
מקוים שזה ישתנה. אם השני ישתנה כפי שאני רוצה, או אז הוא יתאים לי.

את מאוהבת בו ולכן הוא מתאים לך

ולא חשוב כמה מגרעות יש בו.
הוא כנראה לא מאוהב בך ולכן כל היתרונות שלך לא יגרמו לך להתאים לו.

seeyou

New member
"הוא אמר לי שאנחנו פשוט לא מתאימים" לאחר

אחרי זמן לא קצר של שיחות ודיבורים על "לאן הקשר שלנו הולך", אני והחבר נפרדנו.

על זה הנאמר:

חשוב עם מי ניכנסים למיטה אך חשוב יותר על יד מי מתעוררים למחרת

ישנם רבבות זוגות שלמרות כול הסימנים על חוסר התאמה לעלות שלב במערכת היחסים שלהם הם עושים את זה

לא עובר זמן רב והם מיתגרשים (עם או בלי ילדים)

מצד שני-גם אם בשלב המוקדם בני הזוג משתדלים להתאים את עצמם למערכת יחסים ממוסדת(פחות או יותר)

הטבע דואגת עם הזמן ליגרום להם להישתנות-ואז שוב הם לא מתאימים....

שורה תחתונה-לפרק הבא שלך תחפשי גבר שיענה שתנאים שלך:
מקשיב, מכיל, עוזר, לא נטפל לשטויות, ובעיקר סבלני מאוד.
ואז תיכנסי לנעליו על מנת להבין איך להתאים את עצמך

בהצלחה

יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
אין התאמה חד צדדית [
אזהרה: חפירה לפנ

זה כמו לומר שהבורג מתאים לאום, רק האום לא מתאים לבורג... נו, מה עשינו? או שהם מתאימים והאום נכנס לבורג, או שהם לא מתאימים, והוא לא נכנס. נכון?

מה שכן יש, זה אנשים שלא יודעים מה באמת מתאים להם ומה לא.

בהגדרה שלי של "אישה שמתאימה לי" מופיע בין שלושת הסעיפים הראשונים הסעיף "אישה שאני מתאים לה". כלומר ברור לי לחלוטין שאם היא טיפשה, היא לא מתאימה לי. אם היא רעה, היא לא מתאימה לי. ואם היא זקוקה לגבר שונה ממני, היא לא מתאימה לי.

אני חושב שזו האחריות שלי לדעת מה מתאים לי, וכשאני פוגש בת זוג, זו גם האחריותש לי לדעת מה מתאים לה. איך אני יכול לדעת מה מתאים למישהי שזה עתה פגשתי? זה עניין של נסיום, מיומנות, קצת שכל ישרף, ובעיקר יושר אינטלקטואלי. רוב בני האדם רואים את האי התאמות על השבוע הראשון, אבל מחליטים שלא רוצים לראות אותן, או שמחליטים להפוך אותן לאתגר לשינוי.

למה כל כך חשוב שאדם יבין בעצמו אם הוא מתאים לבת זוגו (או שאישה תבין אם היא מתאימה לבן זוגה)? מכיוון שהרבה םעמים הצד השני בעצמו לא מספיק מבין מה לא מתאים לו. נניח שאני מתחיל לצאת עם אישה, והיא נדלקת עלי, אבל ברור לי שאני לא מתאים לה. במצב כזה היא לא תשים לב שאני לא מאתים לה, כי היא דלוקה עלי. אם אני לא אשים לב, אני גם אקשר אליה. אחרי כמה חודשים זה יתפוצץ, נכון? כי אני הרי לא מאתים לה, ןאי אפשר לרבע את המעגל. לכןם מי שיידפק מזה זה שנינו. זו הסיבה שאני רואה כאחריותי לדעת לא רק מה מתאים לי, אלא גם למי אני מתאים ולמי אני לא מתאים.

הגיוני לגמרי

ברגע שאחד מהצדדים חש שזה לא זה, אז זה לא זה בשביל כל הנוגעים בדבר.
החשיבה הזו, שאם את מרגישה משהו אז בהכרח גם הצד השני מרגיש בדיוק אותו דבר, נגועה בריכוז עצמי, בילדותיות ובחוסר בשלות.

nirity1

New member
את סתם מבזבזת זמן על לחשוב על זה

נגמר. יאללה תעברי הלאה. יכול להיות שמה שהוא מחפש בקשר שונה ממה שאת. וזהו.

אייבורי

New member
בוודאי

תשמעי, הדבר היחידי שאפשר להמליץ לך עליו

הוא הוצאת הראש מהישבן

למעלה