התאמה אישית

hillyg

New member
התאמה אישית

נולדתי בתאריך 02.01.73 וחברי נולד בתאריך 07.02.70 הייתי רוצה לדעת האים יש עתיד ביחסים? האים נתחתן ואם כן מתי?

hillyg

New member
../images/Emo7.gif למה לא ענית לי?

אני מצפה לתשובה כלשהיא גם אם היא שלילית או שאינך יכול לענות על השאלה, אם זה עוזר אז נולדתי בשעה 18:00 את השעה שבן זוגי נולד אינני יודעת. בתודה מראש hillyg

עתיד יחסים

עתיד יחסים של בני זוג נקבע רק על ידי בני הזוג ולא על ידי הכוכבים, כולל אם תתחתנו, ומתי.

hillyg

New member
יאיר תודה ../images/Emo51.gif

יאיר תודה שענית לי אבל חשבתי שחלק מהענין באסטרולוגיה הוא גם לנבות את העתיד לא? ועוד הוסיף שביקשתי ממך לבדוק האים אנחנו מתאימים? תודה רבה hillyg

hillyg

New member
סליחה

סליחה כתבתי לנבות במקום לנבא את העתיד אני חדשה בפורום ולא ידעתי כיצד למחוק לאחר מעשה תודה hillyg

תפקיד האסטרולוגיה אינו ניבוי העתיד

בשום פנים ואופן. התפקיד שלה הוא הבנת המבנה הרגשי ופוטנציאל האדם, אבל את הבחירות מה לעשות איתם בעתיד קובע האדם עצמו, ולא האסטרולוגיה. ומהמקום הזה, כמובן, אי אפשר גם לראות אם אדם אחד מתאים לאדם אחר. מה זאת אומרת ´מתאים´ ? הלא המלה הזו מאוד טריקית. יש בנו הרבה מאוד חלקים, חלקם מתאים, חלקם פחות, וחלקם ממש לא. את ההתאמה קובע באמת הלב, ולא המפה האסטרולוגית, שרק מראה את המבנה הפנימי. מהמקום הזה גם אינני עוסק בניבוי או תחזית עומק, וגם אין זה מתפקידו של הפורום הזה. כאן מדברים על אסטרולוגיה רק על קצה המזלג, ותו לא.

למעלה