התאכזבתי

gafi

New member
התאכזבתי

בוקר טוב לכולם וקצת עצוב לי..... מצאתי אהבה חדשה והיא היתה נורא נורא טריה אבל מתוקה כזאת..... ופתאום הוא מתקשר אלי ואומר לי שאני מקסימה ומתוקה אבל הוא עדיין חושב על מישהי אחרת, טוב לא בדיוק חושב אלא זה עדיין טרי לו מהפרידה, נורא נפגעתי אבל הבנתי אותו, אולי זו סתם הרגשה של געגוע שתקפה אותו, אולי הוא לא רוצה אותי, לא יודעת,לא ניסיתי לשכנע ולהתווכח, אחד הדברים שלמדתי אסור לעשות שום דבר בכח ושכנוע, אם הוא יחזור והצטער סימן שאנחנו צריכים להיות יחד ואם לא אז לא בכל אופן זה קצת עצוב לי, קצת חונק בגרון אבל אני יודעת שאני חייבת להמשיך הלאה..... הוא ביקש שאני יתן לו כמה שעות, אולי כמה ימים....הלואי... למה הדברים הטובים תמיד נגמרים מהר טוב בכל אופן שיההיה לכם בוקר טוב

J-סיקה

New member
אוי גפי ../images/Emo24.gif

חבל שזה קרה אבל אני יכולה להגיד לך שטוב שהבן אדם היה ישיר וכנה ואמר לך את מה שהוא מרגיש ולא ניצל או שיקר או כל דבר אחר לפחות את יודעת מה קרה מה היה ואת בהחלט צודקת אם הוא יגיע למסקנה הזו שאת חשובה לו הוא יחזור את יודעת כמה קשה להתגבר על אהבה וטוב שאת מבינה אותו ... העיקר לחייך שלך ג´סיקה

gafi

New member
אני רק מקווה

אני רק מקווה שהכל יסתדר בסוף ולמרות שהקשר ביננו הוא רק ההתחלה הוא יחשוב כמו שאני אמרתי, הרי הוא אמר שלאהבה הישנה אין שום סיכוי והוא רוצה להתחיל דף חדש.. אז אני חושבת שאם יש לו את ההזדמנות הזאת, לא כדאי לוותר, ולהישאר רק עם ההאכזבה והמחשבות על העבר תודה לך........

למעלה