התאכזבתי...

אושר מ

New member
התאכזבתי...

נסעתי ע-ד לת"א, רק בשביל להכנס לתערוכת לימודים הזו, בשביל להתעניין בשלושה מוסדות מתוך 4 שמעניקים את התואר שאני רוצה (את אריאל פשוט הורדתי מראש), ורק לאחד מהם, היה דוכן. כאילו מה, לא לרמה שלהם?! לא שאני לא אקנה את ערכות ההרשמה בכל מקרה, אבל זה מזה מעצבן... מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון? במיוחד כשזה היה משולב עם כנס משתחררים... וחוצמזה ברור שנתקענו בפקקים בגלל ההפגנה הזו... מזל שחברה שלי גרה ברחוב חסום, אז נתנו לה לנסוע דרך כל מקום בערך..

המוזרה

New member
היגיון פשוט

דוכן בתערוכה (ולא משנה באיזו תערוכה) עולה כסף. הרבה כסף. ככל הנראה, המוסד שאת מדברת עליו החזיק דוכן בתערוכות קודמות ולא הפיק מכך תוצאות כפי שציפה, כנראה שההשתתפות בתערוכות הבאות בוטל מחוסר כדאיות. ככה זה בעולם.. הכסף מסובב אותו. במידה שאת שומעת על תערוכת לימודים נוספת, כדאי להביא בחשבון שיחת טלפון למוסד שמעניין אותך, כדי לוודא אם הם משתתפים. בכל מקרה, בהצלחה בלימודים.

אושר מ

New member
לא יודעת...

אחד מהגורמים שלא שמו דוכן, הוא את"א... וזה נראה לי קצת יותר זלזול ממחסור בכסף.. ושלי, אני רוצה ארכיטקטורה.

d u c k y

New member
אושר - דברי איתי

אנחנו לומדות נושא משותף....אולי יהיה לי מידע לגביי המוסדות שאת רוצה כי אני עושה כרגע מכינה בעיצוב פנים ואדריכלות

אושר מ

New member
נו, בסוף עוד נלמד ביחד../images/Emo3.gif

ורק תגידי מתי את יכולה לדבר איפה ואיך, ואני בפנים.

d u c k y

New member
תפני אליי במסר ותגיד מה את צריכה

בכיף

למעלה