התאכזבתי...

התאכזבתי...../images/Emo175.gif

הראל הולך לעשות שוב תפסטיגל... אני באופן אישי התאכזבתי... הוא מצד אחד אומר שהוא רוצה לעבוד על הדיסק, מצד שני הוא כל הזמן עושה דברים אחרים, ההצגה על רבין, הפסטיגל... חשבתי שהוא יוציא דיסק, אבל הוא פשוט הולך בדרכם של שאר כוכבי כוכב נולד (חוץ משי גבסו, ועכשיו גם שירי מימון...) וחבל... מה דעתכם?

גמני התאכזבתי אבל לא רק בגלל

הקטע של הדיסק אלא גם בגלל שמה הוא עושה פסטיגל עכשיו??? לא כדאי לו.. גם ככה קטלו אותו שהוא זכה אז מקום שני שוב.. והשנה אי אפשר לדעת מה יהיה... בכל זאת אני הייתי רוצה לבוא לראות אותו בכל הצגה שהוא עושה אבל אל הסיוט הזה של הפסטיגל אני לא יודעת אם אני ילך עוד פעם.. ובאמת שיוציא כבר דיסק!!

ronchok1

New member
אני דווקא בעד הפסטיגל...

ועד חנוכה הדיסק שלו כבר יצא, לא?

shuhi colombo

New member
אני לא חושבת שזה רע..

בסך הכל הוא רוצה להתפרנס והוא עושה את זה בקרוב..! אז ייקח טיפה יותר זמן עד שהוא יוציא את הדיסק.. מי ישמע..! אל תדאגו הוא יוציא אותו..! בינתיים תהנו ממה שיש.. וזה לראות אותו מתרוצץ על במה בבגדי גיבור על... שקסי!!!

אתם לא צריכים להתאכזבב!!

גם אני חושבת שזה היה מיותר לעשות עוד פסטיגל בגלל שאם הוא יזכה שוב במקום השני יתחילו עם זה בעיתוניםם ששוב הוא זכה במקום השני וכול זה . אבל הראל יודע מה הוא עושה ואם הוא בחר לעשות פסטיגל אתם צריכים לשמוח בבחירה שהוא עשה ! למרות שכולנו מחכים לדיסקק אבל הוא עובד גם על זהה ואם אפשר לעשות הכול ביחד למה שהוא לא יעשה?!?!

אני מסכימה.. ../images/Emo60.gif

גם אני התאכזבתי קצת.. אבל אני סומכת על הראל ועל החלטותיו.. בינתיים טפו טפו טפו, לא התאכזבתי משום החלטה שהוא עשה! ובאמת.. העיקר שיהיה מאושר!

גלי 89

New member
אבל הראל לא יתחרה בפסטיגל

הוא יהיה רק זמר אורח כמו שהיתה שנה שעברה נינט.

גלי 89

New member
בפורום הרישמי שלו אומרים

שהוא לא מתחרה וזהוא יופיע רק כזמר אורח.

למעלה