התאכזבתי... מזה שבכל שבוע יש יום ראשון... אי אפשר להתחיל ישר ביום שני
א אתי@ New member 4/11/01 #1 התאכזבתי... ../images/Emo10.gif מזה שבכל שבוע יש יום ראשון... אי אפשר להתחיל ישר ביום שני
J J-סיקה New member 4/11/01 #2 אתי בואי נעשה עצומה ... מאוכזבי לוח השנה דורשים להתחיל את השבוע ביום שני ולסיים ביום רביעי מתאים ???
א אתי@ New member 4/11/01 #3 לקחת את הרעיון שלי צעד אחד קדימה ../images/Emo13.gif נתחיל בקטן - נבטל את יום ראשון ואח"כ נראה אם אפשר להתקדם הלאה...
לקחת את הרעיון שלי צעד אחד קדימה ../images/Emo13.gif נתחיל בקטן - נבטל את יום ראשון ואח"כ נראה אם אפשר להתקדם הלאה...
J J-סיקה New member 4/11/01 #8 איזה זריזות יישר שולפת כרטיס אם ככה אז כן אני רושמת .... (אם רק היית יודעת כמה קניות יש לי לעשות...)
J J-סיקה New member 4/11/01 #7 תמיד צריך לחשוב קדימה לכי תדעי אולי כדאי לבוא בהצעה גדולה כה יש סיכוי גדול יותר להגיע להסכמה על ההצעה הקטנה במידה וירצו להיתפשר...
תמיד צריך לחשוב קדימה לכי תדעי אולי כדאי לבוא בהצעה גדולה כה יש סיכוי גדול יותר להגיע להסכמה על ההצעה הקטנה במידה וירצו להיתפשר...
ה הילית* New member 4/11/01 #11 חחחחחה ../images/Emo67.gif אצל הבוס שלי אם נעבוד משני עד רביעי זה אומר שלא נהיה בכלל בבית בימים האלו...וגם לא נישן ואז מה יצא לנו מזה...
חחחחחה ../images/Emo67.gif אצל הבוס שלי אם נעבוד משני עד רביעי זה אומר שלא נהיה בכלל בבית בימים האלו...וגם לא נישן ואז מה יצא לנו מזה...
J J-סיקה New member 4/11/01 #13 מה קורה לך ??? את לא יודעת לשחד את הבוס ???? אני למשל שולחת להם כמה תמונות עירום ובסוף בקשה לחופש או להעלאה
מה קורה לך ??? את לא יודעת לשחד את הבוס ???? אני למשל שולחת להם כמה תמונות עירום ובסוף בקשה לחופש או להעלאה
J J-סיקה New member 4/11/01 #14 אני מדברת המון שטויות וברור לי שכשאני אשלח לו את זה (את הבקשה) הוא ישלח אותי הביתה בלוווי נדיב של הרגל שלו
אני מדברת המון שטויות וברור לי שכשאני אשלח לו את זה (את הבקשה) הוא ישלח אותי הביתה בלוווי נדיב של הרגל שלו