התאכזבתי מהצבא

הילה 1000

New member
התאכזבתי מהצבא

הגעתי לצו ראשון עם מכתב הנוירולוג שאני מקבלת ריטלין לצורך מבחנים בלבד.מיד הורידו לי פרופיל ל 82. הם לא התחשבו במבחן טובה ורצו איבחון של מבחן דידקטי,מה שלא היה לי,לכן לא היו לי הטבות בכלום,לא בזמן,אז מה קורה?בכל מקרה לא חשבתי להיות קרבית אבל מי צריך את האיבחון בתיק שלי אם זה בכלל לא עזר,חבל... עכשיו אני מקווה שהצלחתי במבחן אם לא אז אקבל מנילה לא משהו. מה זה מבחן דידקטי? ומה אתם חושבים על מה שקרה? בבקשה ענו לי

b a r b a i m a

New member
שלום הילה-אני לא כל כך יודעת ממה

התאכזבת אבל פרופיל 82 זה פרופיל "קרבי" לכל דבר - ואת בכלל כתבת שלא חשבת להיות "קרבית". אל תתאכזבי אני מאמינה שכשתתחילי את השרות ותראי נכונות - את תצליחי בהצלחה

את מוטרדת מאוד מהדברים

והשאלה ממה מהתדמית, חוסר ההתיחסות להאצמות, ממה תעשי בצבא ?? יש לך פרופיל קרבי שכמעט הכל פתוח בפנייך חוץ מטייס, ואני לא בטוח שלקות קשב וטייס הולכים ביחד. חוץ מזה את יכולה לעשות כמעט הכל. לגבי המנילה, והעתיד - תשאלי סביבך כמ בנות עסקו בחייהם במה שעסקו בו בצבא. תעבירי שנתיים בכיף, עם חברה טובה, זכורנות נעימים וזמן לבלות עד כמה שאשפר.

ronenscha

New member
הילה

לדעתי הצבא דווקא צודק. הקלות במבחנים ניתנות רק במקרה של צורך דידקטי מוכח ורציני. יותר מדי נוירולוגים רושמים ריטלין רק בגלל "תופעות" של קשב וריכוז ללא הפרעה של ממש. בכל מקרה אני מתפלא שנתנו לך הקלות במבחן רק על סמך הריטלין. רונן

zivadina

New member
נא לדייק! אין התאמות על סמך ריטלין.

התאמות במבחנים של משרד החינוך נותנים על סמך אבחון רפואי מקצועי של הפרעות קשב, בצרוף אבחון דידקטי. ריטלין נותנים על סמך אבחון רפואי של הפרעות קשב. אין במשרד החינוך "התאמות על סמך ריטלין". גם אדם שיציג את האבחונים שמניתי ואיננו נוטל ריטלין, יקבל את אותן ההתאמות.

82 זו חדשה טובה. זה פרופיל די גבוהה

אבחון דידקטי דרוש עבור אותן התאמות שלא קיבלת שם. אם יהיה לך אבחון כזה, אולי תבחני מחדש עם ההתאמות ויתוקן ציון הקב''א שלך עם השיפור בתוצאות המבחן. האכזבה נראת לי קצת חפוזה מדי.

למעלה