התאחדות פרטים

התאחדות פרטים

קראתי מה שכתבו החברים וחשוב שנבין היכולת שלנו למנעו שגעונות ומחלות נפש מסוג החוקים המקדמים את בעלי העסקים ובכלל זה בעלי בתי המלון ומעדוני הצלילה זה רק אם אנחנו נהיה פעילילם ומעורבים שנית רציתי לידע אותכם שהחל מהבחירות הבאות יהיו פחות חברי התאחדות שלישית כל מי שרצה להיות חבר הנהלה היגיע עם מס´ חברים שפשוט בחרו בו ולכן הקושי לעשות שינוים הרבה יותר קשה כי מי שרוצה להיות בפנים לא צריך אותנו והם כאלה שבד"כ הדבר, מקדם את האנטרסים הפרטים/כלכלים שלהם לידעתכם מידע שלי הוא היה חדש עלות הביטוח הוא כ-40-50 ש"ח וכל שאר הסכום הוא דמי מנוי מה שמראה שדוקא בעלי המועדונים נהנים שכן הם מוכרים ביטוח בעלות של כמאה שקלים וזה הרבה יותר מהעלות האמיתית אני מקווה שזה יתן לכם קצת פרופורציות מדוע מי שצולל ללא מטרות רווח חשוב שהוא יהיה חבר בהתאחדות וישמור על האנטרסים של הצוללים אני מקווה שלבחירות הבאות אנחנו נריץ מס´ מועמדים משלנו

קותי

New member
יכול להיות שזה יקרה מוקדם יותר

עמיצור כתב שהוא מקווה שלבחירות הבאות כדאי להריץ מועמדים "משלנו". ובכן בפורום בלי צנזורה הופיעה היום הודעה שלפי הסימנים יש בה אמת כלשהי ויתכן שיהיו בחירות נוספות. הולך להיות מעניין.

אחרת קצת ......

חברים שלך זייפו את טפסי הבחירות וכל הבחירות נפסלו על ידי ועדת הבחירות ועל ידי רשם העמותות...

שלום לך רה-קונטרה

וברוך הבא לפורום. האם תוכל בבקשה לספר כאן מה ידוע לך בענין תוצאות הבחירות ועל סמך מה אתה כותב את הודעתך לעיל? תודה.

נדרשת רזולוציה גבוהה יותר

כדי לקבל תמונה נכונה באשר לגורל הבחירות. מסתבר שהאינפורמציה שסיפקת, רה קונטרה, כנראה נכונה בבסיסה אבל אל לך להאשים אדם זה או אחר, שהרי לא כל המועמדים אחראים לתוצאות העגומות באופן שווה ואחיד. צריך לזכור שחלק גדול, מקרב המועמדים להנהלת ההתאחדות, אכן רצה לתרום מזמנו וממרצו למען כלל קהיליית הצוללים ולא רק לעשות למען עצמו... חבל לפגוע בכשרים ולהכליל.

ניב ד

New member
או בקיצור ?

אולי תספרו לנו מה בעצם הלך שם? מה קרה? מי זכה? מי זייף? מה מזוייף וכן הלאה ? וכמובן, מה חדש בכל זה? ...

רזולוציה? ומה בדבר שקיפות?

כנראה שמגבלות העומק לא חלות על ההתאחדות, ששברה שיאים חדשים בצלילה לשום מקום. מעניין אם יש כוונה לדווח לחברי העמותה על ה"תקלה" בבחירות או שמא גם זה ינוח אחר כבוד מתחת לשטיח? לדעתי, יש לדרוש כי התוצאות המזוייפות יפורסמו על מנת שהמזייפים יוצגו בפני כולם עירום וערייה (נו טוב, גם ספידו זה משהו
)

עירום וערייה זה טוב

והמשך טבעי לשקיפות הרצויה. אבל לפני כן, הבהרה רזולוציונית: את ה"תקלה" בודקים ומן הסתם כאשר ימצא האשם הישיר, כולנו נדע על כך. אני רק מקווה שכולנו כאן נסכיל להסיק מסקנות נחרצות באשר לאשם, אם ימצא...!!! נדמה לי, גורגוניה, שדווקא העובדה שגילו את דבר העוולה בטרם הוכשרה הנהלה המכילה גורמים בלתי כשרים בעליל, רק מראה עד כמה טובה היתה ההערכות לבחירות. עובדה שהליקוי נחשף וגרם לביטול התוצאות שאולי לא היו משקפות את "רצון הבוחר". הלא כן גורגוניה? הרי מי שרוצה לראות רחוק ושקוף, טוב שיטול קורה מבין עיניו.

למעלה