התאזרחתי היום!!

manic_subsidal

New member
התאזרחתי היום!!

ולכן אני מחוייב להציק לכם בכמה שאלות שנוגעות בדברים שבטח אין לאף אחד כח לחפור עליהם שובפעם אני מדבר כמובן על נושאים של עיצוב, עיצוב גראפי וכל הכיוון פוטושופי יותר אז ככה... כמה חשוב ללכת למכינה? האם החשיבות של מכינות היא רק בתיק עבודות? המכינה היחידה שנתקלתי בה ביום פתוח שהיה לפני כמה זמן הייתה studio6b שיש להם יופ פתוח ב30 לחודש שאני מתכוון ללכת אליו אבל אם מישהו מכם מכיר אותה ויכול לתת התרשמות זה יהיה נחמד מאוד וכמובן השאלה הנצחית שאני בטוח שיש עליה מאמרים כבר ואני אלך לבדוק מיד כשאני אסיים פה ( אני יודע שזה צריך להיות סדר הפוך קודם לחפש מאמר אחרי זה לשאול ) בכל מקרה מה פחות או יותר מבדיל בין בצלאל ושנקר בעיקרון אני יודע ששנקר מתעסקים יותר בכיוון עיצוב אופנה ובצלאל באומנות ושאלה אחרונה באמת ... נניח ואני מתעניין בללמוד עיצוב גראפי בחול .. יש למישהו המלצות ? אני כבר חקרתי קצת וגיליתי שיש מקומות טובים ונחשבים בניוק יורק ושיקגו (ואם אני לא טועה גם בבוסטון) בכל מקרה כל מי שיוכל לענות לי עלמשהו אני יודה לו מאוד

amitais

New member
אין צורך במכינה

אם אתה מצייר עוד לפני שחשבת ללכת לבצלאל, אתה יכול להסתדר יופי בלי מכינה. העיקר בדברים האלה זה לארגן כמה מהעבודות היותר טובות שלך לתיק מסודר יפה ולבוא נחוש ובטוח בעצמך לראיון. מה שכתבת על בצלאל ושנקר לא רלוונטי, מכיוון שאין קשר בין מחלקות עיצוב אופנה ותקשורת חזותית בשנקר, או בין אמנות ותקש"ח בבצלאל. לדעתי, (אני בוגר בצלאל) בבצלאל מקבלים בסיס עיצובי וטיפוגראפי יותר חזק מבשנקר. לעומת זאת בשנקר יש מחלקת איור חזקה עם מורים כמו ירמי פינקוס ואסף חנוכה. בבצלאל תלמידי תקש"ח יכולים לקחת קורסים באנימציה, אני לא יודע מה המצב מבחינת אנימציה בשנקר. חו"ל: SVA בניו יורק חזק באיור, אבל זה עולה בערך 40,000 ש"ח בשנה רק הלימודים. יש לך כסף?

manic_subsidal

New member
עובד על זה... .

יש עוד זמן עד שאני יתחיל ללמוד .... הרבה זמן צריך לעבוד והכל אולי גם לתת קפיצה קטנה ל מונגוליה סין ולטייל קצת ת'יודע איך זה... חלומות... זה בדיוק למה אני שואל כי צריך לארגן סדר עדיפויות עם מחירים כמו מה שנתת וגם פחות מזה סביר להניח שנאלצים לוותר על טיולים לחול :)

amitais

New member
אל תוותר על טיול לחו"ל!

לחסוך כסף וללמוד תמיד יהיה לך זמן אחר כך. לטייל לא בהכרח.

j i m m y

New member
לימודים בישראל

עולים כ-9000 שקל בשנה, וקח בחשבון שתקבל פה ושם מלגות

scalla

New member
בפעם האחרונה שבדקתי...

ירמי פינקוס מלמד גם בבצלאל. אסף חנוכה בהחלט תותח אם כי אין לי ממש מושג איך הוא בתור מורה.

למעלה