התאוששתי

@tagel

New member
התאוששתי

טוב חלק כבר יודעים... רע לי היום. יום ממש רע במרפאה. לא עברתי את הבדיקות, נכשלתי בהכל אני בדרך לאשפוז קבוע... לא יודעת איך להתמודד עם הטראומה יש למישהו עצה?

החנון

New member
כמה עצות טכניות

סליחה שאני פולש לפורום הזה, אבל דווקא פה ביקשת עצות, אז קבלי: א. תדאגי למחשב נייד (מצטער, את הספייר שיש לי אני צריך להחזיר ביום א`), או לפחות להעביר את המחשב למקום האשפוז (תל השומר, אני מניח). ב. זה הזמן לבדוק אם המודם (זה שמתחבר לשקע טלפון פרימיטיבי - לא ADSL - את זוכרת שקיים דבר כזה?) עדיין עובד. ג. למקרה שלא יהיה לך מחשב, כדאי להדפיס את הפרטים של כל מכרייך, ובמיוחד מספרי טלפון. אם יש לך שם מחשב של בית החולים, אז כדאי להדפיס גם מספרי ICQ וכתובות אינטרנט שאת מבקרת בהן באופן תדיר (וגם את כתובת הסקר, כדי להתעדכן על בסיס יומיומי במדד הפופולריות שלך). ד. אם ביקורים מפריעים, אל תתביישי לכתוב את זה לחבר`ה; אני בטוח שרובם יכבדו את זה, ואלו שלא - אנחנו כבר נסגור איתם את החשבון ;-) אם את רוצה ביקורים, אז תתעלמי מסעיף זה. ה. תדאגי לטלויזיה צמודה (וכמובן טלפון צמוד, את זה אפילו לא צריך להזכיר). זה עולה גרושים. ו. הניחי לדאגות, ונסי להרגיש כמו נסיכה (בעצם את לא ``כמו``, את באמת נסיכה). כולם משרתים אותך, את לא צריכה לדאוג לכלום, אפילו לא לכביסה או לייבוש החדר של השותפים, אלא רק לשכב ולהבריא. והעיקר: הרופאים מחליטים על אשפוז לא נגדך; האמיני לי, ``להם זה עולה יותר``. ואם זה יעזור (מה ``אם``, זה בטוח יעזור!), אז כולנו נשמח!

החנון

New member
אולי גם...

ביצוע ``עקוב אחרי`` מהטלפון לסלקום. אבל רק אם את באמת רוצה לקבל הרבה טלפונים. ואת עדיין מוזמנת להרים אלי שפופ.

@tagel

New member
אמרתי לך פעם עד כמה אתה מדהים?

אתה מ ד ה י ם ! ! ! מה הייתי עושה בלעדייך? שלחתי לך מייל איך אני משיגה עכשיו לפ-טופ? אני חייבת אוףףףףףףף מחכה למייל ממך אוהבת תגל

תגלי..

הי חמודה, האמת שאין לי עצה אבל קראתי את מה שחנון כתב ורציתי לומר לך. רק תקבעי באיזה דרך של קבלת והעברת אינפורמציה את בוחרת או נגיש אליך ואנחנו נגיע.. הטלפון הוא אמצעי נוח ביותר.. אני פה. בי, תהיי חזקה ותשמרי על עצמך

@tagel

New member
אני עוד כאן יקירה

עוד לא יודעת מתי אלך אבל אני כבר אעדכן אתכם כל כך אוהבת נצפת את עיניי בדמעות חמות של מתיקות שלך תמיד תגל

יפעת*

New member
אני באמת לא מכירה את ההתמודדות הזאת

אבל אני בטוחה שאת תקבלי את העזרה שאת צריכה שם, ותצאי מחוזקת מתמיד. מה שבאמת חשוב הוא, שאת רוצה, ובגלל זה את גם תצליחי. מקווה שתהיה לך תקשורת מחשבים, המון בהצלחה יקירה יפעת

תרנגולת

New member
יפעת מאוד צודקת

מה שחשוב הוא שאת רוצה. יש לך כוח תגלי.. את בן אדם כ``כ מקסים. אני מאמינה בך, שתצליחי להבריא.. אני מאמינה שתצליחי לעשות כל דבר שתרצי, ואני מקווה שאת יודעת שאת כזאת, מקסימה, ונהדרת.. את מלאך.. עכשיו הגיע הזמן שתתחזקי בעצמך, ותבריאי.. מגיע לך, ואת תגיעי לזה. אני כ``כ בטוחה. את מסוגלת יקירה, אני מקווה שאת יודעת את זה.. מחזיקה לך את היידים מכאן. גם אלך להגיד לסבתות:)) שיתכוננו:) אני כל יום אוהבת אותך יותר! המון המון המון חיבוקים חמים, ונשיקות, והרבה הרבה אהבה. ממני אליך. (על הבוקר אני כאן..) (טוב, אז כמעט צהרים. לא נורא, נה?)

@tagel

New member
יפעתוש

אוף איך ריגשת אותי כאן ובמייל יפעת אני כל כך מודה לך את חזקת אותי כל כך אוהבת - תודה

למעלה