כמה עצות טכניות
סליחה שאני פולש לפורום הזה, אבל דווקא פה ביקשת עצות, אז קבלי: א. תדאגי למחשב נייד (מצטער, את הספייר שיש לי אני צריך להחזיר ביום א`), או לפחות להעביר את המחשב למקום האשפוז (תל השומר, אני מניח). ב. זה הזמן לבדוק אם המודם (זה שמתחבר לשקע טלפון פרימיטיבי - לא ADSL - את זוכרת שקיים דבר כזה?) עדיין עובד. ג. למקרה שלא יהיה לך מחשב, כדאי להדפיס את הפרטים של כל מכרייך, ובמיוחד מספרי טלפון. אם יש לך שם מחשב של בית החולים, אז כדאי להדפיס גם מספרי ICQ וכתובות אינטרנט שאת מבקרת בהן באופן תדיר (וגם את כתובת הסקר, כדי להתעדכן על בסיס יומיומי במדד הפופולריות שלך). ד. אם ביקורים מפריעים, אל תתביישי לכתוב את זה לחבר`ה; אני בטוח שרובם יכבדו את זה, ואלו שלא - אנחנו כבר נסגור איתם את החשבון

אם את רוצה ביקורים, אז תתעלמי מסעיף זה. ה. תדאגי לטלויזיה צמודה (וכמובן טלפון צמוד, את זה אפילו לא צריך להזכיר). זה עולה גרושים. ו. הניחי לדאגות, ונסי להרגיש כמו נסיכה (בעצם את לא ``כמו``, את באמת נסיכה). כולם משרתים אותך, את לא צריכה לדאוג לכלום, אפילו לא לכביסה או לייבוש החדר של השותפים, אלא רק לשכב ולהבריא. והעיקר: הרופאים מחליטים על אשפוז לא נגדך; האמיני לי, ``להם זה עולה יותר``. ואם זה יעזור (מה ``אם``, זה בטוח יעזור!), אז כולנו נשמח!