התאוריות שלכם בקשר לסדרה.

ANGELUSPIKE

New member
התאוריות שלכם בקשר לסדרה.

לכל אחד יש איזו תאוריה מסויימת על דברים שיקרו במהלך הסדרה, כגון: קרבות, גילוי מידע מסויים וכו'. היה מעוד מעניין אם אנשים בפורום היו משתפים את שאר חברי הפורום בתאוריות שלהם, היה אפשר להצליב תאוריות ולהגיע להבנות חדשות. אז אם יש לכם איזו תאוריה בקשר לסדרה, אתם יותר ממוזמנים לשתף את שאר חברי הפורום. כמובן לא לשכוח לסמן ספויילרים, בין אם זה מאנימה בין אם זה מהמנגה. מקווה לדיון פורה ומהנה. רואי.

vaica

New member
יש לי תאוריה אחת על הסוף של הסדרה....

התאוריה שלי היא יותר על הסוף של ואן פיס, מכיוון שאני רק באמצע-סוף עונת ה-BAROQE WARS אז קשה לי להגיד תאוריה על דברים שיקרו כתוצאה ממעשים שקרו בסאגות. בכל אופן התאוריה שלי שיהיה קרב בטוח שיהיה חייב לקרות!!!!!!!!!!!!, לפי דעתי הצוות של לופי נגד הצוות של שאנקס, לפי דעתי לופי יהפוך לאחד היונקו אחרי שיביס את אחד מהקיסרים עצמם בקרב (מאמין שאת ואלו שעוד לא מוכרים לפי האמנימה) ואז ברגע שיגיע לאי האחרון שבו נמצא הואן פיס הוא יילחם כביכול נגד שאקנס שגם יגיע וירצה את האוצר. ויש את כל הדברים שיקרו לצוות-זורו יביס את מיהוק, סנג'י ימצא משהו שדומה לכחול הגדול, נאמי זאת שאלה, אני מאמין שהיא תצליח לשרטט מפה מודיקת לפחות של הקו הגדול, כל השאר מאוד קשה לי לבסס חוץ מאייס שהוא יהרוג את בלאקבירד ויתפוס את מקומו. טוב אלו לפחת התיאוריות שלי.

Noam Raby

New member
../images/Emo58.gif ל... הכל בערך?

יוצאים מהנחה שלאודה אין פרות קדושות, וגם אם כן לופי בוודאי יאכל אותן, לכן השערות שלי הן מטורפות בהתאם. יש לנו את האנשים שיש בשמם D. נכון לעכשיו מוכרים לנו - גארפ - סבא של לופי וסגן אדמירל במארינס דראגון - אבא של לופי ומהפכן. לופי - גיבורנו. אייס - האח של לופי. רוג'ר - מלך הפירטים המנוח. בלאקבירד - היה בצוות של אייס ומרד. יגואר - הענק שמופיע באוה'ארה. מת. דבר שראשון שמבחינים בו הוא שיש כמה שמות משפחה ולא נראה קשר בינהן, לאור העובדה שיגואר הוא ענק. אם התואר D עובר במשפחה (כל המשפחה הידועה של לופי נושאת את התואר) אבל התואר קיים גם מחוץ למשפחה, כנראה מדובר בשבט או תואר קדום, יתכן שמלפני ימי הממשלה העולמית. דבר שני הוא שאין כאן נשים בכלל, וזה מוזר מאד, שכן צאצאים יש לגארפ ולדרגון. השאלה היא איפה אמא וסבתא של לופי, והאם הן חזקות כמו כל שאר המשפחה? ועכשיו הקטע החשוב - האם יתכן שנשים הן שמפיצות את התואר D בעולם וואן פיס? ומה הסיכוי שהן אמזונות? כמובן שזו השערה פרועה, אבל בפרקים האחרונים במנגה נחשפו שני דברים- 1) לופי ראה את הסמל שבגב של הביהימה ו2) היתה אמזונה שכרגע היא זקנה שיצאה מהאי וחזרה שנים אח"כ. אופרת סבון, לא פחות XD

pokegirl

New member
../images/Emo58.gif הממ באמת איך

לא חשבתי על זה בכלל. נראה שיכול להיות שיש בזה משהו, שלאמזונות אולי באמת יש קשר ל-D, איכשהו. ואם זה ככה באמת זה תמצית הטלנובלות ממש. מצד שני יכול להיות שזה ערימה של שטויות, לך תדע
מה שבטוח זה שה-D הזה עתיק הרבה יותר... שכחתי שלענק קוראים יגואר, זכרתי רק שאול.

N o R i K o

New member
הוואן פיס ../images/Emo185.gif

יהיה בגד ים שלם. או שמלה. ולופי ילבש את זה. D: *חוזרת למחבוא*

pokegirl

New member
אמרתי פעם ../images/Emo58.gif

שהוואן פיס הוא המפתח למשהו אחר. הפונגליפים הרי מגלים לנו מידע על העולם, היסטוריה, חלקם מספרים על הספינות העתיקות האלה (פוסידון ופלוטון...) בתור בדיחה אמרתי שכל הספינות GATTAI למכה ענקית והוואן פיס הוא המפתח שלהם, סטייל הקור דריל בגורן לאגן. ועוד אמרתי את זה הרבה לפני גורן לאגן :X בכל אופן, אני חושבת שהוואן פיס הוא איזשהו אמצעי שמאפשר שליטה או משהו כזה למשהו הרבה יותר פסיכי.

אין לי ממש תאוריה

הכל יותר מידי פתוח אבל אני כן חושבת שאולי יש קשר בין הוואן פיס לבין מה שרובין מחפשת, ההיסטוריה האמיתית של העולם. אני גם נוטה יותר לזה שהוואן פיס הוא משהו מופשט,רוחני.

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifאני מניח שאנשים כאן כבר אמרו דברים...

שקשורים למה שאני חושב ספוילרים כלליים לסדרה ולמנגה קודם כל - האות D בשמות. לדעתי היא קשורה לעולם שלפני הממשלה העולמית. ולפעמים אפשר למצוא קשרים בין האנשים עם האות D. שימו לב למשל שכולם נחשבים לחזקים. ריילייט יודע הרבה על ההיסטוריה, ואני לא אתפלא אם אמא של רובין גם קשורה למסע של גולדי רוג'ר. אני חושב שהוואן פיס קשור להיסטוריה של העולם. מעניין אותי לדעת מה היה השם של בירת העולם הקודמת. אני לא חושב שהאמאזונות קשורות למשפחה של לופי בקשרי דם. מעניין אותי מאיפה הסמל הזה מוכר ללופי. אני חושב שדראגון יודע הרבה על ההיסטוריה של העולם, ולכן הוא פועל נגד הממשלה. אני מניח שקומה הוא משת"פ שלו.

Noam Raby

New member
מעניין. ../images/Emo58.gif

רוג'ר ודראגון הם בערך בני אותו הגיל. אם הם הגו תוכנית על להפיל את הממשלה העולמית, זה מאד יתכן. אולי אפילו אחים? אם לופי ואייס אחים ואין להם את אותו השם למה לא גם רוג'ר ודראגון? XD

למעלה