התאהבתי

צייר

New member
התאהבתי

התאהבתי , כמו בסיפורי אגדות רק יופי טוב, והמון אהבה ... אהבה משכה אותי ללא נודע לא יודע מה יהיה בשניה הבאה אני אוהב אותך אין מה להסתיר אין צורך להחביא את אהבתנו אני מרגיש בגן עדן את יורה בי כל פעם חצי אהבה חצים מאשפת החצים של קופידון אני מביט בעינייך ורואה כיצד את בוערת בתוכך האם את חושבת על אהבתנו אני רק רוצה לשמח אותך לעשות אותך מאושרת עד לגג השמיים אהבה יכולה לעשות זאת נגעת בלבי בתוכו ככל שאני מתקרב אלייך אני רואה יותר אני נותן לך את כל מה שיש בי את כל אהבה שבי ....... שלך צייר

צייר

New member
נעמי היקרה

נכון שאין כמו אהבה שום הון שבעולם לא יכול להחליף את אהבה אני שמח שאת מאוהבת שלך צייר

ועוד על התאהבות מחדש..

זוכרת בעונג את מגעך שהמיסה את נפשי הקפואה טעמתי את רפרוף נשיקתך שריפא את לבי השסוע שומרת לעד את עדינות אהבתך שהצליחה לפקוח עיניי לתאווה עמוקה תאוותי פרצה פשוט זעקה ומחקת בחום גופך צלקות מהעבר הנורא וריפאת אהובי כויותיו של אכזר מתוך אהבתך צמחתי לחיים חדשים מרתקים מופלאים וענוגים כפניקס העוזב את החול עוררת יצרי לגמול הן רק אתה ידעת הכל... אהובי משאת נפשי....
(לאיש שלצידי) תודה צייר אוהבת לקרוא אותך

צייר

New member
דרדסית יקרה דרדסית חמודה

את כותבת מאוד יפה אפילו יותר ממני אני, טרי בכתיבה פתאום זה יצא , איני יודע מהיכן אבל יצא יום חמוד לך מלא אהבה והמון בריאות שלך צייר

צייר בוא רגע../images/Emo13.gif

קודם כל בשום פנים ואופן לא כותבת יותר יפה ממך קוראת תמיד את כל שיריך המופלאים והרומנטים פנים רבות לאהבה כל אחד לוקח אותה למחוזות אחרים... אוהבת לקרוא את מחוזותיך רק טוב צייר המשך בכתיבתך הפוריה והשובה לבבות
יום נפלא

צייר

New member
אני באתי , אני פה

אני חושב שאת טועה אבל לא נריב היום חמודה בכל אופן נמשיך לכתוב בכדי לשמח לבבות אנוש ולעשות טוב לכולם שלך צייר

צייר

New member
תודה לך RC קולה

אתה אחלה שיהיה לך יום פצצה רק טוב ואושר ממני צייר

למעלה