התאהבתי ב webcam girl....

אנונ101

New member
התאהבתי ב webcam girl....

היי,
רציתי לשתף את מה שאני מרגיש ולשמוע כמה עצות בעניין.. אני בן 24 לומד הנדסה באונ', חי חיי סטודנט והכל טוב ויפה... יום אחד הייתי משועמם ונכנסתי לאתר של live webcams (בחורות שמתפשטות במצלמה בתשלום) , פתאום ראיתי מישהי שפשוט כבשה אותי..ראיתי הרבה בחורות בחיים והיו לי כמה חברות ממש יפות וחכמות....אבל פה לא יודע, זה מרגיש אחרת, מאתגר קצת.. התאהבתי בה בגלל היופי והאופי...אני נכנס לראות אותה מדי יום, שעות אני צופה בה אני מחייך כשהיא מחייכת, אני שומע שירי אהבה ואני חושב עליה...לפעמים בא לי לתת לעצמי סתירה כדי שאתעורר מהחלום הזה....אני שומר איתה על קשר, ואני נוסע לראות אותה בקרוב...
העניין הוא שאני בא ממקום מסורתי קצת, ולא יודע מה לעשות אם להמשיך לדבר איתה ולפתח קשר רציני ביננו שאולי יוביל לחתונה, ומה יקרה אחר כך? האם זה בכלל טוב לקחת בחורה שעבדה בעבודה כזאת? האם זה ישפיע על החינוך של הילדים שלי? או שמה לחתוך את זה עכשיו, לפני שאהיה תלוי בה עוד יותר....??

שלום

אני מציע שקודם כל תהיה ידיד שלה. במשך הקשר תכירו זה את זה ותרגישו כמה התאמה ואהבה יש ביניכם. אולי יתפתח קשר קרוב יותר.
&nbsp
&nbsp

אתה שואל שאלות פתוחות שאתה יודע בוודאות שלא תאהב את התשובות

כל דבר משפיע על בן אדם. אני חושב שאם אתה משלם לה כדי לדבר איתה, זה לא מצב נכון לטוס לראות אותה.
אם אתם מדברים אחרי שעות העבודה בסקייפ וכו' זה מצב נורמטיבי של קשר עם רצון הדדי שמתפתח.
ככה זה נשמע כאילו אתה פתי ועבד להתמכרות שלו, אתה כבר תלוי בה וזה לא נשמע טוב בכלל.

חתונה אני לא יודע אם תהיה, לא אמרת מילה על הצד שלה בעניין חוץ מזה שהיא מתפשטת ואתה משלם ואתה צופה בה. שום דבר על תקשורת או הבעת עניין בך. תחתוך את התחביב הזה יש לו פן של הרס עצמי, השקעת משאבים ורגש איפה שתגיע יקיצה כואבת, לפי רוב הסיכויים.

לא ראיתי אף בחורה שהגיבה כן! יש לך סיכוי, באיזשהוא צורת הסתכלות רומנטית בלתי תלויה במציאות. קח את עצמך בידיים.

אנונ101

New member
.....

זה ממש לא כמו שתיארת..אני אפרט.. אני אף פעם לא ראיתי אותה מתפשטת מולי ובטח לא שילמתי על זה..אני שומר איתה על קשר מחוץ לזה ...אנחנו מדברים כבר זמן מה...פשוט העניין הוא שאני מתלבט אם לקחת צעד קדימה בקשר...היא מראה התעניינות ורוצה את זה...ולגבי העבודה שלה, היא רוצה לצאת מזה בעוד שנה..היא פשוט מממנת את הלימודים שלה בעבודה הזאת ובעוד שנה היא תוכל לעבוד במקצוע שהיא לומדת

מה שאני חושש ממנו זה, האם העניין שהיא שעבדה בעבודה כזאת ישפיע על העתיד של הקשר? החינוך של הילדים? האם אספר למשפחה על העבודה שלה כשאכיר להם אותה?...

לספר למשפחה?

המידע הזה נראה לך נחוץ?
לא נראה לי שזה יוסיף לך או לה נקודות.
לי אישית יש בעיה עם אנשים שבוחרים באופציה של כסף קל, נראה כאילו בשעת משבר או מחסור, הם תמיד יחזרו לאופציות האלה.
אתה כבר הגעת לילדים, ועוד שניה אתה בפנסיה, לך עם זה צעד צעד, תבחן את האפשרות של קשר, אם היא בכלל קיימת
ואחר כך שאר השאלות יעמדו במבחן הזמן.

אוקי תודה שסיפרת עוד קצת

אבל זה שקר ידוע באמריקה, זאת קלישאה נודעת. אין כזה דבר בחורה צעירה ויפה שמממנת את עצמה דרך חשפנות או עיסוק אחר בתחום כדי לשלם על לימודים. בין אם תוך כדי או לפני. זה לא מתערבב במציאות. אלו אנשים שונים.
&nbsp
היא רוצה לצאת מזה אתמול ולא בעוד שנה (אם יש לה הגיון בריא), אבל זה כמו קשר לולאה שברגע שנכנסה רק נהיה יותר ויותר קשה לצאת משם. אתה חושש מכל מיני דברים אבל אפילו עוד לא נפגשתם, נדבר אחרי זה ואל יתהלל חוגר כמפתח.

למעלה