התאהבתי בתאילנד

dorany

New member
התאהבתי בתאילנד

אז ככה הייתי 5 חודשים מטיול של 9 חודשים אחרי הצבא בתאילנד. מתוכם 3.5 רצופים בצאנג מאי והתאהבתי האנשים התרבות השפה והחברה. חייתי צמוד חודשיים וחצי עם בחורה מדהימה ביופיה(של הלב) ואין לי ספק שהגעגועים חזקים. אני בן 23 ורוצה להתחיל חיים שם בתאילנד מתישהו. זה החלום..... אני מדבר דיי שוטף תאילנדית וכחודש שימשתי כמורה לאנגלית בתשלום. יש המלצות ? איך להמשיך ממה אפשר לחיות שם ולהתתח כפלנג? תודה איתי

רועי גב

New member
כמוך יש רבים

וטובים שנתפסו במחלה והרבה בצאנג מאי ...כך בחשבון שהיית באווירת חופש קרחנות בספייסי עם עודד יחיאל ושות" הזמן מרפא הכול כמה שזה קשה{הינו בסרט} ובמידה וזה לא עוזר אז תעיין הפורום אחורה ותקבל המון תשובות במידה ויש עוד שאלות אז תרגיש חופשי

dorany

New member
אין כמו צאנג מאי

אבל איך אפשר עם כל התחרות העצומה שם ממה מתקיימים?

TAMIR519

New member
לרועי גב

תודה רבה שאתה קופץ לבקר אותי. איפה הימים של ה-HOT-SHOT ?

רועי גב

New member
מכבסה פאב טוסטים

או יהלומים זה מה שכרגע מפרנס את הקהילה הקטנה בצאנג מאי או לחלופין להיות יצירתי ולעבוד מול התאילנדים\ תלוי בקישורים שלך ובגב הכללי דרך אגב בעסקת תיווך אחת של אבני נחל פשוטות ביותר "נגזר קופון גדול" ע"י פלוני מישראל

dorany

New member
אני כבר בארץ

אבל הראש שם. החברה צריכה להגיע כמה שיותר מהר מקווה

TAMIR519

New member
יהיה בסדר חברים

יש כבר בארץ קהילה ענקית של "נפגעי תאילנד" ודרך אגב: אתה מכיר את חברה שלך כמה ימים וכבר מביא אותה לארץ??

dorany

New member
לא כמה ימים

חיינו ביחד כמה חודשים ארוכים ובינתיים האהבה מנצחת. דרך אגב לא סוגי הזבל שיש לפעמים בתאילנד

למעלה