התאהבתי במורה

התאהבתי במורה

קרה לי משהו ממש מוזר השנה... התאהבתי במחנך שלי - הוא בן 39!!!! מילא אם זה היה מין משהו קטן כזה שעובר - אבל לא... הסיפור נמשך שנה שלמה. בסוף השנה גם כתבתי לו מכתב, שמבהיר הרבה מהתחושות שלי. ניסיתי להבין למה לעזאזל זה קרה. אני לא מצליחה להבין את עצמי - יש לי משיכה לגברים מבוגרים, ואני לא יודעת למה. בהתחלה ניסיתי להסביר את זה בכך שאבא שלי נפטר ואני מנסה להשלים את החסר, אבל זה לא זה. אם זה היה המצב אז לא הייתי מפתחת תקוות רומנטיות. מה שמוזר זה שאני יודעת שלדברים האלה אין סיכוי והם לא ממש נורמליים, ובכל זאת ממשיכה. אולי אתם, תוכלו לעזור לי לנסות להבין את עצמי. מה בדיוק עומד מאחורי המשיכה שלי לגברים מבוגרים ממני בהרבה. למה הם אלה שעושים לי פרפורים בבטן ולא בנים בגילי??? מה לא בסדר איתי???

ת ו מ ו ש

New member
הכל בסדר אצלך.

אין לך מה להילחץ. זה כמו שבן אדם אחד נמשך לבנות גבוהות ואחד נמשך לבנות נמוכות כל אחד והמשיכות המיניות שלו, את מבינה?

../images/Emo98.gif

מזכיר לי את חברה שלי.. השנה עלינו לתיכון והיא התאהבה במורה ללשון והוא בן 40
וכל פעם שהיא ראתה אותו היא כזה "הנה שלומי... די! איזה חתיך!" וזה פשוט נהיה אובססיה אצלה והיא פשוט חושבת שיש לה סיכוי איתו למרות שהוא כפול בגיל שלה, נשוי +2. היא כתבה לא מכתב במהלך השנה: "שלומי.. אם אי אהיה אי פעם חולה- אתה התרופה שלי, אם לאהוב אותה זה פשע- אז אינ אסירת עולם" ועוד כל מיני כאלה ובסוף "אני מקווה שאתה מרגיש כמוני, באהבה, ליטל" וזה היה קורעעע! היא פשוט נגשה אליו בהפסקה, הביאה לו את המכתב ביד ועפה מהשטח. בסוף היום הוא קרא לה לשיחה וכנראה איפס אותה קצת אבל זה לא משנה.. היא "מאוהבת בו" וזה היה מצחיק! עצה שלי: תרדי ממנו, אין לכם סיכוי.

גם זה קורה לפעמים...

אני בטוחה שנסחפת קצת... את לא מאוהבת בו. את פשוט סתם דלוקה על המורה שלך. זה קרה כבר לאחרות את לא צריכה לחפש את הסיבות למה זה קורה. את פשוט צריכה לקחת את זה כמשהו כיפי... לפחות יש לך סיבה לקום לבית ספר. תחשבי על זה ככה. אני בגדנ"ע נדלקתי על המפקד שלי ולקחתי את זה בתור משהו כיפי. בימים הקשים בגדנ"ע הייתה לי סיבה לקום וסיבה לעמוד בלי לזוז במפקד בוקר... אצלי זה היה משהו חולף. יש כאלה באמת שנמשכות למבוגרים. זה לא משהו רע. את רק צריכה להבין שאין לך סיכוי עם המורה שלך ואת צריכה לנסות לצאת עם בנים בגילך ויותר גדולים... רק לא בני 40... אולי יש לך משיכה לגברים עם סמכות או משהו... אני לא יודעת. אבל תיזהרי לא להיחסף ולהיכנס לזה יותר מדי! זאת רק משיכה לא יותר מזה. את עוד תצחקי על זה. אצלנו בשכבה יש מורה להיסטוריה ולאזרחות שהוא גם מחנך וכל הבנות בכיתה מתות עליו... את לא היחידה שזה קורה לה. רק אל תגזימי עם זה יותר מדי.

דן1דן

New member
../images/Emo123.gifתזהרי

אולי המורה נה"ל לא יעיז לנצל אותך, אבל מורים חסרי לב אחרים (ותאמיני לי שלא חסר כאלה) יכולים לנצל אותך ולבצע בך מעשים מגונים. אם את אוהבת אותו, סבבה פנטזי עליו בשיעור אבל כשתעודה תגיע אל תגידי לו שאת אוהבת אותו, כי זה לא יעזור. אל תראי לו שאת אוהבת אותו כדי שלא יגרם לך כל נזק. בבקשה תזהרי מקווה שעזרתי

למעלה