התאהבות

tomeriko t

New member
התאהבות

אני חושב שאני מתחיל להיות מאוהב בקובי. אני חושב עליו הרבה, רוצה להיות איתו ולבלות בחברתו. אני מתגעגע אליו כשהוא בצבא. אנחנו מכירים כבר כמעט חודשיים, השאלה אם זה לא מוקדם מדי. מן הסתם שאין זמנים מוגדרים לדברים האלה, אבל אני מפחד שאולי זה בא לי מוקדם ממנו, שאולי הוא לא יצליח להתאהב בי. אני מרגיש שאני רוצה להגיד לו שאני אוהב אותו אבל לא מתכוון לעשות את זה עד שארגיש שזה הדדי. לא אחת שמעתי על מקרים שאחד מבני הזוג אמר לשני שהוא אוהב אותו והשני פשוט אמר תודה ואני לא רוצה שזה יקרה לי. מצד שני בשבוע וחצי האחרונים היו בינינו הרבה עליות ומורדות, הכרתי צדדים אחרים בו ובהחלט קיבלתי ממנו את המסר שזה הקשר הראשון שלו, שהכל חדש לו ואולי צריכים לקחת דברים בצורה איטית. בינתיים אני זורם איתו בקצב שלו, בתנאים שלו (אגב התפשרויות), בתקווה שקרב היום ובו הוא יתגבר על הפחד הראשוני, ויגיד לי שהוא גם מרגיש אליי רגשות... :/ עצמאות שמח!

בופיק

New member
היי תומר מקסים אחד../images/Emo70.gif

כמו שכתבת אין זמן להתאהבות ואין זמן שהוא נכון או לא נכון, זה עניין של תחושה
חשבת שאולי אם תגיד לו מה אתה מרגיש כלפיו הוא לא יגיד רק תודה
למה את מפחד שהוא לא יגיב
אני מבינה שאתה מפחד להיפגע, שאתה מפחד שאולי עוד כמה זמן הוא יגיד לך שלא מתאים לו, ואז אתה תשאר עם כל הרגשות האלה לבד
כי זה באמת לא קל ולא נעים, אפילו כואב
אולי אתה לא צריך להגיד אני אוהב אותך, ואולי רק להראות שאתה אוהב
להראות ככה שהוא ירגיש את זה
שירגיש שאתה מרגיש אליו קצת יותר, או הרבה יותר ממה שהרגשת כבר הרבה זמן... איך להראות את זה? רק אתה יודע
ואני יודעת שאתה מתפשר הרבה
המון
אני פשוט יודעת.... פה בשבילך בופיק

yosef 30

New member
../images/Emo23.gif לחיי האהבה ../images/Emo23.gif

היי תומריקו בחור מקסים שכמוך. איזה יופי לשמוע על הדרך שאתה עושה בזוגיות שלך. אני חושב שבאחת ההודעות שלי אליך כתבתי שבשלב מסויים הלב מתחיל לדפוק חזק ומהר וזה מרגש מאוד ומצד שני מפחיד גם. וזה בסדר להתרגש וזה בסדר גם להתרגש. אני חושב שיש לך כאן שיעור לא קטן מול קובי. כמו שאתה אומר זה הקשר הראשון שלו וגם הוא אומר ומראה לך את זה. אין סםק שככל שעובר הזמן לומדים להכיר את האחר טוב יותר וגם רואים אותו בכל מיני סיטואציות רבות יותר ורואים כיצד הוא מגיב ומתמודד עם הדברים. אין ספק שזה יכול להעלות שאלות "אני רוצה את זה"
אני אומר לאט לאט - תסתכל תלמד, ותדע גם אתה איך להגיב מתי להגיב. תראה בזה מין שיעור הכרות על הבו זוג שלך וללמוד אותו. אם לומר או לא לומר לו - זה רק אתה יכול לדעת מה הכי נכון. אתה זה שנמצא בתוך הקשר הזה, אתה הוא זה שחווה את התדר, האנרגיה ואני מאמין שאם תקשיב לקול שלך אתה תדע מתי לומר לו את זה. אישית אני לא חושב שזה הכי נכון לחכות עד שזה יהיה הדדי. יחד עם זאת ברגע שתחליט לומר לו שאתה אוהב אותו כך בחשבון שיכול להיות שהוא לא יאמר לך גם אני. תשאל את עצמך מה זה יעשה לך, איך תרגיש עם זה. אם תרגיש בנוח וזה יהיה מקובל עליך - אז תמצא את הרגע הנכון ותאמר לו. אני חושב שעם כלכך הרבה נתינה מצדך הוא יודע שאתה אוהב אותו - הוא כבר מרגיש את זה. מאחל לך עצמאות שמח חמוד. ויש משפט שאומר אם אתה רוצה לדעת אם תצליח עליך קודם כל לסכן את הכל
. בהצלחה. יוסף.

white star

New member
../images/Emo54.gif בקשר הכי חשובה התקשורת

אם אתהם מכירים קרוב לחודשיים, זה הכי טבעי בעולם שתרגיש ככה! להיפך, אם לא היית מרגיש ככה, זה היה אומר משו שלא בסדר. בוא נניח נסתכל על הצד השני, מה אם הוא מתחיל להרגיש ככה, אבל מכיוון שזה הקשר הראשון שלו הוא לא יודע אם זה הדבר הנכון להגיד? אם אתה שואל אותי, לדעתי תגיד לו שנחמד לך לחשוב עליו וכאלה, לא חייבים להגיד לו "אני אוהב אותך". אבל בהחלט נראה לי נחמד לשתף ברגשות. ובאמת אין זמן מוגדר מתי להגיד. בבן זוגי בהיתי מחוץ לתאטרון כשדיברנו. בפגישה שאחרי זה הייתי מאוהב בו לגמרי. פגישה אחרי זה אמרתי לו שאני אוהב אותו והוא אמר שהוא התאהב בי במבט ראשון

tomeriko t

New member
בופיק יוסף וויט סטאר היקרים!

הבחור קשה. היה הערב מדהים. הבחור "אוכל כאפות" להגדרתו על זה שיש לו חבר והוא לא מעכל את זה. הכל חדש לו, הכל מוזר חיובי לו. אמרתי לו שהוא חשוב לי, שאני חושב עליו, שאני מתגעגע אליו כשאני לא איתו. הוא אמר שגם הוא על הכל אבל שהוא חושב שייקח לו זמן להסיר את המחסומים והמסכות בשביל לתת לעצמו להתאהב. הוא מעולם לא התאהב...

white star

New member
../images/Emo54.gif עולה לי שאלה בראש

אם הוא מעולם לא יתאהב, האם הוא מסוגל להתאהב בך? האם הוא בשל לכך? האם אתה חושב שיש למה להמתין או שזה עלול להיות סתם המתנה לשווא? לא שאני רוצה לבאס אותך חלילה, אבל אלה שאלות שאתה צריך לחשוב עליהן...

tomeriko t

New member
הוא אמר לי שהוא מסוגל

להתאהב בי... ובגלל זה הוא כל כך מפחד, אבל שלדעתו זה ענין של הרבה זמן והכרות....

BIoNdY

New member
יש הרבה אנשים שלא התאהבו עד גיל מאוחר...

זה לא אומר שהם לא יכולים להתאהב.. זה אומר שהם פשוט עוד לא מצאו במי

BIoNdY

New member
אז תישאר איתה =]

לא כדי להשלות אותך או משהו, אבל אם דעתך היא שהוא כן יכול להתאהב, פשוט תן לו זמן, נסה לגרום לו מצד אחד אבל אל תלחץ עליו מצד שני, אם יקרה יקרה, ואם לא... טוב... אז לא, יבוא אחד אחר =]

צ פ ע

New member
היי תומר

אני שמח לראות ולשמוע יחד עם שאר חברי הפורום על הקשר המדהים שמתפתח בינכם, מתרגש מכל שלב ושעל, רוטט מכל מכשול שהוסר, ובעיקר לוקח תקווה ואמונה ממכם. א-ב-ל למה כל דבר נתפס בעיניך כבעיה? למה לפתוח בהודעה דרמטית "שאתה חושב שאתה מאוהב בקובי?" למה לא לתת לדברים פשוט לזרום, ולא לנתח כל דבר ורגש ואמרה של קובי? אתה בהתחלה של קשר, שהוא טוב ונחמד וכייפי. איך צורך להכניס את עצמך לסרט מכל דבר ודבר. אני לא חושב שאפשר ככה... בהצלחה!

iNEEDit25

New member
אהלן צפע

האמת שאני יכול קצת להבין את קובי. כשאני שאלתי את השאלות שWHITE STAR שואל, כולם התנפלו עליי. והנה, מסתבר שזה נהיה לתומריקו מין ISSUE. הוא לא בטוח שקובי מוכן לקשר. אין מה לעשות, ככה זה כשנכנסים לקשר עם חייל. תומריקו, תזרום עם זה. אתה לא יכול לשנות את קובי במיידי או לגרום לו להתאהב. קח את זה באיזי, מה שיהיה יהיה.

iNEEDit25

New member
חח אופס.. התכוונתי שאני יכול להבין את תומר

דרך אגב תומריקו, קובי יודע על הבלוג? על הפורום?

tomeriko t

New member
לדעתי זה לא עניין של חייל או גיל

הוא מאוד בוגר... זה בהחלט מה שהחלטתי לעשות, לקחת דברים באיזי, לזרום עם הקשר בכיוון והעוצמות שלו לפחות בזמן הקרוב... תודה:)

tomeriko t

New member
היי צפע

אולי זה הטבע שלי והאופי שלי להכנס לסרטים ... אבל אני נפגעתי בעבר, התאהבתי ונפגעתי ונזרקתי אחרי קשר של שנתיים וחצי שנתתי את החיים שלי לבן אדם. אני בן 26, אין לי זמן למשחקים ולקשרים של חודש או שבוע או יום. אני מתחיל להתאהב בקובי ומפחד שזה לא יהיה הדדי בגלל כל השיחות שהיו לי איתו וגילו לי כמה שהוא בנאדם מורכב וחסום רגשית. טבעי שאפחד. תודה!

מסכים עם הצפע

יש לך קשר טוב, הולך לך יופי, למה הסטריה כל הזמן? אתה מרגיש שאתה מאוהב בו? תגיד לו, מה הסיפור? אז יכול להיות שהוא ישתוק בהתחלה ממבוכה, וזה בסדר גמור, אבל אל תשכח שלמילה יש המון כוח. יכול להיות שזה יהיה הסוף ליחסים כי הוא ילחץ ויברח אבל זה גם יכול לעשות הפוך, שהוא יבין כמה טוב לכם ועצם הידיעה שאתה אוהב אותו רק תעזור לו להוריד מחסומים ולהשתחרר יותר. You'll never know till you try.

למעלה