בובת פורצלן
New member
התאהבה בי אישה...
התאהבה בי אישה. ואני ממש מהמרחפות. לקח לי בערך שנתיים לקלוט את זה. טוב, לא בדיוק קלטתי את זה ממש עד שפתאום היו שפתיים אהובות צמודות לשלי ולשון שנכנסה לי לפה...
זה מוזר לי, וזה מחמיא. מאוד. הגבתי די בהלם, אבל יצאתי מזה די בסדר. לא הרסתי כלום. אני אוהבת אותה, וכן היתה לי אולי משיכה בקטן, שניפנפתי מהר מהתודעה כמשהו לא לעניין... לא הגיוני וסוטה... זו החברה הכי טובה שלי. האדם הכי אהוב עלי עלי אדמות. אני לא רוצה לאבד אותה כחברה, ואני אפילו ממש מתרגשת מהמחשבה להפוך את האינטימיות הנפשית בינינו למשהו שאפשר גם לממש פיזית. בינתיים אנחנו נוגעות, בקטנה, מתנשקות, והמגע עושה לי טוב. מעיר אותי לחיים. מרגש. אני מפחדת. היא לא שיתפה בעבר כי חשבה שזה ירתיע אותי וירחיק, אבל היה לה הרבה נסיון עם נשים, בעבר. אני רוצה לדעת יותר. מה נשים עושות עם נשים ואיך. רוצה לראות איך זה נראה, לדמיין את זה קודם בראש ולראות שאני נרגעת מהלחץ, לפני שאני באמת אוכל לזרום עם זה כמו שהייתי רוצה. מישהי יודעת אולי להמליץ לי על סרט, ספר, משהו שאפשר קצת ללמוד בו על איך לבטא בעצמי מיניות מהסוג הזה כלפי מי שהייתי רוצה באמת ליצור איתה משהו שיחזיק לנצח? זה חשוב לי. זה לא משהו שהייתי רוצה לשאול אותה כי אני רוצה לתת לה תחושה כיפית וזורמת, ולא לבטא יותר סירבול ממה שזה מרגיש לי גם ככה... חשוב לי לא להרוס את זה. אני רוצה את זה. תודה מראש על כל תגובה, ובכלל על שיש כאן את הפורום הזה, עם האווירה הנעימה שבו, שבו אני יכולה לחלוק קצת ולשתף.
התאהבה בי אישה. ואני ממש מהמרחפות. לקח לי בערך שנתיים לקלוט את זה. טוב, לא בדיוק קלטתי את זה ממש עד שפתאום היו שפתיים אהובות צמודות לשלי ולשון שנכנסה לי לפה...