התאבדות

Evil Gremlin

New member
התאבדות

היה שרשור כזה מזמן בפורום אחר שהיתי בו.... אם היתם מחליטים להתאבד איך היתם עושים את זה....?

אני מתארת לעצמי שכן הייתי מתכננת

כמובן לא איזה שבוע לפני אבל איזה חצי שעה לפני.. כה.. הייתי משאירה מכתבים... אבל אני לא מתארת לעצמי דרך אפשרית ולא כואבת להתאבד בה.. חוץ מבליעת תרופות או משו... לפחות הבליעה עצמה לא כרוכה בכאב...

Evil Gremlin

New member
אני חושב שהתכנון היה מפחיד מדי

עם זה היה קורה זה פשוט היה קורה

אבל לפחות אני אביא למודעות

הקרובים אלי שרע לי עד כדי כך... את יודעת צומי והכל.... סתם.. אני בחיים לא אתאבד.. המוות פשוט לא שווה את זה.. יענו.. החיים הם משחק מה אכפת לי לחיות עד שאני אפסל מלמעלה.. למה לי להפסל בכוונה??? מה יש אחרי המוות אני בטוח אדע מתישהו....

eMiFrEaK

New member
צודקת...

היו המון מקרים שבאתי אליהם... לקיחת יתר של תרופה מסויימת. בדר"כ מוצאים את זה בזמן ואז זה שלקח סובל.. גם כי הוא לא הצליח חח וגם כי הוא צריך לעבור שטיפת כיבה.. וזה לא כזה נחמד.. אני אישית... הייתי מזריקה לעצמי איזה משהו לדום לב מיידי... מוות מהיר ובלי יותר מדי דם .. חח

Evil Gremlin

New member
אז ככה

אני אישית נגד התאבדות...משהו אמר פעם "אנשים שמתאבדים הם אנשים שלא חזקים מספיק כדי להתמודד עם החיים" פעם כשישבנו שיכורים במרפסת של איזה חבר אחד שלי...הינו שלושתינו די במצב רוח חרא והחלטנו שאם כבר להתאבד אז שידעו מזה...החלטנו לקפוץ מגג בנין גבוהה ערומים כשעל ~אברי הרבייה~ שלנו תלויים סרטים עם כל הבנות שהרסו לנו את החיים.....

ואני כבר חשבתי אתם שמים

את הבנות האלה על אברי הרבייה שלכם וקופצים יחד איתם

AeroSlash

New member
אני חושבת..

שהייתי או טובעת או בולעת כדור.. אבל לא הייתי יורה בעצמי, כואב מדי ושומדבר בסגנון..

s h u r i k

New member
אומרים שהמוות הכי אכזרי

זה טביעה... אז תחשבי על זה עוד פעם!

AeroSlash

New member
למה?

חשבתי על טביעה כי הים זה הדבר שאני הכי אוהבת אז אם כבר מתים למה לא למות במקום שהכי אוהבים? ולמה טביעה זה הכי אכזרי? זנ כמו מוות אחר לדעתי..

למעלה