התאבדות

LucindaPain

New member
התאבדות

אומרים שאחרי שבן אדם מתאבד, הוא חוזר לעולם הזה לאותה הסיטואציה ולאותם הקשיים. האם יש לנשמה אפשרות שלא לחזור?

Balancedflow

New member
../images/Emo12.gif

התאבדות היא למעשה הפסקת ההתמודדות של האדם עם הקשיים בחייו, והקשיים הם חלק אינטגרלי מהמסע שלו בעולם הזה ובתקופת החיים הזו. כך שהנשמה תחזור ותתמודד - לא בהכרח עם אותה סיטואציה ספציפית ואותם קשיים שהם חלק מהחיים הנוכחיים, אבל עם סיטואציות וקשיים דומים שיקדמו את הנשמה לעשות את התיקון שהיא זקוקה לו. התאבדות היא פתרון קל וזמני שההשפעות שלו יוצרות חובות קארמתיים גם לגבי הסובבים. אני משערת שאת לא מרוצה מהתשובה שלי, אך מהידע שברשותי ומנסיוני המקצועי זו התשובה היחידה שאני יכולה לתת.

רותי 11

New member
LucindaPain

התאבדות זה נושא לא קל לאף אחד אדם שמתא בד לרוב וזה תלוי במספר גורמים חוזר כמעט מיידית לכאן, אם הוא לא הלך ל"איבוד" בדרך. תמיד יש אפשרויות לא לחזור אבל נשמות לא חושבות על הדברים האלה, הן לא באמת חוששת מהקשיים, מי שחושש מהקשיים אלה הם אנחנו בני האדם, המתאבד לא בהכרח חוזר לאותה סיטואציית חיים, נכון שברזומה יש לו קושי רב שהוא לא הצליח להתגבר עליו, אבל כשהוא יהיה מוכן הוא יחזור ויעבוד על זה ויפתור את זה לא בהכרח מיידית זה יכול להיות בגלגול אחר כאשר הוא יהיה מוכן. מה שענתה לך החברה נכון בהחלט.

gavrik

New member
תהיה

יכול להיות שחלק מהשלכות ההתאבדות של אחד באה ללמד שיעור את השני, לכן בעצם התאבדותה היא מילאה למעשה את יעודה? ועוד שאלה שלי, הנשמה חוזרת כל פעם כדי לעשות תיקונים, אבל אנחנו או לפחות הרוב המוחלט של בני האדם בעצם לא מודע לזה בכלל ולא יהיה מודע לכך שהוא בעצם תיקן משהו מימים עברו. קשה להבין למה זה עובד ככה, כי אנחנו כבני אדם בעצם לא למדנו כלום. הנשמה אולי תדע לגילגול הבא שהיא כן סיימה מה שהייתה אמורה בגילגול הקודם, אבל האדם החדש שהתגלגלה אליו בכלל לא יודע מזה וכאילו נוצר מצב שיש מעלינו שקיבל את כל הניסיון והתגשמות הפיסית מתחילה מחדש. אני מדגיש שאני לא מדבר על כולם, ראיתי שיש מתקשרים ודומיהם שיודעים בעצם מה היה ומה למדו, אבל זה לא כך לגבי הרוב המוחלט.

רותי 11

New member
gavrik יקירי

לא כל כך הבנתי א תהחלק הראשון של השאלה שלך. ושוב אנ יחוזרת עצם ההתאבדות הוא לא ממלא שום יעוד כי להתאבד אף פעם זה לא ברשימה הנשמתית שלנו. כשנשמה מסיימת תיקון או שיעור מסויים בגלגול הבא הדברים האלה לא יבואו לידי ביטוי, היא תעבוד על משה ו אחר ולכן הבחירות וההכוונות שלה יהיו שוני. עד היום עברנו הרבה גלגולים, תיקנו ולמדנו המון, ועובדה היא שלא כל דבר מפריע או נוגע לחיים שלנו, וברגע שזה ככה זה אומר שלא באנו לעבוד על העניין הזה.

למעלה