השתתקנו. מנת יתר?

דרייה

New member
איש..איש...איש....

לא השתתקנו פשוט רק עכשיו הגענו...לא גמרתי עם חגיגותיי לכן מצאתי רגע להיכנס ,ו...איש יקר..איש של מים..גם לשור ליטוף של מים הוא רגע של הנאה...וכפי שאמרתי ,יום הולדת ללה ללה ללה...גם לך.. אור לך,

ואללה התייאשתי כמעט. קול קורא

.... וכמה חגיגות יש עלייך? אולי תשתפי אותנו בדברים שמחים? אור של יום מקסיםםםםםםםםםםםם איש. אחד. רגיל.

דרייה

New member
להתיאש?איש?לא ולא......

איש....יום הולדתי היום,חגיגה שהחלה בסוף השבוע עם חברים ומשפחה,ונמשך לעוד מקומות...,למשל היום הגעתי לעבודה ,והכל חיכו עם הפתעות ,מתנות,והכי מילים,מילים עם הרבה אור..וזה עושה נעים וטוב וכיף,כי כולנו זקוקים לאהבה... וזה היום יום הולדתי ,כולי אושר ושמחה...אור אור... אז,שולחת גם לך ...אור..ושמחה...גם זו מתנה.... לה ,לה,לה...

בפורים אומרים פעמיים כי טוב..

דרייה יקירתי... יש לי מסקנה. אולי אני טועה... אבל את אוהבת יומולדת. זהו. ביום ששי כתבת שהתחילו החגיגות. וזה יהיה ביום ששי. וגם בשבת. אבל בעצם ביום ראשון יום ההולדת האמיתי. והנה יום שני הגיע, ועדיין חגיגות... המון מזל``טים... מיליונים... כמה פעמים נולדת תגידי? עוד לא אכלנו עוד לא שתינו! באהבה ובלב שמח. איש.

שני.ר

New member
נדמה לי... נדמה לי... נדמה לי...

שפעמיים כי טוב נאמר על יום שלישי...:) לא??? ומה סוף סוף לבן אדם יש יום הולדת פעם בשנה, תחגגי, תחגגי דריה היום הולדת שלי רק עוד חצי שנה. חברה שלי שלחה לי במייל funfiction ארוך ובאנגלית (אני קוראת את זה ממוצאי שבת) אבל מצחיק אז רק היום סיימתי לקרוא את זה, נהניתי.

שלישי זה מחר לא?

אה... בשיר ההוא בוכים על פורים שהוא לא נחגג פעמיים בשנה. מוצאים סיבה לבכות אפילו בפורים... בכל זאת עייף פה. מה קרה? האנרגיות נפלו? אהבה ושלום. איש. אחד.

שני.ר

New member
מה פיתאום סיבה לבכות?

ההפך, מרוב שנהנים בפורים רוצים אותו עוד פעם, אני לא רואה את הסיבה לבכי כאן. מה קורה איתך? הכל בסדר? טוב גם לי היו היום מחשבות עצובות על העתיד, לא שלי, שלנו כאן, מה יהיה איתנו? אני לא אכתוב על זה אני אשמור את המחשבות לעצמי, לא לחשוב, להיות עסוקה, הכל רק לא לחשוב, לעבוד, לקרוא, לכתוב, ללמוד, להיות עסוקה כל הזמן, לא להשאיר למחשבות אפילו רגע, לעייף את עצמי, לא לחשוב, לשכוח, לא לחשוב, לקרוא, לקרוא, אני קוראת הרבה בימים האחרונים (במיוחד באנגלית משום מה, טוב אולי לפחות אני ישפר אותה קצת),לא לחשוב, לא לחשוב, לא לחשוב. אולי מחר יהיה יותר טוב.

למעלה