השתתפות בשכ"ד

מצב
הנושא נעול.

רוביn

New member
השתתפות בשכ"ד

השתתפות בשכ"ד
בתקופה שקדמה להחלטה למזונות זמניים גרנו ביחידת- דיור אצל הוריי, בהחלטה למזונות אלה אין כלל התייחסות למדור. לאחר שניתנה ההחלטה עזבתי את בית הוריי ושכרתי לי דירה עם ילדיי. 1. האם לאחר שניתנה החלטה למזונות זמניים ניתן להוסיף סעיפים חדשים כגון:השכרת דירה. 2. אם אני גרה עם ילדיי ביחידת דיור של הוריי ( בבית ההורים) האם אז אהיה זכאית להשתתפות במדור? 3. האם השתתפות במדור שנקבעת בדיון למזונות קבועים היא רטרואקטיבית?

נענית בפורום אחר.

השתתפות בשכ"ד
בתקופה שקדמה להחלטה למזונות זמניים גרנו ביחידת- דיור אצל הוריי, בהחלטה למזונות אלה אין כלל התייחסות למדור. לאחר שניתנה ההחלטה עזבתי את בית הוריי ושכרתי לי דירה עם ילדיי. 1. האם לאחר שניתנה החלטה למזונות זמניים ניתן להוסיף סעיפים חדשים כגון:השכרת דירה. 2. אם אני גרה עם ילדיי ביחידת דיור של הוריי ( בבית ההורים) האם אז אהיה זכאית להשתתפות במדור? 3. האם השתתפות במדור שנקבעת בדיון למזונות קבועים היא רטרואקטיבית?
נענית בפורום אחר.

רוביn

New member
../images/Emo35.gif

נענית בפורום אחר.

באיזה פורום??? שאלתי רק כאן..

תשובה

השתתפות בשכ"ד
תשובה
1. ניתן להגיש בקשה לתיקון כתב תביעה ובמסגרתה לעתור לחיוב בשכר דירה. 2. על פי הפסיקה אב מחויי במדור גם אם ילדיו מתגוררי בבית הורי האם. 3. תלוי בנסיבות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה