השתתפות במחקר

orne15

New member
השתתפות במחקר

אתמול מסרנו את השאלונים לצוות המחקר של דר' איריס מנור ובהמשך נודע לנו שאנו מתאימים מה ששימח אותי מאוד. ההשתתפות במחקר מזכה אותי באיבחון של בתי הצעירה ושלי. אנו מודה לצוות הפורום שיידע אותי במחקר הנ"ל המשך יום קסום

zivadina

New member
IMAGE - מחקר גנטי ב-ADHD

פרויקט אימאג' מחפש מתנדבים למחזור הבא של המחקר. זהו המחקר הגדול ביותר שנעשה אודות ADHD עד היום. מטרת הפרויקט לאסוף מידע קליני וחומר גנטי מילדים עם ADHD, מאחיהם והוריהם, כדי ליצור מאגר שיהיה ניתן להשתמש בו הן בהווה והן בעתיד בכדי לזהות את הגנים הקשורים ל.ADHD. המדינות הבאות לוקחות חלק בפרויקט ה – IMAGE : אירלנד, אנגליה, בלגיה, גרמניה, הולנד, ישראל, ספרד ושוויץ. כל זאת תחת חסות משרד הבריאות האמריקאי ובית הספר לרפואה באוניברסיטת הארווארד. בישראל מנוהל המחקר על ידי ד"ר איריס מנור ופרופ' ר. אבשטיין. כעת דרושות משפחות מתנדבות נוספות, אשר בהן לפחות שני אחים, ומהם לפחות ילד אחד מאובחן כ-ADHD. על כל הילדים המשתתפים במחקר להיות בגילאי 6-18. ההשתתפות במחקר מקנה זכות לאבחון מוזל של ילד במשפחה. משפחות המוכנות להשתתף במחקר, מוזמנות להתקשר למרפאת "המרכז לקשב ורכוז" בגהה, טלפון 03-9181600. תודה מראש לכל המשפחות המתנדבות. נשמח לדעת מי התנדב.

b a r b a i m a

New member
תודה רבה על התשובה המפורטת

ורק עוד שאלה אחת, כתבת ש: על כל הילדים המשתתפים במחקר להיות בגילאי 6-18. האם מדובר רק על הילד שישתתף במחקר (ילדי ה-ADHD) או גם האחים? תודה רבה

b a r b a i m a

New member
../images/Emo10.gif אז אנחנו לא מתאימים-חבל.

הבן הקטן שלי בן 4.5 (והוא לא ADHD)

לגבי המחקר

שלום לך. לא יכולתי להימנע מלקרוא את ההתכתבות (בכל זאת שייך אלינו), ורציתי להוסיף הבהרה: לא כל הילדים בבית צריכים להיות בגילאים 6-18, אלא לפחות שניים, הילד שהוא מרכז המחקר ואחד מאחאיו. כמו כן סביב גיל חמש וחצי זה כבר בסדר, כך שניתן גם להגיע בעתיד. תודה, ד"ר איריס מנור

meivari

New member
אנחנו בפנים

נמצאנו מתאימים להשתתף. בשבועות הקרובים אנחנו נלך לבדיקות. הערה קטנה, המחקר מחפש ילדים עם הפרעת קשב כולל היפראקטיביות. מאחר אצלנו גם וגם (הגדול ADD והקטן ADHD) ההתמקדות היא על הקטן.

פיונה ש

New member
גם אנחנו משתתפים במחקר

ורציתי להוסיף שגם אנחנו, ההורים, עברנו במסגרת המחקר אבחון מוזל.

למעלה