השתתפות במחקר

השתתפות במחקר

שלום לכולם! אני סטודנטית לייעוץ חינוכי. במסגרת הלימודים אני מעוניינת לערוך מחקר הבודק מהן ההשפעות של ילדי טוראט בכיתה הרגילה. מטרתי היא לבדוק, כיצד מגיבים ילדים בכיתה רגילה, בבי"ס יסודי להתנהגויות הבלתי נשלטות של ילד עם התסמונת, על מנת שאוכל לבנות תוכנית, שתענה על צרכיהם של ילדים עם תסמונת טוראט בהשתלבותם במסגרת הרגילה, בעיקר בתחום החברתי וכדי לעזור לילדים הרגילים להבין מהם הקשיים שחווה חבר מכיתתם וללמדם לקבלו כפי שהוא ואף לעזור לו. לשם עבודת המחקר, שלדעתי חשובה מאוד לכל הלומדים, (ילדים, הורים ומורים), ארצה לדעת מי מההורים מוכן להשתתף. אודה לכם על שיתוף פעולה.

אישור לעריכת מחקר

שלום לך, כפי שכתבתי, אני מעוניינת לערוך מחקר בבי"ס יסודי, ולכן אנח מבקשת מהורים שיש להם ילדים טוראטיקנים, לאשר לי לערוך את המחקר בביה"ס בו לומד/ת ילדם/תם במידה וזה מתאים, אשלח את המכתב לקבלת אישור

תודה על הרצון.......

אולי לא הייתי מספיק מובנת.........טעות שלי. אני מחפשת הורים לילדים בגילאי בי"ס יסודי, שמוכנים שאכנס לביה"ס בו הם לומדים, ואראיין את המורים, על מנת, לברר כיצד הילדים בכיתה מקבלים את התנהגותו הבלתי נשלטת, מה תגובותיהם ומה יכולת ההכלה שלהם. כשבהמשך, ארצה לברר מה ביה"ס יעושה עבור שילוב נכון עבור כל הלומדים במערכת, קרי, ילדים, מורים, הורים. כעת, אם את אכן הורה לילד/ה ומוכנה לאשר את כניסתי לביה"ס, אודה לך מאוד. אנא הודיעי לי כדי שאשלח אליך מכתב בו את מסכימה.

לגבי המחקר

שלום לך, ותודה פרט לכך שאת טוראטניקית, עליי לדעת, קודם כל, את גילך?, האם את נשואה?, והאם יש לך ילד טוראטיקן?

יש לי הצעת ייעול בשבילך...

אולי תגדירי מראש איזה נחקרים את מחפשת? לדוגמא, "נשים נשואות שהן גם אימהות לטוראטניקים בביה"ס היסודי" או "ילדים בטווח הגילאים ..." וכו. ככה מראש יפנו אלייך אנשים שמתאימים למה שאת מחפשת... אני לא נשואה, ואם נישואין הם קריטריון רלוונטי, אני מן הסתם לא מתאימה למחקר שלך... אבל בטוח תמצאי כאן אנשים נשואים שישמחו לעזור לך.

תגובה לצוללת הצהובה

שלום לך, ותודה על הצעת הייעול - היא נכונה וחשובה!. אני מחפשת הורה, (לא חשוב חד הורית, נישואים וכד'), אדם שמוכן, שאני אכנס לבי"ס יסודי ובעיקר אראיין את המבוגרים במערכת לגבי השתלבותו של ילד בכיתות היסוד, בביה"ס ויכולת קבלתם של הילדים את התנהגותו הלא נשלטת של הילד, עקב הטוראט. אם את מתאימה ומעוניינת, אשמח לשלוח אליך מכתב בו תאשרי לי את המחקר ושוב תודה.

למעלה