תגובה.
צר לי על אי ההבנה. דבר ראשון בפרוטוקולים של הכנסת לא רשומים חברי ארגון התלמידים כחברי נוער פוליטי מסוים. ההזמנה נערכה ע"י העוזר הפרלמנטרי של אברהם פורז, יו"ר ועדת החינוך. בפעם הראשונה אכן הועלתה האפשרות שנכנס בדרכים אחרות, אך לאחר בירורים עם היועצת המשפטית של ארגון התלמידים נודע לנו על אפשרויות אחרות, וכך גם נכנסו לישיבת ועדת החינוך והכספים האחרונה בתור ארגון התלמידים, כמו מקודם! בנוגע להצטרפות של מועצת תלמידים ת"א, ההחלטה הייתה החלטת רוב של 20 איש מהמועצה בת"א! זו היא אינה החלטה של היו"ר! והיא נקבעה ע"פ רוב אמיתי, ללא אף התנגדות או המנעות. ארגון התלמידים אינו מזדהה פוליטית עם אף מפלגה, כפי שכתוב במצע, הוא א-מפלגתי, בארגון התלמידים חברים בני נוער שרוצים לתרום לחינוך ולמדינת ישראל. אנשים אלו במקרה גם פעילים במקומות אחרים - ואין פסול בכך. רק שתדעו שאצלנו אכן יש אנשים משינוי, יש ממר"צ-יח"ד, יש מהליכוד, ויש מעוד הרבה מקומות אחרים. יש כאלה שהם גם לא נמצאים באף מפלגה. לשמחתי יש בארגון התלמידים נוער איכותי שגם פעיל בפעילויות אחרות. ארגון התלמידים אף פעם לא מנע מאף אחד להגיע לפעילות, למפגש, או להתנדבות מסוימת. ההודעות תמיד היו גורפות! ומצידי שייהיו מתנדבים ערבים!יהודים!נוצרים!ימנים!שמאלנים!מוסלמים!הומואים!לסביות!טראנס!וכו' וכו' וכו'... יוסי שריד אכן היה אמור להתארח כאן, והוא יתארח בזמן מאוחר יותר, העובדה שהאירוח הראשון שלנו אינו היה מ"הצד הפוליטי" כביכול "שלנו" רק מראה שדבריכם אינם נכונים, ואף מעליבים ופוגעים. ובנוגע אליך אישית יותם - בבקשה אל תדבר על דברים שאינך יודע דבר וחצי דבר עליהם. אין כאן הוצאת דיבה,לשון רע, רכלנות ורשלנות. ובבקשה דיי עם הדמגוגיה הזולה הזו. כולנו כאן בשביל להשפיע! אז דיי לסכסך באמרות שכאלה ויותם הודעתך טופלה וקיבלת יחס אישי ומקום לשאול את שאלותיך, אתה עדין מוזמן להתקשר בכול זמן שתרצה. 0523762636 - ים בלום, בשבילך 24 שעות, 7 ימים בשבוע!. ובנוגע לפעילות, אני מצטער מאוד שאתה לא שם לב לשינוי שאנחנו עושים. אנחנו עזרנו לסניף "הפוך על הפוך" בתל אביב למצוא בית חדש. אנחנו נרתמנו למאבק האחיות, למען בריאות ושלמות התלמידים, שיתפנו פעולה עם וועד ההורים הארצי ואף ביקשנו עזרה מהמועצה הארצית - שדחתה את בקשתנו. אז אל תדבר איתי על עשייה או אי עשייה. עקב הפעילות שלנו בעניין האחיות העבירו בימים אלו מעל 10 מיליון שקל למימון האחיות בבית ספר. אם זו לא עשייה, אז תגיד לי מה זו עשייה. ושוב, צר לי שככה אתם מרגישים, אבל ההערות שלכם חסרות שחר, ואם כבר האנשים שיכולים להתבע על הוצאת דיבה ודברי שקר - הם אתם. דבר שאפילו לא יעלה על דעתי לעשות או לבקש מכיוון ואני מכבד אותכם, וכך אני מצפה שתכבדו אותי, את ארגון התלמידים, ואת המתנדבים שלו - על כול צבעיהם, הנטיות המיניות ו\או הפוליטיות ו\או הדתיות שלהם. ובנוגע לעוד משהו - אנחנו לא מנסים לבנות אלטרנטיבה למועצת תלמידים ארצית, בישיבה של ארגון התלמידים שנערה לפני כחודש וחצי הוחלט על שינוי המצע והפיכת ארגון התלמידים לארגון אזרחי צעיר שעוזר לתלמידים ועוזר למערכת החינוך להשתפר. לתת מענה לצרכים החינוכים של חברינו.