השתקה,זוהי הדרך?

jotam1

New member
השתקה,זוהי הדרך?

היי, אני כבר כתבתי לכם האם יתכן שקיימת שחיתות מכיוון שאתם ניכנסים לכנסת בדרכים לא חוקיות במטרה לבוות אלטרנתיבה למועצת התלמידים הארצית. מאיזושהי סיבה נמחקה ההודעה, מעניין שמה שנוגד את האינטרס של הארגון, ובא להעביר ביקורת, נמחק. אני ניכנס לפה לפורום מדי יום, שם לב לכל מה שניכתב פה. אני שמח בשבילכם שיוסי שריד היה אמור לבוא לפה, אבל חבל שאתם עושים את זה בדרכים האלה. אל תלכו בדרכים הגרועות האלה, כי אני כבר צופה את הנפילה, אני כבר רואה איך טובעים אתכם על הוצאת דיבה, ועל לשון הרע, ועל רכילות, ועל רשלנות, תשימו לב שזה מה שנעשה עד היום. יותם,

chiff4

New member
אני מסכים איתך

אני נכנס פה ושם לפורום הזה לראות מה אתם עושים כשהתחלתם עם הארגון חשבתי אולי באמת ייצא מיזה משהו רציני ופעיל אבל אני לא רואה פה בכלל עשייה ממשית . עצם ההזדהות שלכם עם תנועה פוליטית זה דבר חמור ביותר . אין פלא שמועצת התלמידים העירונית של תל אביב -יפו נשרה מהמועצה הארצית והצטרפה אליכם , בגלל שגם יו"ר ארגון התלמידים וגם יו"ר מועצת הנוער הארצית של תל אביב שניהם מנוער "שינוי". עצם כניסתכם לכנסת לא כנציגי ארגון התלמידים (וזאת בגלל שלא הוזמנתם) אלא כנציגי נוער "שינוי" (!) ממש לא נראית טוב . אתם חייבים לשים בצד את כל ההזדהות הפוליטית שלכם עם גוף כזה או אחר בכדי לייצג את כלל תלמידי ישראל שאני מאמין שזוהי שאיפתכם. זה פשוט לא נראה טוב...לא אתי אפילו אפשר לומר .

wizibusy

New member
תגובה.

צר לי על אי ההבנה. דבר ראשון בפרוטוקולים של הכנסת לא רשומים חברי ארגון התלמידים כחברי נוער פוליטי מסוים. ההזמנה נערכה ע"י העוזר הפרלמנטרי של אברהם פורז, יו"ר ועדת החינוך. בפעם הראשונה אכן הועלתה האפשרות שנכנס בדרכים אחרות, אך לאחר בירורים עם היועצת המשפטית של ארגון התלמידים נודע לנו על אפשרויות אחרות, וכך גם נכנסו לישיבת ועדת החינוך והכספים האחרונה בתור ארגון התלמידים, כמו מקודם! בנוגע להצטרפות של מועצת תלמידים ת"א, ההחלטה הייתה החלטת רוב של 20 איש מהמועצה בת"א! זו היא אינה החלטה של היו"ר! והיא נקבעה ע"פ רוב אמיתי, ללא אף התנגדות או המנעות. ארגון התלמידים אינו מזדהה פוליטית עם אף מפלגה, כפי שכתוב במצע, הוא א-מפלגתי, בארגון התלמידים חברים בני נוער שרוצים לתרום לחינוך ולמדינת ישראל. אנשים אלו במקרה גם פעילים במקומות אחרים - ואין פסול בכך. רק שתדעו שאצלנו אכן יש אנשים משינוי, יש ממר"צ-יח"ד, יש מהליכוד, ויש מעוד הרבה מקומות אחרים. יש כאלה שהם גם לא נמצאים באף מפלגה. לשמחתי יש בארגון התלמידים נוער איכותי שגם פעיל בפעילויות אחרות. ארגון התלמידים אף פעם לא מנע מאף אחד להגיע לפעילות, למפגש, או להתנדבות מסוימת. ההודעות תמיד היו גורפות! ומצידי שייהיו מתנדבים ערבים!יהודים!נוצרים!ימנים!שמאלנים!מוסלמים!הומואים!לסביות!טראנס!וכו' וכו' וכו'... יוסי שריד אכן היה אמור להתארח כאן, והוא יתארח בזמן מאוחר יותר, העובדה שהאירוח הראשון שלנו אינו היה מ"הצד הפוליטי" כביכול "שלנו" רק מראה שדבריכם אינם נכונים, ואף מעליבים ופוגעים. ובנוגע אליך אישית יותם - בבקשה אל תדבר על דברים שאינך יודע דבר וחצי דבר עליהם. אין כאן הוצאת דיבה,לשון רע, רכלנות ורשלנות. ובבקשה דיי עם הדמגוגיה הזולה הזו. כולנו כאן בשביל להשפיע! אז דיי לסכסך באמרות שכאלה ויותם הודעתך טופלה וקיבלת יחס אישי ומקום לשאול את שאלותיך, אתה עדין מוזמן להתקשר בכול זמן שתרצה. 0523762636 - ים בלום, בשבילך 24 שעות, 7 ימים בשבוע!. ובנוגע לפעילות, אני מצטער מאוד שאתה לא שם לב לשינוי שאנחנו עושים. אנחנו עזרנו לסניף "הפוך על הפוך" בתל אביב למצוא בית חדש. אנחנו נרתמנו למאבק האחיות, למען בריאות ושלמות התלמידים, שיתפנו פעולה עם וועד ההורים הארצי ואף ביקשנו עזרה מהמועצה הארצית - שדחתה את בקשתנו. אז אל תדבר איתי על עשייה או אי עשייה. עקב הפעילות שלנו בעניין האחיות העבירו בימים אלו מעל 10 מיליון שקל למימון האחיות בבית ספר. אם זו לא עשייה, אז תגיד לי מה זו עשייה. ושוב, צר לי שככה אתם מרגישים, אבל ההערות שלכם חסרות שחר, ואם כבר האנשים שיכולים להתבע על הוצאת דיבה ודברי שקר - הם אתם. דבר שאפילו לא יעלה על דעתי לעשות או לבקש מכיוון ואני מכבד אותכם, וכך אני מצפה שתכבדו אותי, את ארגון התלמידים, ואת המתנדבים שלו - על כול צבעיהם, הנטיות המיניות ו\או הפוליטיות ו\או הדתיות שלהם. ובנוגע לעוד משהו - אנחנו לא מנסים לבנות אלטרנטיבה למועצת תלמידים ארצית, בישיבה של ארגון התלמידים שנערה לפני כחודש וחצי הוחלט על שינוי המצע והפיכת ארגון התלמידים לארגון אזרחי צעיר שעוזר לתלמידים ועוזר למערכת החינוך להשתפר. לתת מענה לצרכים החינוכים של חברינו.

אמנוש

New member
חחחח

"יו"ר מועצת הנוער הארצית של תל אביב." רואים כמה חוכמה שי בהודעה הזאתי....

chiff4

New member
אז התבלבלתי לרגע....

עובדה שלפני רשמתי נכון.אם זו רמת הבגרות שלך... אני לא רואה פסול שחברי הארגון יהיו חברים במפלגות או בתנועות פוליטיות אבל אני חושב שצריכה להיות הפרדה בין הצדדים האלה . אתה צריך להבין שיש דברים שאולי גם אם הם נעשים בדרכים לגיטימיות, עדיין צריכים לבחון איך הם נראים כלפיי חוץ .

wizibusy

New member
שוב,

כפיש ציינתי עוד בהודעה הקודמת שלך, וגם בהודעה הקודמת קודמת שלך - יש הפרדה מ-ל-א-ה, הדברים שאפשר לעלות שאולי מגלים ניגוד אינטרסים אינם גדולים, ולא משפיעים על מהות או פעילות הארגון. הדברים אכן יכולים להראות "לא טוב" כלפי חוץ, אבל אני אשמח שגם אם משהו "נראה" או "מריח" לא טוב תבררו לפני כן את טיבו. אני לא חושב שהייתה כאן איזו עברה או ניגוד אינטרסים, ואני מקווה שהצלחתי להסביר הכול.

למעלה