השתפכות...

השתפכות...

אוף נמאס לי !! מהרגע שהחלטתי להכנס להריון, כולם מסביבי מצליחות חוץ ממני. כבר עברתי שלבים של רוצה להכנס ושלבים של לא רוצה בכלל ילדים, הייתי בלחץ וירדתי מזה, ופתאום החברה הכי טובה שלי, אאוט אוף דה בלו, נקלטה. אני מאד שמחה בשבילה ואני בשוק אמיתי. שתינו רוצות כל כך לעבור זאת יחד אך המכשפה ממשיכה להתמיד וגם היום היא הגיעה. איזו אכזבה
. עכשיו זה מכניס אותי לעוד יותר ללחץ, שבודאי לא יעזור ! אני בדאון ! אגב, מתוך אמונה תפלה, אני לא מרבה לכתוב כאן אך בהחלט משתתפת פסיבית. מודה לכן על תשומת הלב.

28קטנה

New member
הי נעמי !../images/Emo157.gif../images/Emo156.gif../images/Emo155.gif

וולקאם טו דה קלאב-שזה בתרגום מפולנית, את לא היחידה בפורום הזה שקבלה ביקור מכשפתי .בואי נגיד את זה ככה - אם היתי צריכה לעמוד בלו"ז של חברות שלי - מצבי היה קשה... אני רק התחתנתי לפני שנה והן רושמות את הילדים לגן,נו אז מה? אגב מה האמונה התפלה ששיכת לפורום הזה?

debi8

New member
נעמי תתעודדי

אני ממש מבינה אותך בעניין כי זה בדיוק מה שקורה אצלי ואפילו חודש שעבר אמרתי לבעלי שנמאס לי ואני חוזרת לקחת גלולות כי אני לא בטוחה שאני מוכנה וכן בחודשים האחרונים חשבוני מתרוקן רק מלתת מתנות לבריתות. אז כמו שאמרה לפניי וולקאם טו זה קלאב

האמונה התפלה..

היא שלי. אני חושבת שברגע שאשתתף באופן פעיל, זה ילחיץ אותי ויקבע את המצב ואני אף פעם לא אכנס להריון.

m i c h a l y

New member
נעמי רוגע....../images/Emo20.gif

אפשר להגיד שזו מטרת הפורום. לתת תמיכה בדיוק בימים שבהם הכל נמאס, בימים שבהם כולן נקלטות צ'יק צ'ק, בימים בהם נראה כאילו כבר אין סיכוי.... אני ממש ממש מקווה שתצליחי למצוא את הדרך להתעודד. למרבה הצער גם אני חווה תחושות כאלה (עקב נסיבות די דומות ואפילו יותר "מעצבנות"). מה שחשוב זה לשים את הכל בצד ולחשוב על עצמך. להתעסק בדברים שמררגיעים אותך ושנותנים לך להרגיש כמו בנאדם שוב (ולא שפן שרודף אחרי ביוצים....) אני למשל, בימים כאלה קובעת לעצמי סדר יום כזה עמוס שעד 12 בלילה אני במקומות שונים (עבודה, חברות, ספורט) העיקר העיקר לא להיות לבד כי אז באמת שאני לא מצליחה להימנע מכל המחשבות האלה. מאחלת לך קליטה מהירה מהירה מהירה, וגם
, מיכל.

6ליהי

New member
נעמי היקרה-

אני ממש מבינה אותך, יש לי חברה שמהרגע שהם החליטו שהם רוצים להתחיל בנסיונות ועד שהיא נקלטה עבר בערך שבוע... הם התחתנו כשהיא בהריון בשלבים מוקדמים... וגם חברות מהלימודים מספרות לי על היקלטות אחרי חודשיים של נסיונות... אין מה לעשות, לכל אחת יש גוף עם קצב משלו. חשבתי על זה וכדי להתנחם אמרתי לעצמי שכשאכנס להריון-תהיה לי תחושה של הישג, שהצלחתי להתגבר על בעיית הביוץ שלי, הרי זו לא חוכמה להיקלט צ'יק-צ'אק באופן ספונטני...
בכל אופן, קחי
והמון איחולי
!

פוקית27

New member
נעמי,מבינה ומרגישה כל מילה ../images/Emo140.gif

כבר סיפרתי פה שיום אחד אמרתי לבעלי שאני רוצה שכל מי שמתכננת או חושבת על זה תכנס כבר להריון כי אז אני אהיה חייבת להיות הבאה בתור. אני הפעם באמת החלטתי שאין לי כוח ואצלי הילדים יתעכבו קצת,החלטתי שאני חייבת את חיי בחזרה,נמאס לי מהשיגעונות והאכזבות וכמו שבעלי אמר ,בנתיים נהנים מילדים של אחרים. כמה חודשים בלי לדעת מתי הביוץ או מתי צריך לקבל יכולים לעשות לי רק טוב.

ענבר29

New member
נעמי יקרה

בסוף הרי זה יקרה וגם את תהיי בהריון, ואז תוכלי להנות מהעצות והנסיון של חברותיך. אני בטוחה שזה מאוד מתסכל אבל אין מה לעשות, לכל אחת יש את הקצב שלה. (וזה נכון לכל דבר בחיים) אני מכירה את התחושה שכל פעם ששומעים על מישהי שילדה או שבהריון אז פתאום מתחשק גם אבל תזכרי תמיד שגם אליך זה יגיע, וזה יגיע בזמן שיהיה הכי נכון והכי מתאים לך ולגוף שלך. יהיה בסדר, רק לא להתיאש.

למעלה