השתפכות רגעית

השתפכות רגעית

יש ימים בהם אני שונאת את העולם. שונאת את כל מה שמסביבי ואת האופי החלש שלי ואת איך שאני נראית ואת העציצים במרפסת שלי ואת הועד בית והדוור שמביא רק חשבונות. והכי אני שונאת את ההרגשה של הלבד. למה לעזאזל אני זקוקה לגבר כדי להרגיש טוב עם עצמי?מה זה? המחמאות?החיבוק? המבט בעיניים של מישהו שמעריך אותך ואז את אומרת לעצמך: נכון, אני שווה משהו ואולי אפילו הרבה. למה אני לא יכולה להרגיש ככה כשאני רווקה? התלות הזו בבן זוג מעצבנת אותי. אבל אני לא יכולה לשקר לעצמי ולהגיד שטוב לי לבד.הרבה פעמים אני מסתכלת בראי וחושבת - אם רק האף שלי היה יותר קטן, אם רק לא הייתה לי בטן, אם רק היה לי חזה יותר גדול. ואז אני חושבת שזה טיפשי לחשוב ככה. ואז אני שוב משנה את דעתי ואומרת- יאללה תגרמי לעצמך להראות טוב יותר ותרגישי טוב יותר, כמה חברות שלך את מכירה שעשו איזה ניתוחונצ'יק והם באמת נראות יותר טוב? אני לא שטחית אבל זקוקה לדברים האלה כמו חום ואהבה ושמישהו שהוא לא אני (או אמא שלי או אבא שלי או אחי) יעריכו אותי. זהו, הוצאתי את מנת הקיטורים שלי להיום. בטח מחר יהיה יום שבו אני כן אוהב את העולם, את כל מה שמסביבי, את האופי המגניב שלי ,את איך שאני נראית, את העציצים המטופחים במרפסת (מרפסת זה בכלל ראוי להערכה), את זה שלא נתקלתי ביוסי מועד הבית אבל כן בדוור שהוא בעצם די נחמד וזה לא אשמתו שיש לי מינוס ססנק. דונט קיל דה מסנג'ר
תודה שהאזנתם

מניסיון אישי....

תלמדי לאהוב את עצמך זה כדאי ושווה אם אין אני לי מי לי !!!! אז נכון גם לייש ימים פחות טובים אבל אני בטוחה שזה קורה לכולם רווקים נשואים יהיה גאה במי שאת גם בימים שאת לא אוהבת את עצמך !

yaniv6479

New member
שלום נושמת..

דבר ראשון - קחי נשימה עמוקה
ודבר שני -
אני לא חושב שזה סותר שתאהבי את עצמך. אולי צריכה קודם לאהוב את עצמך, ואת זה את משדרת החוצה. אולי קשה להרגיש ככה ברווקות, כי תמיד יש את החום והכיף בזוגיות, אבל צריך גם לדעת להינות מהלבד, וכן - צריך גם לבד כשנמצאים בזוגיות. אז אל תקחי את זה קשה מידי, ותיהני ממי שאת.. הזוגיות תבוא מיד אח"כ (או אולי כמה דקות מאוחר יותר
)

miritale

New member
לאהוב את עצמך

זו השאיפה,האידיליה,זה נכון. אבל אין שום דבר מושלם וישנם ימים ואפילו תקופות שאנחנו לא אוהבים את עצמנו. זה שאכפת לך מהמראה שלך לא הופך אותך לשטחית,הופך אותך לאנושית. חלק ממי שאנחנו זה גם המראה החיצוני יחד עם הפנימיות,האופי,הנשמה. זו חבילה אחת. השאלה היא כמה משקל נותנים לכל אחד מהם ועד כמה להשפיע וזה החלק הקשה, בגלל שאין מה לעשות אנחנו מושפעים גם מהסביבה ומה שהיא חושבת עלינו, (כמובן שוב תלוי עד כמה...) והרושם הראשוני הוא המראה החיצוני. תהיי בשאיפה לאהוב את עצמך וגם בימים שלא מסתדר לך המראה החיצוני תשארי ותתמקדי באופי המגניב שלך(אהבתי...) גם מדברת מניסיון אישי.

למעלה