השתפכות הנפש......

השתפכות הנפש......

אבא.... ליבי זועק רק, אבא! הצילני נא, אבא.... אוייי אבאאא.............. ‎ ליבי כה שבור, ליבי כה עכור... לאהוב הוא רק רצה אך נתקל בדלת סגורה. אני התאהבתי ולהתחתן עם בחיר ליבי שאפתי.... אך לפתע, מלאך המוות הגיע ואותי הוא הפתיע..... את אהבתי באחת גדע ובלי צל של רחמים לא השאיר לי שום תקוה! הלב עדיין אוהב, הלב עדיין פצוע.... מדמם הוא מהכאב, וכלל אינינו רגוע! אני אוהב הוא זועק, הניחו לי לאהוב בשקט!!! אך מלאך המוות לא משאיר לו תקוות, ומכבה בו את כל הציפיות.......... אבי! אבי שבשמיים, אתה מושל בכל אתה הרי גדול!! איך תניח ללב כה קטן להתייסר, ולהשבר.... שהרי מרוב כאב אהבה, למות הוא רצה!! אלוהי, איך תשקוט שביתך, כל היום היא בוכה...?! פתח נא שערי שמיים לקבל דמעתה, שמע נא את קול תחינתה, ואל תשקוט ואל תנוח! הלחם את מלחמתה והשב לה את שלוותה, כי אתה.. שומע תפילת כל פה, חושה נא! ואל תשהה.......... ביתך השבורה.

.לא אל תידאגי ילדה הכל יהיה בסדר תפילותייך...

מיתקבלות שם במרומים...אלוקים לא משיב ריקם תפילותיה של בת מלך ....שבוקעות את כל הרקעים..

אוקי!! כולם להכנס!!

תיקון טעות, ה``חתן`` שלי לא נלקח מהעולם הזה ח``ו אלא הוא נלקח ממני!!

19אריאל

New member
וואי, אין לי מילים להגיד לך...

אני רק יכול להשתתף איתך בכאבך, והזמן יעשה את שלו. מה שחשוב, לא להתערבב עם הדיכאון. יש מן מזוכיזם כזה שאוהבים להתפלש בדיכאון עד מוות. אל לך בתי! במקרה שכזה, רק האבא הטוב שיושב שם בשמים נמצא איתך הוא שהכאיב והוא שירפא וכן הוא אומר ``...אני מחצתי ואני ארפא...`` . כתבתי משו על זה פעם. אני יצטט כמה שורות. ``רק אתה שיודע, אתה שמרגיש. אתה הוא השקט , ואתה שמרעיש. אתה שנתת, אתה שתיקח. אתה שנעלת, אתה שתפתח...`` מאחל לך המווון אושר!

toxic2004

New member
הכל לטובה

מי יודע אם זה לא כוונתו של הבורא שלא תתחני עם "בחיר ליבך" ושבחיר ליבך האמיתי (ללא מרכאות) יהיה החתן שלך. הבעל שלך והחבר הכי טוב שלך? אולי לה' יש תוכניות מעט אחרות משלנו והוא מסובב את זה בצורה שנרגיש ונחוש כמה יקר לנו האדם הזה כעת! אבל האדם האמיתי, זה שיהיה איתנו לנצח יהיה לנו יקר פי אלף אלפי פעמים.

למעלה