השתלת תוחב

השתלת תוחב

שלום רב מזה כשנתיים אני מושתל תוחבת, בגלל סכרת לצערי, אני סובל מסכרת נעורים כבר 14 שנה, ויש לי סכרת ברגליים.יש לציין שאני מטופל באינסולין פעמיים ביום כל פעם 16 מ"ג אינסולין מדגם מיקסטראד 30/100 ולכן עברתי השתלת תוחב, אני נשוי מזהכמה שנים, ויש ילדים ויש משפחה והכל עישר פרט לבעיית המיטה כאמור , יש לי תוחבת, אבל הצרה היא שלפעמים האקט המיני לוקח שעה או יותר!!! ממש קטלני, בטח שזה משעמם והמנה וגם מעייף במיוחד האישה האם יש אנשים שבוסלים מאותה צרה? יש לציין שבגלל התוחבת, הוא עומד 24 שעות,,, אני בטוח שאנשים בעלי אותה בעיה מבינים הכוונה שלי אשמח לקבל ייעוץ והדרכה על שיטות של קיום יחסים ללא בעיה של התארכות זמן בהחלט אנו לפני האקט מעסיקים עצמנו במשחקים מקדימים וכו, ובכל זאת לוקח זמן אורך, אם אני מצליח לעשות את זה בפחות מחצי שעה אני תמיד חוגגג ומאושר, אבל כאמור, לרוב זה לוקח מעל שעה אהיה אסיר תודה על קבלת הדרכה או כל סיוע

תוחבת- הסבר

לצערי תוחבת זה שתל שמושתל באיבר המין הגברי, בגלל הסכרת ובגלל הפגיעה הקשה בכלי הדם, לא הייתי זיקפה חזקה מספיקה לקיום יחסים עם האישה, והפתרון היחיד שנשאר זה השתלת תוחבת, מה גם כדורי ויאגרה לא עזרו באמת ולכן עברתי השתלת תוחבת, שעלתה לי 7000 ש"ק השתתפות עצמית והשאר מחברת הביטוח

למעלה