השתלמות סקוטר

אמנוןק

New member
השתלמות סקוטר

מעוניין לעשות קורס סקוטר, מחפש המלצות, אם מישהו עשה או מעוניין לעשות ויש לו מידע מועיל, אשמח לשמוע.

ספוקי

New member
המלצות שלי:

בגדול יש שני סוגים של סקוטרים: סקוטרים טכניים (לרוב גוררים את הצולל בעזרת חבל למאזן, גדולים, חזקים, זמן סוללה ארוך, אפשרות לכוון מהירויות) ויש את כל השאר שאני קורא להם "צעצועים" (זמן סוללה קצר יחסית, חלשים, גוררים את הצולל בעזרת היד וכד'...).
אישית, ממליץ לך לחפש מועדון שמחזיק את הסוג הראשון של הסקוטרים.

בסה"כ זו התמחות מאוד כיפית. יום אחד. צלילה אחת או שתיים עם הסקוטר. בהחלט כיף.

אבי ע

New member
אם כבר: איזה מועדונים?

איזה מועדונים מחזיקים את הסוג הראשון?
יש לך מושג מה עלות ההשתלמות, ושכירה לצלילה/יום?

dovella

New member
מחשבות שלי

אני אוהב את עולם הצלילה בעיקר בגלל השקט הממכר , למעט רחש הבועות הנפלטות.
הסקוטרים הם גורם מרעיש במידה זו או אחרת, ולכן אני אישית פחות מתלהב משילוב של סקוטר בצלילה ספורטיבית.
מקום היחידי שהייתי בהחלט משתף פעולה אם הכלי הזה ,הוא אתר צלילה רחוק בלתי נגיש , לא בטוח שיש כאלה הרבה , ובים תיכון לא הייתי מסתכן בשיוט לאתרים הרחוקים בעזרת סקוטר.

זו רק דעתי בלבד

דב

חי בר

New member
יש באילת לא מעט אתרים מאוד אטרקטיביים לסקוטר

למשל אני יכול לחשוב על כמה אפשרויות:

דרך המשי, חוף הדקל צפון+דרום, פרדייז+זיהום ים, סטי"ל-יתוש-סלע משה וכמובן בחוף הצפוני (בהנחה שיודעים לאן לנווט- למשל צלילה לפירמידה והשונית הסמוכה אליה.

daniending

New member
אחלה התמחות

ברמת העיקרון כדאי לצבור מספר צלילות לפני ההתמחות עצמה כדי להרגיש בנוח יותר עם הכלי המטורף הזה
מנטה הביאו לא מזמן שני סקוטרים דנדשים, ההתמחות עצמה כוללת תדריך מעמיק על כל מה שקשור לסקוטר, עליות חירום,נהלים וכאלה, פלוס שתי צלילות- הראשונה עם תרגילים וצבירת ביטחון והשניה היא לגמרי פאן.
וכמובן כוללת תעודה.
לא סגור בנוגע למחיר זה נע בסביבות ה700.
אשמח לנדב פרטים נוספים אם תרצה

למעלה