השתלמויות

עינתד

New member
השתלמויות

אני הייתי שמחה אם היתה השתלמות בנושא כריות נגד פצעי לחץ, חידושים והמצאות ואולי אפילו מחו"ל, לבדוק איך שם מטופל נושא ההושבה לאנשים עם צרכים מיוחדים. תודה עינת

הקורס של יהודית היה נפלא בעיני

ובאותו נושא, משהו חדש שלמדתי לאחרונה. סיפר לי אדם מקסים שאני מכירה קואדרהפלג רזה מאד שהוא יושב על רוהו אבל בסאקרום ובאישיאס טוברוסוטי עדיין נוצרו לו פצעים. אז הוא הלך למישהו שיוציא לו 3 "אתינים" מהרוהו וזה פתר את הבעיה זה הדבר הראשון שלמדתי ממנו והדבר השני הוא שבארץ תיקון הרוהו לפי צרכיו עלה הון ויותר זול לו ליבא לעצמו רוהו מתוקן על פי צרכיו מגרמניה... טל

עינתד

New member
כריות נגד פצעי לחץ

הי טל, הקורס של יהודית היה מצוין אך אני מרגישה שחיבים להתחדש עם הזמן וזה חסר בתור השתלמות עינת

מבטיחים לבדוק

כמו שכבר אמרתי קודם, תודה על ההצעות ואני מבטיחה להביא את כולן לישיבת ועד העמותה, כדי שנבחון את האפשרות לארגן השתלמות בנושא. סיגל

גם אני אשמח

לקורסים /ימי עיון של מרצים מחו"ל בנושאים של הושבה, ניידות, אביזרי עזר. יש לי רעיונות, אם נושאים אלו רלוונטים אשמח להרחיב (סיגל, נהיה בקשר). באוניברסיטאות הוצע שלב ג´ לקורס הקיים - ללא היענות מספקת לפתיחה. אם נושאים אלו רלוונטים עבור מקום/קבוצה אפשר להיות איתי בקשר. תודה למפרגנות בוגרות הקורס !
יהודית.

למעלה