השתלטות

beezi

New member
השתלטות

ובכן הורים יקרים, זו הודעה קצת שונה... קראתי את כל ההודעות של הדף הזה, והודעות של דפים שעברו.... ואני חייבת לציין שיש הורים שפשוט משתלטים על הפורום בהודעות אישיות.... שלא ממש מעניינות אף אחד, אולי את הפסיכולוג... , שמקומן אולי בבלוג אישי???? שיודעים יותר טוב מהורים מנוסים אחרים, שמבטלים דיעות של הורים עם אמונות שונות/אספרגרים/אנשי חינוך ועוד.. אמרו לי, עזבי זה הצורך שלהם...לביטוי של קושי, וקבלה של הילד וכו'... -נו באמת... כולנו נמצאים באותה סירה, כולנו עוברים קשיים אישיים , בינאישיים, עם הילדים בכיתה, בגן וכו'. הפורום הזה הוא של כלל ההורים, הוא פורום אינפורמטיבי, החלפת דיעות של הורים ושל אנשי מקצוע, של המלצות ושל דרכי טיפול, לפעמים גם נושאים off topics ולפעמים גם צחוקים, אבל.... דייי.... די נמאס אני מביאה כאן דיעות של די הרבה הורים שחושבים בדיוק כמוני. אני מקווה מאד שההודעה שלי הגיעה לאנשים שאליהם היא מיועדת... שמא המחשב שלהם התקלקל דווקא בסופשבוע הזה...( או שאולי נבקש לנעוץ ההודעה) רוצה להגיד, שיש כאן הורים שנמנעים מלהכנס לפורום , בגלל זה, (גם אני, בעלי ועוד הרבה חברים שלנו) שלא לדבר שההודעות של אותם הורים מורידות הודעות של הורים חדשים וכל מיני הודעות חשובות אחרות!!! הבאתי את זה לידיעת מנהלי הפורום הזה. ההודעה הזו על דעתם. התבקשתי מאד להיות עדינה ולא להכנס באף אחד... אני מקווה שהצלחתי. לא הזכרתי שמות, אבל אני מקווה מאד שיבינו.

האר

New member
קצת קר פה לא???

לא חושבת שהתכוונת אלי, מהסיבה הפשוטה שאני אמנם קוראת הרבה את הכתוב בפורום אך כותבת ... נו יש אחרים שיכולים להתגאות יותר ממני. בכל זאת נראית לי ההודעה קצת מקוממת. אם הפורום הוא "של כלל ההורים", הרי שגם הורים אלו נכללים בכלל. ואם יש להם צורך להעלות גם את הנושאים האלו, אז אולי זו גם זכותם. עניינית - לא הבנתי מה כ"כ מפריע בכך שיש הורים שמבקשים להעלות גם חוויות מהחיים. נכון, יתכן שבזה הפורום חסך להם ריצה ועלויות של פסיכולוג, ויתכן שאין קשר. בכל מקרה, אם הפורום מיועד להוות משפחה גדולה ותומכת לכולם, אז במשפחה כמו במשפחה... אישית - אני בהחלט קוראת גם את ההודעות שנגדן יצאת. לפעמים זה עוזר לי לגלות דברים דומים הקורים אצלי,והרבה פעמים מקבלים גם עצות טובות. מקוה שאני לא הולכת לחטוף עכשו בליסטראות

לא ההודעה הזו היא לא על דעתי../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

לא אוהבת את הנימה שבה היא נכתבה, לא מסכימה עם הגישה ולא אוהבת סתימת פיות. ההודעה הזו הגיעה בהמשך לדיון לילי שהיה בצ'אט, וגם אם לפעמים יש כאן הודעות אישיות שמשתלטות על הפורום, או אוף טופיק- אז יש דרכים להעיר ולנהל כאן דיון, על מהות הפורום וההודעה הזו איננה מקדמת דיון אלא סתימת פיות ואני נגד סתימת פיות. לא אוהבת את רוע הלב שמופגן כאן ולא את השיפוטיות. התבקשתי שלא למחוק אותה ולכן אכבד בקשה זו- אך לדעתי היא נכתבה בנימה רעה וחסרת רגישות. מצער רק שהכותבת אומרת היא נכתבה על דעתי. כי היא לא- ובטח לא בצורה שבה היא נכתבה. מהי מהות הפורום לדעתי? תמיכה, מידע, תמיכה, עזרה, מידע, תמיכה, טיפים, רעיונות, חשיבה משותפת, תמיכה, עשייה ברוכה, התלבטות, ביטוי קשיים, תמיכה.. וכן הלאה.

beezi

New member
מענין תלמה...

אם הפורום הזה מיועד לכל ההורים וכולם יכולים להביע את דעתם, זה מה שנעשה כאן. מצער שכתבת שהיא נכתבה לא על דעתך. אני כלשעצמי ואחרים, חושבים שצריך להגיד מה שחושבים גם כאן, לא רק בצ'אט.

גאמי

New member
אז המשיך את הנימה של הצ'ט כי רוב

ההורים הפסידו לצערי. הנימה בה אני ראיתי זאת גרמה לי בעיקר לחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. אני גלית מלכת האהוט טופיק מדליקה משואה זו לזכר כל ההורים הקשקשנים שהסטו את הפורום מיעודו הרציני ודחקו הודעות חשובות הרבה יותר לשוליים. מצחיק אותי שכל פעם כאשר מישהו כותב על חוסר סובלנות, הוא כותב זאת בנימה ארסית שבעיקר מדגימה את אותו חוסר סבלנות, שהטיף המיסיונר כנגדו. הלוואי ומרבית ההורים היו עוזבים כתוצאה מעוד הודעה של קשקשנית שכמותי, או הודעות קשקשניות אחרות שלי וכן מהקישורים לבלוג האישי שלי התופסות פה לא אחת מקום של כבוד אך לצערי מרבית ההורים שעליהם אני יודעת עוזבים בגלל שרשור נוסח זה שנכתב פה. מי יתן ושרשור זה ישמש דוגמא לאיך אסור להתבטא כאן ואת מקומו תתפוס הודעת אהוט טופיק שתעלה חיוך על פני הורים פחות מתוסכלים מאשר הורים שמסוגלים לכתוב בנימה שכזו. אז כן ביזי בצ'ט בעיקר צחקתי. אבל דוגרי: "אותי זה לא הצחיק".

גאמי

New member
אוףף טופיק אהוט טופיק אותו הדבר

אבל איך אעזתי לתפוס עוד שורה אוי.......שוב i did it again

mayarel

New member
מעניין בזי...

אם זה לא על דעת תלמה ולא על דעת דן אז לדעת מי בדיוק החלטת שזה גם לדעת המנהלים של הפורום?

mayarel

New member
שום בעייה בזי!

אני בטוחה שתלמה תמנה אותך ברצון לצנזור ראשי מטעם הפורום ותוכלי באמת לעשות פה סדר שלא חלילה כל אחד יכתוב את העולה על דעתו (רחמנא לצילן), ובכלל שיוציאו את כל מה שיש להם על הלב עם אנשים כמוהם שמעונינים לשמוע מה שיש להם להגיד..נגיד באיזה פורום להורים עם ילדים כמוהם או משהו. צריך סדר! תמיד צריך סדר! עמוד דום! פה סתום! מחלקה צעד!

rutimay

New member
לוקחת על עצמי אחריות

לקשקשת הפרטית שלי. אשתדל לצנזר את עצמי מעתה ואילך. יום טוב.

rutimay

New member
אבל חייבת עוד משפט קצרצר לסיום

כשקראתי את דברייך, ביזי - ודווקא מתוך היכרותי איתך כאדם חוץ-וירטואלי - הרגשתי כאילו ננעצת לי סכין בחזה. אשכרה תגובה פיזית של דפיקות לב מואצות ומחנק. ולא, אני לא מתבדחת. הלם ומועקה. זהו, בזאת באמת סיימתי את הקשקשת שלי.

mayarel

New member
שלא תעזי רותי!

לפעמים הכביכול "קשקשת " שלך עוזרת לי להעביר יום מאוד לא פשוט. זה לא בא בחשבון שאחרי יצירת תלות בקוראיך הנאמנים תנטשי אותנו ככה! תלמה תגידי לה!

kave1

New member
לרותי ולכולם

בתור אב לילד בספקטרום המרבה לקרוא בפורום המצויין הזה אני ממש מבקש ממך (וגם משאר הכותבים כאן) שלא תצנרי את עצמך בהמשך תגובות כמו "מה צופן העתיד" שכתבת לא מזמן הינן מקור השראה ותקווה לכולנו תודה

rutimay

New member
די, חבר'ה, תפסיקו ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני מסמיקה... טוב, תמשיכו, תמשיכו!

דן להב

New member
סורי , גם לא על דעתי

לא זוכר מתי הביאו את הנושא לידיעתי וגם עם כן דעתי לא ממש משנה. הפורום הזה הוא נהדר בגלל כל ההודעות, בגלל כל הדעות בגלל שככה ההורים רוצים להתבטא. אנחנו קהילה של הורים שהתאספה כאן בגלל הלקות של הילדים, אני בטוח שבלי הלקות את רוב רובם של ההורים כאן לא הייתי מכיר. המקום הזה אינו לוח מודעות שכל אחד כותב הודעה והולך, הוא יותר מקום קהילתי ככה אני אוהב אותו וככה הייתי רוצה שישאר. לא חייבים לקרוא הכול, אפשר לדלג אפשר לוותר. אני אוהב את הפורום כפי שהוא ולא הייתי רוצה שהוא יהיה שונה דני

סליחה לא הבנתי - איזו השתלטות בדיוק

אני קוראת כאן המון וכותבת יחסית מעט , אבל לאחרונה אני מרגישה סוף סוף חלק מהמשפחה הוירטואלית הזו וזה גם ובעיקר בגל "הקשקשת" שנותנת אפשרות להכיר אנשים גם מזויות נוספות. אני דווקא חושבת שיש כאן קבוצת אנשים רחבה ומגוונת ולחלקה יש חיים עם וליד האוטיזים של ילדיהם ואיזה כייף שהם מרגישים נוח לחלוק איתי את "הדברים האחרים " לאחרונה יש לי התחושה שהפורום דווקא קיבל פנים סלחניות יותר ואוהדות יותר מבעבר (כמה פחדתי להכנס לכאן לראשונה אחרי שכל מה שראיתי הן ירידות אחד על השני) אני כן הייתי רוצה לשמוח עם כל אחד בשמחתו ולחבק אותו בעצבונו גם אם זה לא ממש קשור להיותו הורה לילד אוטיסט בויאנה .... אנחנו גם אנשים , הורים , בני זוג, בעלי מישרות , חברים ....ולא רק הורים לילד עם צרכים מיוחדים" באופן אישי לא הייתי רוצה השהפורום יהפוך למשהו טכני , משהו שיש בו רק מידע , אלא שישאר ואף ירחיב את היותו קבוצת אנשים , צוחקים , מתבדחים, נהנהים , משתפים , ח י י ם והחיים הם מיכלול של דברים. אני אוהבת לבקר פה ...
אריאלי שהיא אמא של ים אבל עוד כמה דברים חוץ מזה .

snooopi

New member
תגובה

ביזי, יש סתירה בדברייך, מצד אחד את נגד צנזורה ומצד שני את מבקשת למנוע מהורים להגיד את אשר על ליבם. אני תמכתי אתמול בכך שלא יורידו את הודעתך כי אני נגד צנזורה, אבל אני מתנגד להודעתך לחלוטין. העובדה שלא נקבת בשם, אבל כולם יודעים למי התכוונת זה כאילו כתבת אותו. אני בעבר כתבתי פה הודעה שנבעה מטעות אבל פגעה באנשים מסויימים וכאשר הדבר התברר לי לא היססתי להתנצל. אני מקווה שכאשר הכעס שלך מאתמול ישקע, ולא חשוב אם הוא מוצדק מבחינתך או לא, תמצאי את העוז להתנצל.

vered73

New member
סנופי, אתה לא מבין

זה לגיטימי שביזי אומרת דברים על בית הספר או משהו טכני. זה לא בסדר שאנשים משתפים בדרך ציורית משהו אחר. להזכירך ביזי, בכל פעם שאנחנו הקשקשנים, ואין לי בעיה להכריז שלדעתי את מתכוונת בעיקר אלי, יורדים קצת מהפורום, את ישר מתקיפה אותו במליון הודעות משלך. (וזה היה בסמיכות למוות במשפחתך, אגב. אני זוכרת בדיוק מתי זה היה) אם לא נוחה לך האוירה כאן, את יכולה לפתוח קומונה על דברים טכנים בלבד. יש אנשים, שלא יודעים לפתוח את הלב שלהם, והם באמת צריכים פסיכולוג. לאחרים, יש חברים.

beezi

New member
להגיד את אשר על ליבם...

כנראה שיש להם לב רחב מאדדדד...
שים לב למה שכתבתי בהודעה הראשונה. אני לא נגד הורים שכותבים את אשר על ליבם, אבל אם המחיר הוא השתלטות על הפורום הזה ליצירת במה אישית, אז אולי כדאי במקום אחר? לא אחת התלוננו כאן שהקשקשת וההודעות הלא רלבנטיות גורמות להודעות חדשות להדחק לדפים אחרים, להדיר רגליהם של הורים מהפורום, לפורמים אחרים. ואם אפשר להגיד בפורום הזה מה שמרגישים - אז... זה מה שהרגשתי, וזו לא רק הרגשתי האישית, אלא מה... יש כאלה שפשוט אוהבים להגיד אחד בפה ואחד בלב. ברור לי שיש כאלה שלא אהבו את זה. אגב, לא כולם חייבים לאהוב את הדעה שלי לקרוא ולהגיב.

למעלה