השתלטות!!

השתלטות!! ../images/Emo53.gif

שלום, יש לי איזו בעיה קשה (מבחינתי) שאני לא מצליחה להתגבר עליה, משהו ממש מוזר! השתלט לי שם משתמש על המחשב, אין לי מושג איך, ואוטומטית הוא נשמר במאפיינים של כל קובץ. אפילו אם אני פותחת קובץ חדש, ולפני שאני שומרת אותו אני כותבת במאפיינים שם אחר, נשמר בסטטיסטיקה השם המוזר הזה, וזה מאוד מאוד מפריע לי!! אני חייבת למצוא דרך להעיף את זה. פעם שיניתי משהו בהגדרות באיזה מקום- כך שלא ירשם בקבצים שנשמרים שם המשתמש שעל המחשב (גם לא בסטטיסטיקה) אלא ישמר השם הקודם, ואני לא זוכרת איפה הייתה ההגדרה הזאת, כמה שחיפשתי, אני לא מוצאת. ועוד דבר- אין לי מושג איך ההגדרה הזאת התבטלה.. מה זה יכול להיות כל הבלאגן הזה?? זה קצת מלחיץ...
עוד כמה פרטים על השם משתמש שפלש לי למחשב- זהו שם שבסה"כ פעמיים השתמשתי בו- פעם אחת שמרתי קובץ וורד בשם הזה (ולא הייתה שם שום בעיה עם זה, עד כמה שזכור לי) ועוד פעם כתבתי את השם הזה בתוך מסמך, וזהו!! מה זה יכול להיות??.. מאוד מאוד אודה לכם אם תצליחו לעזור לי בזה! מאלף סיבות, זה מאוד מאוד מפריע לי.. המון תודה מראש!!

Ancient

New member
אם הבנתי אותך נכון...

התשובה אמורה להיות כאן: תפתחי את הוורד -> כלים -> אפשרויות -> פרטי המשתמש. הבנתי אותך נכון?

Ancient

New member
בוודאי.

אחרי שמתקינים את הוורד (או את כל אופיס בכלל), ופותחים בפעם הראשונה את וורד, הוא שואל מה יהיה שם המשתמש, וראשי התיבות שלו. בכל מקרה, הכל הסתדר?

כנף

New member
אויש, אין סיכוי

את האופיס התקנתי ממש מזמן, ואפילו אם אני ממש אתאמץ אני לא אצליח להיזכר מתי נכנסתי בפעם הראשונה לוורד פה.. בכל מקרה, לאחר ששיניתי, כמו שאמרת לי, את שם המשתמש- בפעם הראשונה מאז שפתחתי את הוורד הוא אכן שאל אותי מה יהיה שם המשתמש.. העיקר שזה הסתדר, המון המון תודה!!! אבן נגולה מעל ליבי

למעלה