השתלטות עויינת!

Ez sLeeP

New member
השתלטות עויינת!

אנשים! מאיפה באתם? מדוע השתלטתם?! התפקדו וציינו מטרתכם.. TAKE ME TO YOUR LEADER!. אדם-דארלינג הוא ה-מנהל כמובן.. ~נו דאוובט אבאווט איט!~ הוא חווה קשיים טכניים קטנים (הכל בסדר אדם? *שואל נדב בדאגה*) כרגע, ומייד ישוב.. ואתם? מה מעשכם פה? ציינו שמותיכם.. בברלי - אסוציאציות: סדרת נעורים קאלט, הראשונה בתחומה~! פתחה את הדרך לדרמות נעורים אחרות - דוסון (אינטלגנציה), סמולוויל (עילגות), אמריקנים צעירים (בלונד וחוסר ב-IQ), פופאלר (קאלט, מעולה ולסופו - מתיימר..). עונות 1-5 אר דה בסטסט! עזבונה של ברנדה ~המלכה~ הותירינו מיותמים, כואבים ודואבים, עם טעם של עוד, והרבה געגוע.. הסדרה מאז התמלאה בהתמכרויות ובכל-קיטש, זבליות ושאר ירקות.. בלעעע.. אדם-דארלינג? אורוש? קאמ-בק סון! יאללה ביי - דירסטס.. אני נדב (16, חיפה). יורז, נדבו'ש..!

shaililo

New member
אזזזזז יש מנהל....../images/Emo28.gif

למה הוא לא כותב כלום
?

aYaLoLy

New member
hello people whazzzup?!

מה המצב? אני יולי בת 14 מת"א חולה על בוורלי ושרופהה על דה קולינגגגגגגגגגגגגגגגגג

ברור שיש מנהל! הביטו מעלה...

DreamS HunteR הלא הוא אדם המוש השקסי בטירוף שלי/נו הילד החתיך ללא הפסקה, החכם והמצחיק עד דמעות קבלו אותו....... מוששששש! אינאף. אז אכן ידידנו נתקל (ככה רושמים? עילגת...) בכמה קשיים תכניים של ניהול, אבל הוא אכן קיים ולכן לא לצאת מכלל שליטה! אני בטוחה שהוא יסדר את הפרובלם... ובנתיים, ברוכים השבים לכל מי שרוצה מעוננין או סתם הצטרף! שמי ביזראל הוא אור, קראו לי אורוש, או סתם מוש כבר לא רואה בברלי הילס האמת אך גם אני מורדת! (נוט) ... בכל אופן, נעים מאוד!

DreamS_HunteR

New member
צר לי לומר זאת..אבל..האממ....אני לא

אני לא המנהל של הפורום. משום מה אני עדיין כתוב שם, אבל אני לא.. אין לי אפילו גישה לאדמין של הפורום. שנית - אני לא מעוניין להיות שוב המנהל של הפורום. למה? כי יש לי פורום אחד ואין לי כל כך זמן לעוד פורום
אני ממליץ על נדב (Ez sLeeP) כמנהל הפורום החדש!

Ez sLeeP

New member
תודה בונבון, (היי מוש/אור/אורוש!)

אבל עם הביזי-סקג'ואל שלי - זה פשוט לא יילך..
אני ממליץ על אור! (חח.. איך דפקתי אותך!)

crazy4tc

New member
אממממ... היי קודם כל...

!!we won't peace ...no leader we need one חחחחח טוב עד כאן... אני לאה בת 15 וטוב לפגש ילידים שהיו כאן כשהפורום נוצר!!! כמו שאתם רואים אנני בריאה נפשית...
אנחנו צריכים מנהל חדש דחוף!! אז בבקשה אנשים תתחילו להציע את עצמכם!! האחרון שהוצע זה אור נכון? יש תשובה חיובית???? פלייייייייייייייז!!!!!!!! יוווווווללללליייייייייייייי גם את כאן??? איזה כיף!!!!! עוד משוגעת!!!!!!!! בואי נעשה בלאגן ביחד!!!!!

crazy4tc

New member
*האחרונה שהוצעה זאת...

אני מתנצלת על הטעות הנוראית זה לא יקרה שנית...

אממ...

אין לי בעיה האמת, זה לא שאני רבת פעילות... אבל...טוב בסדר, מה אכפת לי, יהיה משעשע... אדם?!

LillipooT

New member
היי זאת שני: shanyz

אני פשוט אצל חברה... יופי, אז יש לנו מועמדת למנהלת?:) סבבה, כי חייבים דחוף מנהל שיסדר פה ת'עניינים.. הרבה אנשים פותחים הודעות חדשות..וזה לא טוב ממש.. :) מה שלום כולם?

אני אדם עם המנהל הקודם

בהקדם האפשרי ונראה מה אפשר לעשות, אבל לא שאלתי אם יש כאן עוד מישהו שמעוניין כי לא נעיחם לי פשוט לגנוב לכם את הניהול....?! אה ואגב אני כנראה אנהל אותו עם נדבי..:)

מיקי 666

New member
מגניב אז תדבר בהקדם ותודיעו לנו כי

צריך פה מנהל דחוף!!!! והאמת היא שלא נראה לי שיש פה עד מישהו שרוצה לקחת את הניהול כי כבר דיברנו על כמה פעמים (אולי אני טועה לא לקחת את המילה שלי) בכל מקרה תדברו ותודיעו לנו מה נסגר.... בהצלחה...

crazy4tc

New member
יששששששששששששש

הולך להיות לנו סוף סוף מנהל!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תנסו להסדיר את זה בהקדם האפשרי... לשי-זה כנראה כן כלול בללכת לראיון (אני לא בטוחה, לא לסמוך עליי)

shaililo

New member
צריך להחליט מישהו שרוצה../images/Emo28.gif

והמנהל הנוכחי ימליץ עליו לתפוז ויבקש שיחליפו... אני הייתי מוכנה אבל אין לי ממש אפשרות ללכת לראיון ברמת גן... אם זה לא היה כלול אז אולי הייתי יכולה, אבל אני פשוט לא יכולה להגיע לשם.

למעלה