השתלבות במשטרה

השתלבות במשטרה

שלום רב לכל חברי הפורום לא יודעת אם תוכלו לעזור לי אבל אני חושבת שזה הפורום שהכי קרוב לתחום אז אני אשאל שנה הבאה אני חושבת על לימודי קרימינולוגיה זה תחום שנורא מעניין אותי ומרתק אותייי ואני נורא הייתי רוצה להשתלב במשטרה עכשיו השאלה שלי היא כזאת... השתחררתי מהצבא על רקע דתי ואני מסיימת עוד כמה חודשים שירות לאומי של שנה ואני לא ממשיכה לשנתיים כי אני רוצה ללמוד האם זה יכול להפריע לי בתום הלימודים להתקבל למשטרה בגלל שלא עשיתי צבא למרות שיהיה לי תואר בקרימינולוגיה?? ואם כן האן אפשר לעשות משהו בעניין לא יודעת כמו לעבוד קורסים מסויימים כדי ללמוד לירות בקח וכו... תודה מראש:)

UTM

New member
הקפאת תקנים, עדיפות וכו

תנאים להגשת מועמדות לגיוס למשטרת ישראל · אזרחות ישראלית · 12 שנות לימוד לפחות · בריאות תקינה · בוגר שירות צבאי או פטור ע"פ חוק · עמידה במבדקי מיון (מתוך http://www.police.gov.il/amash/) תואר בקרימינולוגיה יכול לעזור, אבל לא מבטיח לך קבלה! לתפקידי שטח (סיור) יש סיכוי טוב שיעדיפו עליך בחורה שעשתה צבא בתפקיד קרבי או משטרתי וללא תואר, עקב מה שנראה כהתאמה טובה יותר לדרישות התפקיד. הכול תלוי בכמות המבקשים ומצב התקנים באותו זמן. פרטים על משרות אחרות במשטרה תוכלי למצא באתר למעלה. כעקרון יש להזהר מתחומי לימוד המאפשרים עבודה אצל מעסיק אחד בלבד (אלא אם כן יש לך אבא או בעל עשירים)

oferyosi

New member
לא רוצה לתסכל אותך אבל...

ההעדפה הברורה היא לגיוס גברים , וזאת מהטעם הברור שיש יותר מידיי שוטרות חובה בשירות.כך שיוצא שיש משמרות עם מעט מידי שוטרים גברים. אני לא שוביניסט , ואין פה שום קשר לזה - פשוט הגיון. תואר בקרימינולגוגיה לא אמור לשנות הרבה - כי מטרת המשטרה היא לאכוף את החוק - ולא לחקור מניע עבריין לבצע את מעשיו (יש מספיק גופים שעושים את זה) עופר

למעלה