השתדרגתי

צביקה ה

New member
השתדרגתי

אחרי כמה שנים של כל מיני "תפירות" לאיפודים שלי החלטתי להשקיע וללכת על מערכת שיודעת לעבוד עם ipod לרכב שלי. קניתי ביום שישי את הפיוניר DEHP7000BT ואני חייב להודות -עולם אחר. לא משתווה באיכות הצליל לשום סידור שעובד דרך שקע האוזניות והעובדה שהשליטה נעשית המכשיר עצמו הופכת את השימוש בIPOD לנוח בטרוף. נכון, זה עולה. אבל בתור אחד שנמצא הרבה בכבישים, זה שווה לי. זה מצטרף למערכת המיקרו של פיליפס שיש לי בית (MCM138D) מה שכמעט הופך אותי למלך. מה שחסר לי זה רק חיבור משובח למערכת בסלון ואז אני לגמרי

LinkTree

New member
תעלה כמה תמונות

שנוכל לשטוף את העיניים ולראות איך זה עובד המערכת מזהה את השירים באייפוד ואתה שולט עליה מהרדיו עצמו?

צביקה ה

New member
נורא פשוט

ברגע שמחברים את ה IPOD המערכת מזהה את החיבור, על האיפוד מופיע הכיתוב "פיוניר" והמערכת מתחילה מייד להשמיע את הפלייליסט נימצא באותו רגע על האייפוד. על הרדיו דיסק יש כפתור עגול שניתן ללחוץ עליו למעלה למטה,ימינה ושמאלה וכמובן לסובב. בחירה נעשית על ידי לחיצה במרכז הכפתור הזה. בדומה לאיפוד עצמו הסיבוב הוא עוצמת הקול וימינה ושמאלה מעביר את השירים. כדי לעבור בין הפלייליסטס השונים או לבחור השמעה לפי אלבומים/זמרים/שירים וכדומה, יש כפתור LIST שפותח את כל האופציות ואפשר לדפדף בניהם באמצעות גילגול הכפתור ובחירה על ידי לחיצה במרכז. כמובן שעל הצג מופיעים שמות השירים לפי איזה פורמט שרוצים, שם השיר, האמן, שם האלבום כולם ביחד או כל שילוב שהוא (הבחירה נעשית בתפריט אופציות) ואפשריות שאפל לשירים, אלבומים וכדומה. כל הסיפור הזה מגיע עם שלט עם שליטה מלאה על כל הפיצ'רים הללו. בקיצור הפיתרון המושלם מבחינתי.

Mist2

New member
ב zap הוא לא ממש יקר

המחירים נעים בים 1400 ל 1700, זה יקר למערכת כזו? וראיתי שיש לו עוד הרבה צעצועים מעניינים בפנים.

צביקה ה

New member
יקר זה דבר יחסי

ויחסית ל 400-500 ש"ח שאני בדר כלל שמתי על מערכות, זה בהחלט היה בשבילי השקעה. אני נהנה מכל רגע באוטו...

למעלה