השתדרגנו

השתדרגנו

מעכשיו גם אנחנו יכולים לנהל שיחות מטומטמות ברמה של פועלי נקיון בבוליביה. אבל גם להגיד שהיה אחלה טיול בסופש

אוי לא!!!!!!!!

זה מה שחסר לנו אותכם גם פה!!!!! סתם.... ברוכים הבאים. טוב לרואת אתכם פה. ודרך אגב יש תמונה של אסף וורד על המונטפורט שתיזכר לדורות.

Ofer Tal

New member
אם אני אספור 10 ח'טים בפורום

אני מבטיח להזיז ת'תחת השמן שלי ולקבל את הנהלת הפורום , אז קדימה! נ.ב אני אקבל גם 10 חיתיים , כלומר אלה שאבות אבותיהם היו חיתים ולא ייבוסים.... יחי התנ"ך!

אדם שלום שלום גם לך!!! ברוך הבא.

אם אתה רוצה תמונות אז כל מה שצריך לעשות זה להציק לעופר טל שיהפוך להיות מנהל הפורום ואז......... שיהיה בהצלחה.

שלום

יש לי גם שתיי תמונות נחמדות שצילמתי. כל השאר נמחקו לי מהפלאפון הדפוק. זאת התמונה הראשונה

Ofer Tal

New member
זאת הדרך

אני חושב שזו בהחלט הדרך להכנס לפורום ,בלי לבכות , עם תמונות! מעיין קחי לך ח"ע וברוכה הבאה לפורום... בינתיים ספרתי שני חתים , והזרועה נטויה

יואו, אני כל כך מצטערת

אני אפילו לא בפורום הנכון. וכתבתי הודעה לאנשים שאני לא מכירה. אנא קבלו את התנצלותי הכנה, ואם מנהל/ת הפורום יוכלו למחוק את שתיי ההודעות שלי, זה יהיה בכלל נפלא. תודה וסליחה.

lollush

New member
אני גם פה...

אני תמיד הייתץי פה וקראתי הודעות... אבל עכשיו בשביל הספירה אני גם אכתוב לשם שינוי!! (דרך אגב-זאת מור כספי)

למעלה