הש''ש הדיסק-קניתם?!

הש''ש הדיסק-קניתם?!

עם לא , אז מאוד מאוד מומלץ לקנות . עכשיו חזתרי הדיסק פשוט מדהים! השירים האיכות והכול . יש שמה חוברת עם תמונות נדירות !! וכול מיני דברים שלא ידענו על הסדרה השיר שלנו ועל הפסקול השחקנים והשירים. וזה לא הכול .... אחרי שרכשתם את הדיסק יש לכם זוכת לבקש את הפוסטר של השיר שלנו הפוסטר-תמונה יפיפיה של כול השחקנים עם החתימות שלהם. בקיצור הדיסק מומלץ !!!!!

מיקמיק 1

New member
אה..רציתי לשאול..

בקשר לדיסק, הדיסק יימכר בכל החנויות בארץ?.. זזאת אומרת שיימכו אותו בחניות השירים שיש באשקלון,אשדוד,נתניה וכו'..? וכמה הוא עולה?

אפילו בחור שאני גרה בו הוא נמכר,

מה שאומר שהוא יימכר בכל הארץ. הוא יצא אתמול, ואתמול הוא כבר הגיע לחנות. וברצינות, אני גרה בחור עם קניון פרימיטיבי. עוד לא מוצג אצלנו בקולנוע צ'ארלי והשוקולדה
או שמישהו סתם התעצל להחליף את השלטים. בכל מקרה, קנו לי את הדיסק היום!

ג ב ש ו ש

New member
יאיי ברור שאני קונה../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

מחר יום שישי לא בטוח שיצא לי ללכת אבל מקסימום יום ראשון בע"ה..

yotam 15

New member
מה המחיר?../images/Emo83.gif

אני מתלבט אם לקנות או לא... תלוי במחיר אם זה יהיה גבוה מידי אוותר.. נראה לי שזה מעל 100 ש"ח (אוסף כפול) אבל יעזור מאוד אם יש לך מחיר מדוייק... ד"א שוב נטשתי אתכם לתקופה ארוכה מאוד היה לי עומס בלימודים, הייתי בנופש, ועכשיו אני חולה
סופ"ש נעים לכולם

yotam 15

New member
אוקיי, בדקתי,../images/Emo83.gif

המחיר הוא 60 ש"ח בערך... בין 60 ל-70. מחיר מצויין בהתחשב בעובדה שזה אוסף כפול.

Aviad1987

New member
אתה טועה יותם

המחיר נע בן 50 ל70. הרבה קנו ב50, 59, 66... היקרנים באמת מוכרים אותו ב70. אבל נכון, מדובר במחיר טוב בהתחשב באוסף כפול עם כל מיני גימיקים
אני אקנה.

Miss Taubenfeld

New member
באיזו חנויות מקבלים את הפוסטר../images/Emo35.gif

זתומרת זה רק בטאור רקורדס או גם ב"תו השמיני" אם אתם מכירים...? אני קונה יום ראשון בעז"ה! סופסוף זה ייצא

קניתי, דיסק מדהים../images/Emo70.gif

ציפיתי לפחות, והופתעתי. זה ממש ממש ממש דיסק טוב, הגרסא של רנינט לבלדה שלי עלייך גרמה לי צמרמורת

ג ב ש ו ש

New member
דייי אני מת לשמוע../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

היום לא יצא לי ללכת אבל יום ראשון בע"ה חייב ללכתתת

למעלה