השרשור של הפרק Prison.Break.S03E12

liraz z

New member
השרשור של הפרק Prison.Break.S03E12

הפרק שוחרר צפייה מהנה לכם ! לסמן
כמובן תהנו!

BRooKE 162

New member
אני מקווה שזו העונה האחרונה של הסדרה

כמה כבר אפשר למתוח את המסטיק של הבריחה מהכלא והבריחה מה-"Kompany". הפרק היה הכי טוב העונה. הבריחה מהכלא פשוט דמיונית ומכילה בתוכה כל כך הרבה חורים ודברים לא הגיוניים, אבל תמיד בכל סוף פרק אני יוצא בתחושה של "וואו, רק שיבוא כבר הפרק הבא!". אין ספק שהיוצרים עלו על נוסחת פלא, שאני בספק אם תחזיק מעמד לעוד עונה. הרי איך כבר אפשר להפתיע אותנו? עוד בריחה עירונית מה-Kompany? עוד כליאה במתקן שצריך לברוח ממנו? איך יתכן ש-4 אסירים נמלטים יסתובבו בין הרגליים של עשרות חיילים וסוהרים בלי שאף אחד מהם יבחין בהם. איך יתכן ש-4 אסירים (ואזרח) מחכים על מצוף במשך שעה, ואף אחד לא רואה אותם במשקפת, אף סירה של משמר החוף לא שטה בים. איך יתכן שאדם שנקע את הרגל מצליח לקפוץ מחלון בניין לגג מכולה ולרוץ לטנדר כאילו הוא סופרמן. איך יתכן שאני ממשיך לעקוב בדריכות אחרי כל פרק ופרק של הסדרה !!!

j u a n

New member
../images/Emo58.gif לדעתי הוא לא באמת

נקע את הרגל... הוא עבד עליהם והכל היה מתוכנן. הוא הרי גם רצה שישאירו אותו ביער.

הוא לא באמת רצה שישאירו אותו ביער..

הוא פשוט ניסה שזה יראה אמין.. מה שבטוח זה שהוא לא באמת נקע את הרגל..

../images/Emo58.gif אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל...

זה היה אחד הפרקים הטיפשיים עד היום... זה לא היה אפילו קרוב למציאותי וחבל. עם אני יכול להמציא עלילה דמיונית בלי שום קשר למציאות בלי בעיה בכלל מזה השטויות האלה שהם בורחים מתחת לאף של כל השומרים שם???? הסוף אולי היה נחמד אבל פייר אני מאוכזב......

pinkdor

New member
פרק מעולה!!! כמובן -ספויילר-

הרעיון שיתפסו את שלושת המעצבנים מנסים לברוח ובינתיים לברוח בעצמם זה היה רעיון מגניב. הרי כולם היו עסוקים בהם ולא הבחינו בחבורה אחרת של אנשים שמנסים להתחמק. סוקרה טיפש. ברגע שהוא יצא לחופשי הוא היה חייב ישר לברוח, הוא יודע שהוא במצב מסוכן, מסכן, חבל לי עליו. אני רוצה שטיבג ימות, נורא שמחתי שהם לא ברחו איתם. זה רק אני או שאבא של הילד הקטן הזה הוביל אותו ישירות למשטרה? כשהוא אמר לו "אני לא רוצה לחזור לשם", הוא פשוט המשיך לסוע כאילו שום דבר לא קרה. טוב בטח הם יחלצו מזה איכשהו... היה פרק מותח ומפתיע, הגיע הזמן שיהיה פרק טוב בעונה החלשה והמשעממת הזאת. פרק אחרון שבוע הבא... ואליו אני מחכה בקוצר רוח.

שמוגזית

New member
הפרק הכי טוב שהיה העונה

מותח, מפתיע ופשוט מעולה חבל ששבוע הבא זה נגמר ושקיצרו לנו את העונה.

nick fury

New member
ספוילר עם גג נפתח

מרוב טוויסטים עלילתיים אני כבר מעוצבן. כאילו, כבר אין מצב שיביאו לנו סוף happy end? סוכרה, הבנאדם הכי לא מובן והכי בסדר, זוכה להשאר בסונה, טי-באג הפך להיות מלשין במקום תחמן, לינק ברגע אדיוטי ומטומטם שמאפשר את בריחתו של וויסלר. אאאאאאאאאאאארררררררר
(מתוסכל הולך לדפוק ת'ראש בקיר). השביתה דפקה לכולם ת'מוח.

פרק דבילי ולא הגיוני..../images/Emo58.gif

איזה טמטום שהם ברחו דרך החור הזה והם יצאו כולם ואף אחד מה-100 שוטרים שהיו סביבם לא ראה אותם זלזול באינטליגנציה שלנו,ועוד אחרי זה הם רצו לגדר בלי שאף אחד ראה..עוד קטע דבילי שהאבא של הילד מצא אותם מכל הים הענק הזה זה שהוא אמר לו כיוון לא אומר שהוא אמר לו נקודה מסויימת של המצוף שבו הם נמצאים.

daniel si

New member
פרק מעאפן!!! ../images/Emo58.gif

אם נתחיל להשוות את הפרק הזה לפרק הבריחה של העונה הראשונה... זה היה פשוט דבילי, לא הגיוני , פערים מטורפים בעלילה, והכותבים פשוט מנסים למרוח את הסידרה עם טוויסטים מפגרים שבאמת לא מעניינים אף אחד!~!!!! מה זה הם בורחים לכל השומרים האלה מתחת לאף?מילא מהון סוכן פ.ב.איי, מילא סקופילד גיבור הסדרה, אבל השמנמן עם הכדורסל??? איך לעזעזל הם מנוותים בים 20 ק"מ מהחוף ומצליחים להגיע לנקודה של המצוף ??? איך וויסלר שקרע את הקרסול שלו לפני כמה דקות מצליח לרוץ לכיוון האוטו וללחוץ על הדוושה בשיא הכח??? ועוד רבים וטובים הסדרה פשוט נהייתה גרועה חבל...דוקא העונה הזו החלה ממש ממש טוב, לעומת העונה הקודמת שפשוט היתה גרועה בשלמותה

GOLDBRG

New member
לא הבנת משהו...

וויסלר שיחק אותה פצוע... הוא לא באמת נפצע... הוא עשה את זה כדי שלא שסקופילד וברואוס לא יפחדו שהוא יברחו להם... הרי עם רגל "פצועה" שאיתה הוא בקושי הולך- איך הוא יוכל לברוח?

Jacko12

New member
אתה יודע... ../images/Emo58.gif

וויסלר זייף את הפציעה הזאת...אני מקווה שאתה יודע....

NFish

New member
../images/Emo58.gif ושכחתם את הקטע ההזוי באמת:

איך למען השם הצליח האבא של השחקן כדורסל לנווט מהמעגן לאמצע הים למצוף, ישר אל הנמלטים שלנו, וכל זה בזמן כל כך קצר?!

AshkenaziAmiti

New member
אתה לא יודע כמה זמן זה לקח לו../images/Emo58.gif

יכול להיות שהוא הגיע לסירה עוד לפני שהם בכלל נכנסו למים לדוגמא כלומר הוא יצא לים עוד לפני שהם הגיעו למצוף אפילו,הקטעים בתוך פרק לא משודרים בסדר כרונולוגי כשיש שני דברים שקורים במקביל. מה שכן באמת בעייתי הקטע שהוא הצליח למצוא אותם,מכיוון שאני חושב שהוא בכלל לא ידע מה לחפש,הרי הוא ידע איפה הם יחכו ועל מה הם יחכו(אי קטן/מצוף/סירה אחרת/חוף). מה שכן את זה לעומת הבריחה אני עוד יכול לסבול כי זה שתקעו את סוקרה במשרד השאיר מתח אבל צריך איכשהוא לסגור את זה

הפרק היה ממש מותח, אבל לא כ"כ הגיוני ../images/Emo58.gif

הפרק באמת היה ממש מותח, אהבתי את הקטע שהוא תכנן שיתפסו אותם, אבל באמת לא כל כך הגיוני לסמוך על זה שהשומרים יהיו עסוקים במשהו אחר ולא ישימו לב שהם מתחת לרגליים שלהם... מעניין מה יקרה עם הספר כשטי באג לקח אותו.. אהבתי את הקטע שוויסלר זייף על הקרסול שלו, ובקיצור כל הפרק היה ממש ממש מותח, ממש אהבתי אותו, סוף סוף פרק לעניין בעונה הזאת, למרות שהיו דברים לא ממש מציאותיים, כמו איך משמר החוף לא מצא את הסירה, ועוד כל מיני דברים שציינתי כבר קודם... אבל בכל זאת היו גם דברים יפים ומותחים ומעניינים בפרק... הפרק הכי טוב העונה!

למעלה