תרגילי הריכוז שלי - יום 1 תרגיל 2 - דקה. תרגיל 3 - 2 דקות (עד ההתבלבלות )
א אורלי_ל New member 6/1/02 #1 תרגילי הריכוז שלי - יום 1 תרגיל 2 - דקה. תרגיל 3 - 2 דקות (עד ההתבלבלות )
ב בן טל-שחר New member 7/1/02 #2 ריכוווווז - המשך העבודה עם אורלי../images/Emo13.gif יקירתי, שרשור זה ימשיך לקבץ את עבודתנו המשותפת (יחד עם ענייני השיפוט, אולי, באדיבות פיני), הודעה אחר הודעה, תרגיל אחר תרגיל, בשלושת הימים הקרובים...
ריכוווווז - המשך העבודה עם אורלי../images/Emo13.gif יקירתי, שרשור זה ימשיך לקבץ את עבודתנו המשותפת (יחד עם ענייני השיפוט, אולי, באדיבות פיני), הודעה אחר הודעה, תרגיל אחר תרגיל, בשלושת הימים הקרובים...
א אורלי_ל New member 9/1/02 #5 יום 4 תרגיל 2 - כמעט 2 דקות. זה היה בים ולוקח זמן לשחות תרגיל 3 - 2 וחצי דקות.
ב בן טל-שחר New member 13/1/02 #8 כל הכבוד ומזל טוב ../images/Emo39.gif על השלמת המחצית הראשונה של המרשם. ועכשיו - אל המחצית השניה! קדימה, אורלי! כולנו איתך!
כל הכבוד ומזל טוב ../images/Emo39.gif על השלמת המחצית הראשונה של המרשם. ועכשיו - אל המחצית השניה! קדימה, אורלי! כולנו איתך!
א אורלי_ל New member 14/1/02 #9 אז אל תלכו לשום מקום, אני כאן ../images/Emo13.gif ועכשיו גם נפל לי אסימון מופלא - אתה התכוונת לזמן שבו 2 השירים חופפים, ולא לזמן שלוקח כככככללללל התרגיל מהתחלה נכון? פדיחות. אז הזמן האמיתי לקח דקה, אולי.
אז אל תלכו לשום מקום, אני כאן ../images/Emo13.gif ועכשיו גם נפל לי אסימון מופלא - אתה התכוונת לזמן שבו 2 השירים חופפים, ולא לזמן שלוקח כככככללללל התרגיל מהתחלה נכון? פדיחות. אז הזמן האמיתי לקח דקה, אולי.