השרשור היומי- 9.10.05

Dawson girl

New member
חחחחחחח מה XDDDDD

מה כבר עשיתי לך

ועוד איזה סיוט...../images/Emo10.gif

את רצית לבוא איתי לרכבת עלית איתי על הרכבת ורצית לבוא אליי (משהו כזה) והיה מלא דברים מוזרים בדרך...והיה פיצוץ ברכבת ואחרי זה ירדתי מהרכבת והלכתי לתפוס טרמפ
ואז בדיוק התחלתי שוב לחלום עלייך
והודעה של sms העירה אותי. ואחרי זה התקשרתי לחבר שלי והוא סיפר לי שאלקידה(איך שלא רושמים את זה)רצו לעשות פיגוע ברכבת או משהו כזה
משהו מפחיד ביותר

Liza1987

New member
כן..

תיכננו פיגוע במסילת הרכבת בנתניה.. קראתי אתמול את הכתבה.. ו... חלום מפחיד... חח.. חמודה.

Dawson girl

New member
חח טל XD

אם רק היית יודעת כמה אני נוסעת ברכבות באמת
חח אבל מה זה היה? מפגש פורום כאילו? ואיזה דברים מוזרים היו?

סיונתו

New member
אמממ...

קמתי בבוקר... (7:00 שעון חורף) צחצחתי שיניים... הקפצתי את חברה שלי לצומת שהיא היתה צריכה ונסעתי עם אימוש לעבודה ואז סבתא לקחה אותי איתה לקנות בגדים (אללי 650 שקל לחצאית מסכנה השארנו אותה בחנות...) ואל תגידו מה... לקנות עם סבתות שלי בגדים זה כיף... אחת תמיד לוקחת אותי לשינקין ולשוק בת"א... והשנייה לקניונים
עכשיו סתם חדר כושר... אח"כ אני לוקחת את אח שלי לרופא... ואז נראה מה יהיה...

סיונתו

New member
חדשות מרעישות (נעמס ../images/Emo13.gif)

נכון אמרתי לך שחבר של ההורים שלי היה אלוף משנה בחייל אוויר בקבע והכל... אז הוא סיים את השירות שלו חחח (בגיל 45 בערך) אבל הוא דיבר עם מדור פרט והוא קיבל אימייל היום שהם מטפלים בנושא שליומזרזים אותו ושאני צריכה עוד השבוע (
) לקבל את הזימון לוועדה
אז הוא שלח להם תודה ושהוא מקווה שהם יזרזו את העניינים ושאם יש להם עוד שאלות שיפנו אליו בפלאפון שלו וזה...
מישו למעלה דואג לי
את יודעת מה זה אומר קוקי שלי
שאת תשבי לידי כל ה-4 ימים ונאכל את האוכל המגעיל של הצבא ביחד

Liza1987

New member
את מתגייסת לחיל האוויר?!

תהני מתוקה... ידוע לאיזה תפקיד?

סיונתו

New member
לא...

הפרוטקציות לוקחות אותי לחייל הים... חייל אוויר סתם מזרז לי את העניינים

Liza1987

New member
יאי !!!! ... ....

יש !!!! חח גם את תהיי בחיל הים !!! וואו, נראה לי נפתח פורום חדש - חח פורום מתגייסי חיל הים... חח.. בהצלחה מותק.

סיונתו

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני מקווה שהכל יסתדר ושאני באמת אתגייס.... חחחח

Dawson girl

New member
יאאאאאאאאאאאא

איך אני שמחההההההההההההההההה
המון המון מזלטוב
ונכון תעמדי לידי בהשבעה?

למעלה