השרשור היומי- 9.10.05

Dawson girl

New member
השרשור היומי- 9.10.05

יום נעים
ואל תשכחו להחזיר שעה אחורה

yavin

New member
יום מתוק לכלום =]

היום נוסע לירושלים ואז לבת-אל שוב בעבע לרופא יחידה שלי שיביא לי טופס 119 סיוט עם זה=] ממ אחרי זה ככל הניראה אולי ללכת לקנות מחשב לאחותי=] אם לא ניראה מה יהיה =] יש זמן =] יום מתוק לכולם

Skaat Girl

New member
יום טוב לכולם../images/Emo24.gif

אני לא עושה כלום מיוחד... אני צריכה לחכות ל-HOT שיבואו לסדר לי את הממיר להכין לאחי צהריים בקיצור רגיל חחחחחחחחח

יום מקסים שיהיה לכולם ../images/Emo140.gif.

הרגע חזרתי מ9 שעות משמרת (החלפתי מישהו ונשארתי עוד שעה
). היה הכי מצחיק בעולם!! אני כ"כ נהנית לעבוד... היום אין שומדבר מיוחד לעשות חוץ מלהחזיק את האצבעות חזקחזק לכל החברות שלי שניגשות לפסיכומטרי
. בערב אולי חד"כ אם יהיה לי כוח. שיהיה לכולכם שבוע נפלא
.

nettus

New member
יום טוב אנשים

טוב נו לא הספקתי לעשות את השיחה שרציתי לא ראיתי היום את חבר שלי למרות שהיה לנו 3 חודשים, לא שזה שינה לי הרבה אבל בכל זאת נחמד לקבל לפחות טלפון בלאט בכל מקרה אני מתחילה היום את הקורס ובבוקר אני נוסעת לעובדה, משמע אני לא הולכת לישון הרבה היום אז לילה טוב אנשים ושבוע טוב

yavin

New member
נטעעע

חי שבוע מתוק
ואל תדאגי יהיה טופי טופי תהני שם=]

carmit4

New member
רגע...

אם אני אחכה לשעה 1 זה יהיה עוד פעם 12? חחח אז עקרונית אפשר לפתוח שרשור יומי פעמיים

Dawson girl

New member
יום ארוך

ללכת לספריה להחליף סופסוף ספרים ללכת לדואר לקחת את הדואר הרשום אחרי הצהריים ללכת עם חברה לקנות בגדים
ובלילה לנסוע עם הגיס לנתב''ג לקחת את אמאבא

miracle16

New member
ממממממ יומולדת!

והאריכו לי את היומולדת בעוד שעה! יש לי יומולדת במשך 25 שעות! שיעור נהיגה כפול על הבוקר.. סיוט אני מוכנה כבר מראש לכישלון לצעקות לעצבים ולתסכול אח"כ מסעדה סינית עם אמאבא! אח:כ שופינג עם אמא כי המצב בארון ממש לא משהו.. ובערב.. לראות חברות ולא יודעת מקווה לעשות משהו מעניין..

למעלה