איזה לילה זוועה היה לי...
חברה שלי חזרה מחו"ל אז הלכנו לפגוש אותה... והיינו כולנו רעבות רצח אז נסענו לאכול בג'ירף ברמת החייל... היה ככה 11 וחצי ואני לא אכלתי כלום מ-2 בצהריים אז כאבה לי הבטן ברמות מטורפות... כאילו הקיבה שלי מעכלת את עצמה... אז אכלתי לבדי את המנה הקריספית של ג'ירף, מה שלא ממש תרם לכאב בטן שלי, כי נודלס עם בשר ורוטב חריף זה לא ממש חכם
בקיצור הבטן התהפכה לי. ובסביבות 12 וחצי ככה כבר ממש לא יכולתי יותר וחברות שלי לא רצו לחזור הביתה, אז הלכתי לבד לתפוס מונית הביתה.. והג'ירף ברמת החייל נמצא על רחוב מעאפן כזה שצריך לצאת ממנו לרחוב הראשי... וחברה שלי הדפוקה שלחה אותי בדרך הארוכה במקום בדרך הקצרה! אז גם ככה כולי לא מרגישה טוב, עוד טיילתי ברחבי תל אביב ב-1 בלילה
ואז נסעתי הביתה עם נהג רוסי שזיין לי ת'מוח כל הנסיעה על האמריקאי שהוא הסיע לפניי, ועוד לקח לי על זה 40 שקל. כיף. ואמממ אמא אמרה שאני חיוורת ושאולי כדאי לעשות בדיקות דם... אבל לא רוצה..
וטוב די, עכשיו לישון, ומחר אני מקווה לקום ממש מאוחר כי ממש בא לי לישון הרבה, ואחה"צ הולכים לסבתא, ובתכנון ללכת למסיבת יומולדת של ידיד שלי, אבל נראה איך אני ארגיש בערב...