השרשור החדש...!!!

השרשור החדש...!!!../images/Emo32.gif

שרשור זה נכון רק למקרה ובאמת יתקיים טיול חרמון...! אני בעד קביעת מפגש משותף, בנקודה ובזמן קבועה וידוע מראש של כל חברי הפורום!!! כמובן שהכוונה היא שהנקודת מפגש תהיה בחרמון עצמו.... מה אתם אומרים???...

THE sky angel

New member
../images/Emo45.gif אני בעד ../images/Emo70.gif

אני חושבת שזה יכול להיות רעיון די טוב!!

מורני אני בעד אבל בסוף אני לא באה

לחרמון ..): ניראה לי שאני מבטלת את הרישום שלי מחר תהנו בשבילי מתוקים עמיתי

kedeman

New member
בואו נעשה גם מפגש של כל מי שלא יוצא

מה אתם אמרים? :) בכל אופן תהנו בטיול נשמע לי קצת אבסורדי מפגש של הפורום בלעדי.. אבל אני בהחלט בעד!!

קשתונה

New member
שכחו מזה...

אין מצב שיהיה!!! השבוע מתוכננת סערה יותר סוערת משבוע שעבר... אני בכל מקרה בחרמון לא יהיה...אבל אני אקפוץ לבקר את מחוז מרכז בערב בבני יהודה...

Princess 1

New member
לכל אלה שיודעים לנגן על כל כלי שהו!

שיר של אלכסנדר פן.. לא הכרתי אותו עד שעברתי על ספר שירים שלו(לבן יפה כזה עם חתימה בזהב.. וואאאווו) השיר נקרא מעגל הכשפים ועניין אותי לדעת אם יש מישהו שמתנדב להלחין אותו? לדעתי יש לו פוטנציה ..נראה מה אתם חושבים:) מעגל הכשפים/אלכסנדר פן נעצמו עפעפֵי מעגל הכשפים, שושני חלומי עד תוּמן לא הִורידו... כבר שחפת לילות ודלקת ימים נקודה על הכל העמידו. הזקֵן השחור לא לשווא הצתחק בחָרתו לי מזל יגונות על המצח, ובפגוע היד את הצחוק לנתק- את חיי רק סיבכתי לנצח. נִשמדו המסילות... נר המרד דעך למראשות גורלי הנחנק במפלת, מָאן-דהוא לא-נראה הסתער ומעך בנגינת הקברים הגלגלת. לא היה – לא צריך, לא יואיל גם הנס, תקבּור לה הנשמה את כל הנדמה לה; נשר טרוף-סערה, שבור-כנף וגוסס יתבודד עם מותו על הסלע. רק תפילת עצבון תיבב בדממה: העורבים, נא המתינו בעוטכם משמים, תנו עוד פעם אמריא ואראה אדמה – אשתכר ואפול על ברכים. קול צרוד מקרקר: "מעגל הכשפים מצטמצם ונסגר, הזדרז, כי אחרתַ!" הזקֵן שחור-הלב ממסגרת קלפים מחיך וקורץ לי: "גמרתָ!..."

ויצמן j

New member
אם כבר...

יש שלושה אנשים שמחדשים שירים ממש ממש ממש ממש טוב והם רואי כהן (ברנר) יפתח יצחק (מעלה אבק) וליאור מורחי (לב שרון...לצערי) שלושה מחברי גע"ג גרעין עודד גלבוע 3(15) עד כו חידשו את "ואיך שלא" "הכעס" "הכוכב של מחוז גוש דן" ועובדים על "נשל הנחש"...

הודעה של רגע אחרון, מסיבת רוק!!!

לא קשור לתנועה וקצת באיחור: כל מי שבעזור חוף אשקלון ואוהב רוק, ביום שישי בשמונה וחצי, במושב ניר ישראל, מסיבה! 10 ש"ח כניסה

just stav

New member
אנשים! איזה כיף בסוף שבוע!

אני נוסעת עכשיו למעלה גמלא! עוד לא ברור לי עם יש טיול או לא. אני כל הזמן מקבלת ידיעות סותרות אז... אם יהיה טיול אני אגיע לבני יהודה מחר בלילה ואם אין טיול, אני כנראה אאלץ לבלות את כל הסוף שבוע לבד עם החבר שלי... ככה או ככה יהיה סוף שבוע שמייח! אז מה קורה איתכם?

ויצמן j

New member
עושים פסל!!!!

סוף סוף מכינים בסל בגודל אדם (11 ליתר דיוק) של הקבוצה שלי בגודל מלא ומפייברגלס. נכינים פסל של קבוצת הראגבי הפועל יזרעאל גלבוע לכבוד 30 שנה לראגבי בקיבוץ והקבוצה שלי תפוסל...

למעלה