השרצה

boa constrictor

New member
השרצה

היום הנחשה שלי מסוג בואה השריצה במזל טוב 16 נחשים מדהימים ביופיים מקווה לעלות תמונות עוד מספר ימים מי שרוצה יכול לרשום לי הודעות בפרטי ואני אתייחס לכל אחד. יש כבר 5 מוזמנים אז מי שרוצה נא ליצור קשר. ביי ויום טוב

salingre

New member
מזל טוב!!! נראה לי ששלחת

לנו את נזיווג לא? (תמונות)

מזל טוב!!

כמו השאר מחכה לראות תמונות... אסף, טוב לראות אותך שוב בפורום! מה עם הבואה שלך שהיתה אמורה להשריץ ?

naja

New member
תודה.

בקשר לבואה שלי-סיפור עצוב...... כרגע היא מאחרת ב52 יום מהתאריך המשוער. אני מעריך שמה שיש לה בבטן(היא ללא ספק בהריון) זה ערימה של ביצים לא פוריות. כבר קרה לי איתה לפני שלוש שנים שהיא התעכבה עם ההריון בערך 100 ימים יותר מהצפוי ובסופו של דבר השריצה רק ביצים שלא הופרו. אז יחחסתי את זה לגיל שלה. הפעם אין לי מושג מה הגורם.

boa constrictor

New member
אני מקווה שבסוף זה יתברר הפוך

אני מקווה שהיא עוד תפתיע אותך לטובה ...

חבל מאוד.

ה"הריונות" האלו צורכים המון אנרגיה ומשאבים מהנחשים, ולחינם. בת כמה הבואה המדוברת? כמה השרצות פוריות היו לך ממנה עד כה?

מזל טוב!

כמה זמן לאחר הנשל האחרון היא השריצה? כל הקטנים יצאו לבד מהשקים שבהם הם הושרצו? וגם אני כמו כולם מחכה לראות את התמונות, שמעתי שהם ממש ממש יפים.

boa constrictor

New member
הנשל האחרון היה לפני כמעט חודש

ולכן דיי וויתרנו כבר וזה היה ממש הפתעה לראות אתמול בבוקר את כל הנחשים הקטנים. כמעט כולם יצאו לבד מהשקית למעט 2-3 שהיו צריכים עידוד קל. תמונות אני מקווה או היום או מחר. יום נעים
.

salingre

New member
נחשים יפים?!

נחשים מדהימים!!! אהבתי את הזנב של האחרון ושל אחד בתמונה השניה...זה מופע מסויים? יש לו שם?

boa constrictor

New member
לא נראה לי

פשוט יצאו נחשים עם זנבות מדהימים גם האמא וגם האבא בם נחשים שלא נולדו בארץ.

באמת יופי של השרצה.

וזה עם הכתמים המחוברים בזנב הוא יוצא מן הכלל! שלח עוד תמונות לאחר הנשל ונראה מה צבעם.

למעלה