השרות הצבאי יקוצר?!?!

השרות הצבאי יקוצר?!?!

כרגע שמעתי בחדשות ש:"שר הבטחון הודיע שהשרות הצבאי יקוצר בארבעה חודשים לכל המתגייסים שהתגייסו לאחר אוגוסט 2004 , קיצור השרות ייעשה בהדרגה וכן לוחמים ובעלי מקצועות נדרשים יקבלו תגמול כספי נוסף". ככה בדיוק אמרו עכשיו בחדשות 10 ברדיו. נשמע too good to be true נכון?

אויייי....

רגע, אולי אמרו שחיילים שהתגייסו החל מאוגוסט 04? אני כבר לא בטוחה... מה שכן שמעתי את זה שוב בחדשות של 19:00 ב103 FM נקשיב לחדשות בטלויזיה של ערוץ 10 , זו אותה מערכת חדשות. מחזיקה אצבעות....

../images/Emo6.gif עד ה-28 למרץ יקצרו עוד../images/Emo6.gif

שר הביטחון משחרר הודעות לעיתונות בהתאם למציאות. סילחו לי שאני סקפטי...כן כן...גם בחונגריה חייתי סקפטי...

oshiko

New member
../images/Emo45.gifגם אני ...

הושב כהה אהרי בהירות שוההת חכל

מלו2

New member
לא נראה לי שישכחו, כיוון שאנשים יתח

לו לתכנן את החיים אחרת, ירשמו למוסדות חינוך, ויתכננו על לימודים, או דברים אחרים.

אנחנו , בכל אופן

לא ניתן לו לשכוח בקלות. אבל אני פוחדת שאתם בכל זאת צודקים בכך שאסור להאמין להם לפני בחירות. לרגע קט של אופוריה מתוקהה שכחתי את העובדה המרה הזאת.

סמדר בנ

New member
לפי מה ששמעתי החדשות

ממתגייסי יולי 2004 - יקוצר השירות ל-32 חודש ואח"כ בהדרגה ל-24 חודש, פרט לחיילים קרביים ולחיילים במקצועות ייחודיים (??). אלו יקבלו משכורת משופרת - בחדשות דיברו על מעל 4500 ש"ח לחודש (!!!!) - אחרי שנתיים שירות.

oshiko

New member
זה נשמע לי מסוכן

הסיוט שלי (של כולנו, אני מקווה) הוא מצב שבו העניים ישרתו בקרבי כדי להביא כסף הביתה והעשירים שיכולים לקבל את ה 4500 לחודש דמי כיס מההורים יימצאו דרך קלה לצאת מקרבי (אם יהיו מספיק קרביים ישחררו מקרבי בקלות).

סמדר בנ

New member
אכן

ישר חשבתי על מה שקורה בצבא האמריקאי - הרבה מתגייסים שהברירה שלהם היא ללכת לצבא או להגיע לחבורות רחוב - פתרון טוב להוציא אגרסיות ולקבל על זה משכורת. מקווה שזה לא יהיה המצב כאן.

mikca

New member
איזה יופי, אנחנו גם נכללים בתקופה

הזו, איזה כייף.

mars4

New member
נראה שקודם יישמו את זה

אתמול בישרתי לחיל וכבר התחיל לעשות תוכניות על ה 4,100 ש"ח שיקבל במשך 4 חודשים. אני הצעתי לו להשקיע אותם בבנית בית על המגרש שביבי יתן לו בחינם ולוסיף את זה לשכר מינימום של 1,000 דולר לחודש שפרץ הבטיח. לא מטריד אותי שלקרבי ילכו רק חיילים עניים כמו בארה"ב בשביל המענק. א. זה לא עד כדי כך משמעותי וב. לא חושב שגם היום זה שיקול עבור מי שבוחר בחיל קרבי. זו אמונה, הקרבה, ודרך חיים הרבה מעבר לכסף. אגב ביתי אחרי השחרור מרויחה הרבה יותר בתור מלצרית באחת ממסעדות היוקרה בת"א מ ידיד שלה שמשרת בקבע בתור קצין, עובד כפליים ומרויח חצי.

mars4

New member
המשך... שכחתי את הפואנטה

אותי מטריד שאיך שהוא יש לי הרגשה שמי ששרותו לא יקוצר (קרביים, כאלה בעלי הכשרה ארוכה ובעלי מקצועות נדרשים) בסוף ידפק. מקוה שזה לא יקרה!

למעלה