השרון

השרון

מישו יודע על מקום טוב ללמוד ריקוד באיזור השרון? [הוד השרון, רעננה, כפר סבא, הרצליה..]?????

maholnikit

New member
סטודיו דנסיטי הרצליה.......

אנשים מקסימים! ממש כיף..יש שם ג'אז קלאסי וכל ההיפ הופים וסטריט ג'אזים למיניהם...וכנראה יהיה בקרוב גם מודרני... הנה האתר שלהם

amitush26

New member
|פטריה|אוו מאי גאד../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

את רוקדת בדאנסיטי בהרצליה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGG אוקי- דחוף! שם גיל מה את רוקדת שם? באיזו קבוצה את? ולא, אני לא רוקדת שם

maholnikit

New member
למה ההתלהבות.???

ענבל בת 17 וחצי אני רוקדת עם הלהקה הבוגרת או עם היותר צעירות...התחלתי רק לפני חודשיים אז בינתיים אני הולכת מתי שאני יכולה... אני רוקדת שם קלאסי עם יורם וג'אז עם חגית ואלכס...

amitush26

New member
|פטריה|אני...

כברתע שיעור אחד עם עומר (המופרע מההיפ הופ), ואריאל (גם מורה להיפ הופ שם) הוא המורה הקבוע שלי
כזאת אני... היסטרית... פולניה...

סדנת ג'אז

במתנ"ס אלון ברמת השרון תאריכים- 3-14 ביולי 10 ימים של ג'אז!!! הסדנא כוללת את כל סגנונות הג'אז (היפ הופ, מודרן ג'אז, סטריט ג'אז, מחזות זמר...), וכן סדנאות שונות כמו: תאי בוקסינג, תאטרון מחול, איפור במה, פנטומימה ויום עם הלהקה הקיבוצית- נסיעה ללהקה בגעתון, צפיה בהופעה ומפגש עם הרקדנים בו ילמדו רפרטואר... המחיר הוא 750 ש"ח ל-10 ימים. כולל ארוחת בוקר לפרטים: מתנ"ס אלון 03-7600135 או 050-8481314 לשאלתך, כמובן שיש שם שיעורים במהלך השנה במסלולים שונים לבחירתך. את מוזמנת ליצור איתנו קשר סמדר

למעלה