השרדות 8-פרק 4

F R O S T

New member
שאלה-הישרדות

לא זוכר איפה אבל קראתי איפשהו שהישרדות 9 תהיה באנטרטיקה ומצד שני פה בפורום הבנתי שזה יהיה במקום שנקרא איי האש נכון? אז מה נסגר עם כל הסיפור הזה?

Boran

New member
ככה

הישרדות 9 תהיה בונואטו- איי האש. הכתבה בפורום על זה שהעונה תהיה באנטארקטיקה היא סאטירה.

SweeT DeveL

New member
השרדות!!!

היחסים בין בוסטן רוב לבין אמבר מתפתחים..! אני לא מאמינה שרוב ס. הועף!! קיוויתי שסו תועף!!

sfu

New member
רוב.ס עף = סוף המשחק!

העונה הזו לא יכולה להתפתח לכיוונים יותר משעממים! חבורה של אימבצלים שמעדיפים את אלישיה הטיפשה או סו המטומטמת על פני רוב.ס אני לא מאמין איך רוב לא ראה את זה בא - הוא היה צריך לתכנן איזה קנוניה נגד בוסטון רוב קל הדעת יחד עם כולם. נקווה שיהיה איזה טוויסט למפסידים כמו באיי הפנינה אבל אני בספק
.

SweeT DeveL

New member
מישהו יודע מה יהיה בפרק הבא?

כולם נראו שמה מופתעים ואני לא יכולה לחכות!!

Sole Survivor

New member
השערה

לפי דעתי רוב ס לא ראה שהוא יעוף.... כי קודם כל גם באמזון הוא ניכנס חעיניינים רק שהיה סוויץ ראשון ופה פשוט הרומנטיקה בין אמבר לרוב פשוט לא נתנה לאף אחד לקרות בריתות אחרות כי כולם רצו להיות עם הזוג ה"נחמד"

רוב ס. אולי לא הכי חזק אבל הם הפסיד

ו שסילקו אותו... סו כזאת מעצבנת עדיף שיעיפו אותה!

רוב ס.+השרדות 9 ועוד

אני לא מאמינה שהעיפו את הרוב...הוא עושה את המשחק מעניין!!!! מישהו יודע פרטים על השרדות 9 ובכלל כמה עונות עוד יש?

Boran

New member
הישרדות 9

תיערך בואנואטו- "איי האש". היתה רעידת אדמה מתישהו במהלך הצילומים. יהיו להישרדות בינתיים 11 עונות. התשיעית תתחיל את שידורה בארה"ב בספטמבר. העשירית עוד לא צולמה.

sfu

New member
אתה מוכן להרחיב על זה בבקשה...

מה הכוונה 11 עונות ? וזהו ?! אם כן - למה דוקא 11 ? ולמה זהו ?

Boran

New member
פשוט:

בינתיים לפי מיטב ידיעתי יש את ההרשמה להישרדות 10. אם אני לא טועה הסידרה מתוכננת בינתיים עד עונה 11 לפחות כלומר- אף אחד לא אמר שעונה 11 תהיה האחרונה, אבל מה שבטוח זה שתהיה עונה 11.

zipnabe

New member
השרדות 8-פרק 4

צר לי אם יש לפרק של היום שירשור ואני לא רואה אותו. התאכזבתי בצורה שבלתי תיאמן, ואם איתן לא זוכה (וסביר שלא) אין לי בשביל מה לראות את התוכנית. רוב היה השורד האהוב עלי מתוך.. שלושת ורבע העונות שראיתי. שפירה שבט ארור. אני מאחל לכל השבטים האדומים שיפסידו, בגלל מותו של רוב. (ספוילר לעונה השביעית) *לפעמים אנשים שנופלים מספינה מצליחים לשרוד פעמיים. לדעתי זה זמן טוב להחזיר מישהו, בעיקר אם זאת לא צופה* (/ספוילר לעונה השביעית) ונסיים בשיר קצר- אם במועצת השבט הזו תלבשי לבן, תחשבי מחשבות בהירות, אולי אם יהיה לנו קצת מזל- אולי נעיף את רוב. הוא לי אינו יצביע, ואת אינך לי תצביעי- ביחד נעיף את רוב! אם במועצת השבט הזאת תלבשי לבן- ותקווי לרוב. המקור: "תלבשי לבן"/נעמי שמר. תומר.

SweeT DeveL

New member
אני לא מאמינה שהם לא ניצחו..../images/Emo7.gif

אני מזה צחקתי כשטום נתקע בכולם! ושרופרט נתקע בעץ!!
אני מזה התאכזבתי שהם הבסידו כי הם הקבוצה האהובה עליי! איזה מסכנים סבוגה הידיים שלהם היו לבנות סיד!!
שאלות: 1. מי הקבוצה הכי אהובה עלייך? 2. מי הבנאדם שהכי אהוב עלייך מביניהם?

zipnabe

New member
תשובות

קודם כל, אני מתפלא שלא כתבת שום דבר על כך שאת ממררת בבכי על מותו (בתקווה-הזמני) של רוב. 1. כל עוד זה לא שפירה-זה טוב. כי גם בנימה רצינית יותר-אין להם שום שחקן טוב באמת. נראה לי שסבוגה הם החביבים עלי כרגע. 2. שי-אן הרבה יותר טובה משהיא הייתה בתאילנד, אבל אני לא אגיד שהיא האהובה עלי. בתכ'לס רופרט הוא איש נחמד שקיבל הרבה זמן מסך, ולא הרבה יותר. איתן הוא החביב עלי, אבל אני צופה לו עתיד קצר. למי שכתב למטה על להעיף את בוסטון-זה לא יעבוד. הוא האיש של הקבוצה, כמו רוב (מתאילנד) שהגישה החברמנית עובדת לו. נו, נתפלל לטוב. תומר.

araceli

New member
חחחחח

יותר נכון להגיד שכולם נתקעו בטום לא?חחחחח אין נקרעתי בקטעיפם האלהההה ואז כשהוא אמר שהוא רצה לעצור את המשאית ולקחת תמספר שלה.חחחחח אכזבה!!! סבוגה סבוגה וסבוגה! השבט שמלחתחילה הייתי בעדו..מזכיר את שבט "מורגן" לא?? ושבט שפירה הוא כמו "דרייק" לשעבר... טוב...לפחות הוציאו את האץ'!!!סוף סוףףףףףףףף מה היה הקטע שלו עם סו???זה היה מ-ג-ע-י-ל!כמו ילד קטן שמתלהב מזה בעעעעעעעעעעעעע תתבגר!!! כנראה הוא לא עבר את שלב ההתבגרות כראוי... שיהיה!at least he is out now!!! סך הכל היה פרק ממש יפה היום!!!

אוי אוי אני לא מאמין....שרוב עף

דווקא אותו הם העיפו העונה הזאת לא כיפית כי הם מעיפים ישר את כל המעניינים אבל רוב כמה שהוא לא נחמד קיוויתי שיזכה באסה איתם אם הם יעיפו את ריצרד אני פורש זה יהיה משעמם!!!עכשיו נשאר רק לקוות שרופרט יזכה....

Scaly

New member
איפה רוב?!?!?!? איפה.....=/

הלכה העונה, כולם מפחדים שמה לדבר שהם הופכים את העונה הזאת לכל כך משעממת... רק רצ'ארד מעניין שמה, והופך את העונה הזאת למשהו. רוב, חבל. תביאו אותו כבר לפורום...זה מתבקש רוב בוסטון, אני דורש נקמה, בך.

למעלה